IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
15.5.18 09:16

@sladkare tak já dnes taky pidi dušík…jsem 8 dní po KET, 5 denní blasticka, a ten duch je slabší než ty tvoje. Do toho spinim, tak uvidíme. Snad budeme mít štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.5.18 09:21

@Hearty ja jsem taky dnes 8 den po ET a už me začíná svrbet ruka, ze bych udělala test. Ale taky se bojím ze bude jen dusík a pak nic. Hlavně jsem měla jen ctyrbunecneho prcka a to je brzy. Zkusím desátý den dyl asi nevydrzim. A možná zkusím ten Ovu test nejdříve, to me fakt zajímá jestli to funguje :lol: jinak me boly prsa? Občas píchne břicho, unavená, k večeru byvam az malatna. Ale jinak nespinim. Utrous mám 2×2×2 zavádění. MS mám mít až za týden tak snad nedorazi. Furt doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
15.5.18 09:42

@Verysek7 joo, to je asi brzo, radši počkej, ať se zbytečně nenervujes, kdyby tam nic nebylo. Ten 10 den by mohlo ;) já bych ho dneska nedělala, kdybych nezačala špinit. Chtěla jsem počkat aspoň do čtvrtka, ale to špinění mě tak rozhodilo, že jsem se rozhodla to zkusit. Zhodnotila jsem, že hůř už mi nebude, maximálně mi to může dát dávku optimismu :mrgreen: tak doufám. Jinak mě stále bolí podbřišek, trošku záda, ale jinak vůbec nic. Prsa vůbec, jen se mi trošku zdá, že tak jakoby těžknou…nevím jak to popsat. Utroš beru 2-0-2. Teoreticky ms měla přijít o víkendu, ale myslím, že teď si to stejně žije svým životem to tělo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.18 12:30

@Hearty No vidíš, ještě to neníztracené, já jsem ti to říkala. :* Do toho Caru si zavolej klidně hned, aby se to tím utroušem popřípadně podchytila včas. :) Zítra bych počkala a testni obden ať vidíš rozdíl. ;)
A hlavně to ještě nevzdávej. Já vím, jsou to nervy, já jsem dnes teprve 5. den po ET a už se taky těšim, až budu o víkendu testovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.18 12:35

@Jirsi Tak jestli je fakt krásné, tak se to třeba hned na 1.zadaří. A co ty zbylé 3?Já jsem tenkrát taky měla jen 1 top, to zavedli a nakonec se ještě ze zbylých 4 2 vzpamatovali a tak šli do mrazáčku. Tak uvidíš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.5.18 14:13

@Blondyna 007 tak to nevím prý se zastavil vývoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.5.18 15:27

@Jirsi me zůstalo taky jedno soupli mi ho tam hned za dva dny ctyrbunecne. Tak tomu musím taky věřit. Vím, ze ctyrbunecne la menší šanci, ale je tam aspoň malá a hodně holcinam se to povedlo, tak budu věřit, ze i ha budu ta vyvolena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.5.18 15:29

Holky co chodite do CARU k Apolinari nevíte jestli dělají červenec, srpen IUI??? Vím ze tam mají nějaký prázdninový režim, tak jestli to platí i na tohle. Raději bych byla informována kdyby mi na konci týdne testik nedopadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.5.18 18:14

Holky dnes 12 den od ET a čárky zmizely, test bílý :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.18 18:48

@Jirsi Ahá, to je škoda no. :(
Tak musíme teď fandit tomu jednomu, co máš v bříšku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
15.5.18 19:20

@sladkare bobku…to mě moc mrzí, bohužel to znám, minulý měsíc mi akorát zmizela až 14 den a přišla ms. :,( máte nějaké mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.5.18 19:38

@Hearty :,( :,( Nemam zaden, přežilo jen jedno, ale neverim už v 3 denni kultivaci, už bych do toho nesla…každopádně teď si nechám udělat veškeré vyšetření, než pujdu do něčeho dalšího ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.5.18 19:41

@sladkare zkus ještě zítra třeba jen špatný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.5.18 19:47

@Verysek7 to urcite nee, už včera to slablo, proste odeslo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.5.18 19:49

@sladkare to me mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.