Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jana812 píše:
@Kačka1988 Dávali jedno embrio, tak doufám, že tam je.
Tak jedno na takový výsledek je tam na 1000%
![]()
@Maria60 píše:
@Kačka1988 byla tam taková mala fazolkana srdíčko je brzo, jsem 5+1 prý
dávám na sebe pozor a hrozně moc spím, usnu brzo i ve stoje
![]()
5+1 je brzy, já byla podle ultrazvuku 6+2tta krásné tlouklo. Nejde mi sem nahrát ani fotka a nevím proč, ráda bych se taky podělila
A já spím pořád holka, úplně tě chápu, ale říká se, že když spíme, tak budeme mít hodně děti
![]()
@Maria60 píše:
@Kačka1988 byla tam taková mala fazolkana srdíčko je brzo, jsem 5+1 prý
dávám na sebe pozor a hrozně moc spím, usnu brzo i ve stoje
![]()
5+1 je brzy, já byla podle ultrazvuku 6+2tta krásné tlouklo. Nejde mi sem nahrát ani fotka a nevím proč, ráda bych se taky podělila
A já spím pořád holka, úplně tě chápu, ale říká se, že když spíme, tak budeme mít hodně děti
![]()
@Jirsi tak to budeme od sebe cca o týden.
To je dobrý. ![]()
Já jsem po transferu a už teď se nemůžu dočkat, až 10 dní uteče a já budu testovat. ![]()
Tak přeju zítra hodně štěstí a ať je co nejvíc vajíček. ![]()
Všem novým těhulkám moc gratuluji. ![]()
Já už se taky těšim, až budu testovat. ![]()
Tak se holky opatrujte, odpočívejte a rozmazluje se. ![]()
@Blondyna 007 já už mám OPU za sebou odebrali mi 8 zdravých vajíček a v úterý jdu na transfer
tak to je skvěle držím palečky ať je vse jak má a ať ti mimi v brisku krasne roste zítra mi budou volat jak se oplodnuji a jestli jde všechno dobře ![]()
@Jirsi No tak to je paráda.
8 to je krásná úroda, aspoň bude z čeho vybírat.
To uteče, jak voda a za chvilku už budeš mít taky toho svýho bobíka v bříšku.
Hlavně teď hodně pij, bo mě po OPU 3 dny bolelo břicho, hrůzinec.
Ale to vše za to stojí. ![]()
@Blondyna 007 tak dneska mi volali a 4 se oplodnili a jsou ve velmi dobrém stavu říkala paní doktorka tak snad to bude v pořádku a aspoň jedno do úterý vydrzi ![]()
Holky asi blby dotaz. Jak je to s natahovanim pro něco první týden po IVF? Vadí To? Já se natáhla pro něco na policku. Pak mě za bolelo břicho šla jsem se natahnout na sedačku a cítila v břiše takový jak když vám teče potůček něčeho po břiše, ale u vnitr. Tak doufám, že jsem to právě nepokakla ![]()
@Jirsi Tak to je super, to je krásný.????
Tak budu držet p3stičjy, ať se hezky vyvíjejí.????
@Verysek7 Zase se tolik nepozoruj, to jsem já dělala úplně poprvé a bylo to špatně. Zaměstnej mozek prací a něčím jiným.
U druhého pokusu jsem chodila do práce, tolik na to nemyslela a ono to zrovna klaplo. ![]()
Mám doma dceru, které jsou necelé 2 roky, takže se opravdu nenudím a občas ji musím zvednout, tak si vždycky říkám opatrně a pomalu…
Hlavně by se nemělo třeba vysávat, vytírat a dělat činnosti, u kterých se zatíná břicho.
Velké natahování jako třeba u mytí oken také ne. Jestli se to má udržet, tak se to udrží. Hlavně klid a žádná panika. ![]()
@Jirsi Pozitivní mysl je důležitá, taky si to moc přeju.
Tak ať nám to tady vyjde všem.????
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.