Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Všem tehulkam gratuluji
a k ostatním se přidávám, jsem v čekání, dneska 5 den po KET. Jsou to nervy
aby toho nebylo málo, tak chlap onemocněl, frka tu na mě, kašle, má horečku a mě už třeští hlava a začínají bolet průdušky…jsem na nervy, jestli to od něj chytnu tak mě trefí šlak
a jak se cítíte? Mě od čtvrtku celkem hodně bolí podbřišek, dneska nejvíc, jsem z toho trošku nervózní. Jinak nic… ![]()
@sladkare To je dobře, rychle se zahnízdilo a dalo tělu signál, že zase 9 měsíců menstruace nebude…
![]()
@sladkare Já se cítím moc dobře. V den zavedení mě trošku pobolíval podbřišek a teď už skoro nic necítím. Občas tam malinko píchne nebo něco ale jinak pohoda.????Dcera mě zaměstnává, tak aspoň na to nemyslím pořád.
Jak ty se cítíš?
@Verysek7 Zaváděli ti 5ti denní embryjko? Jestli jó, tak klidně zkus už 10. den. Já jsem při prvním cyklu testovala už 7.den a slaboučký pididušík tam byl. ![]()
@Jirsi Nó, nevím ani kolik přesně to stojí ale kvůli 2% bych do toho nešla… ![]()
@sladkare Já tam slabounkou druhou čárku vidím.
Zkus počkat a testuj třeba obden ať vidíš nějaký rozdíl.
Od toho cca 12 až 14 dne to pak sílí víc a víc, tak držím pěsti. ![]()
@Blondyna 007 ne ne ja pouze ctyrbunecne vajíčko bylo to jediné co jsme měli, tak se prodloužená nekonala
@Verysek7 Tak uvidíš, jak dlouho to vydržíš no. ![]()
Tak přeji hodně štěstíčka, ať se zadaří. ![]()
@Blondyna 007 zkusim teď dva dny nedělat a počkat a uvidime, to jsou nervy
do 17 je daleko
kdy budeš testit? kolikaty den začneš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.