IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
5.5.18 21:19

@Maria60 @sladkare Holky, myslím že to bylo i tím, že už je to můj druhý cyklus IVF, takže už jsem věděla, do čeho jdu a co mě čeká. A tím, že máme už skoro 2 holčičku doma, tak ta psychika je úplně jinde. :) Stimulovala jsem Puregonem + 3 injekce Orgalutran a ve čtvrtek večer jsem si píchala Ovitrelle.
Já teď odpočívám u telky, jsem ráda, že to mám za sebou a zároveň se těším, až budu v pondělí volat do laborky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
6.5.18 07:37

Ahoj holky, tak u mě žádný extra zázrak. Sedm odsatych vajíček, jedno dobré zralé, dvě deformovana, dvě málo zralá, že asi nepůjdou použít, a dvě ještě také dnes nechali v obalu d tím ze je smichaji se spermousema jestli z toho něco bude. To jedno zralé napichnou ICSI. Tak jsem smutná, doufám, že to jedno to zvládne až k transferu, ale mrazacek nebude žádný  budu dnes volat dodovvvvb bb :zed: laboratoře, tak mam strach že přijdou špatné zprávy. Jinak mi po narkóze bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
6.5.18 07:47

@Verysek7 ahoj, nevzdavej to, ja z 11 folikulu měla jen jedno zralé, v ostatních nic. Nakonec vydrželo. Sice z toho bylo ZT, ale i tak to byla pozitivní zprava :P
Jinak jsme na něm nechali udělat vsechno, co slo. :mrgreen: když bylo jen jedno.

Je dobre, ze to je po narkoze fajn, ja naposledy měla narkozu poprvé- do te doby jsem si OPU nechávala dělat bez. A dopadlo to katastrofálně. :zed: :roll:

Budu moc držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.5.18 12:00

Tak holky, dnesni krev hodnota hcg278 a test pozitivni..prvni utz 24.5.. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.5.18 12:25

@Lucianka1982 Super, velká gratulace. :potlesk: / Tak se šetři a odpočívej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.5.18 12:33

@Verysek7 ahojda, jak to šlo v sobotu? Jak si dopadla? Já už jsem ráda, že to mám za sebou a teď už se těším na transfer. :D
Taky tě ještě dneska trochu pobolívá podbřišek? Piju jak blázen, jak nám radili a připadám si jak průtokáč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.5.18 12:40

6+5tt

@Blondyna 007 Budu držet palce, aby to klaplo hned napoprvé stejně jako u nás :) Co nového? Mám se pořád stejně báječně a už se těším na další kontrolu :srdce: No a jak dopadly výsledky? Jak jsou na tom embryjka? @Verysek7 Žádné negativní myšlenky jasné? Nám ze 6ti odbraných nakonec taky zůstala jedna blastocysta, šla do bříšla a jsem skoro v 7.týdnu :dance: Myslím na tebe! :kytka: @HandulkaK OPU bez narkózy? To jde? 8o 8o 8o @Lucianka1982 No tak to je krásná zpráva - teď bude krásně stoupat :) Já měla první hodnotu 160,5 a o týden později 4560 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
7.5.18 13:01

@Kajule21 ano, jde :mrgreen:
Byla jsem bez narkozy pokaždé, kromě teď naposledy. :pocitac: a hrůza (s tou narkozou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.5.18 13:13

Ahojky holky najdu na OPU ve čtvrtek vse je prej jak má být tak zítra končím se stimulaci a picham Ovitrele… mám hrůzu z té narkozy, ale aspoň si poradně odpočinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
7.5.18 14:23

Ahojky holky, koukám tady samé dobré zprávy, to je paráda. Ja mám za sebou dnes transfer jediného 4 bunecneho vajíčka co nám zůstalo a prý vypadalo opravdu pěkně. Tak jsem koukala na UTZ jak mi ho tam zavádí. Nechali jsme dát embryoglue, tak snad to pomůže. Teď jsem si zavedla utrouse. Nástin zmrzlinu a jdu si dát 20. Jak jste se chovali vs co se vám zadarilo po trasferu, chrneli jste, nebo normálně fungovali? Jinak me včera i dnes bolelo trochu břicho a začali me bolet prsa, což me od prosince kdy jsem prodělala kyretaz neboleli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.5.18 19:20

@Kajule21 Hele super, řekli jsme si doma mužem, že úspěch bude když jich z 18ti bude 10.A 11 jich je oplodněno metodou isci a 1 se povedla přirozeně. Takže zatím jich je 12.Takže jsem šťastná, zatím to jde parádně.????Díky, že na mě myslíš. Tobě zaváděli kolika denní embryjko? :) A jedno nebo 2 jste si nechávali dát? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
7.5.18 19:24

Holky, nakonec to nedopadlo. HCG začalo klesat, vysadila jsem utrogestan a čekám mrchu. Další pokus v nedohlednu. Už jsem se vybrečela a je mi líp. Vyhlížím lepší zítřky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.5.18 19:25

@Verysek7 Ahojda, tak to je super, tak ať se uchytí brouček. :) Budu ti držet pěstičky, ať to vyjde.
Hele já jsem po transferu měla klidovější režim, stavili jsme se přítelem na oběd a pak jsme jeli domů odpočívat.
Teď už si tolik neodpočnu, máme doma 21 měsíční dceru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.5.18 19:29

@Jezelia Jé to mě mrzí. :,( Člověk je natěšenej a pak přijde zklamání…
Pořádně se vybreč, nedrž to v sobě a kup si nějakou dobrou čokoládku.
Ale neboj, jednou to přijde, dočkáš se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.5.18 20:32

6+6tt

@HandulkaK Tak to hledím, o tomhle jsem já nikdy neslyšela a dobrovolně bych do toho teda nikdy nešla. Nejsem blázen…Pěkně zdřímnu a pak je po všem a jdu z vesela domů :) @Jirsi To je taková narkóza, která ani nestojí za řeš - 10minut zdřímneš a je po všem. Bývá ti špatně? @Verysek7 Může to být stimulací. Těhu příznaky jsou tak brzy vyloučené. Taky jsme se s manželem dívali, jak vypadá a jak mi ho zaváděli :srdce: Po transferu jsem se šetřila, víc odpočívala, netahala těžké věci, hodně pila a snažila se myslet pozitivně :) @Blondyna 007 Mně zaváděli 5ti denní 30-40ti buněčnou blastocystu, takže paráda. My teda (jak to tady všude čtu jako jedni z mála 8o 8o )zvolili to lepší a sice PICSI :dance: Nám zbylo jenom jedno a to nám zavedli. Mrazáčky jsme neměli. Držím palce, ať to jde i nadále takhle dobře :palec: @Jezelia To mě moc mrzí - drž se :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.