Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maria60 @sladkare Holky, myslím že to bylo i tím, že už je to můj druhý cyklus IVF, takže už jsem věděla, do čeho jdu a co mě čeká. A tím, že máme už skoro 2 holčičku doma, tak ta psychika je úplně jinde.
Stimulovala jsem Puregonem + 3 injekce Orgalutran a ve čtvrtek večer jsem si píchala Ovitrelle.
Já teď odpočívám u telky, jsem ráda, že to mám za sebou a zároveň se těším, až budu v pondělí volat do laborky. ![]()
Ahoj holky, tak u mě žádný extra zázrak. Sedm odsatych vajíček, jedno dobré zralé, dvě deformovana, dvě málo zralá, že asi nepůjdou použít, a dvě ještě také dnes nechali v obalu d tím ze je smichaji se spermousema jestli z toho něco bude. To jedno zralé napichnou ICSI. Tak jsem smutná, doufám, že to jedno to zvládne až k transferu, ale mrazacek nebude žádný budu dnes volat dodovvvvb bb
laboratoře, tak mam strach že přijdou špatné zprávy. Jinak mi po narkóze bylo dobře.
@Verysek7 ahoj, nevzdavej to, ja z 11 folikulu měla jen jedno zralé, v ostatních nic. Nakonec vydrželo. Sice z toho bylo ZT, ale i tak to byla pozitivní zprava ![]()
Jinak jsme na něm nechali udělat vsechno, co slo.
když bylo jen jedno.
Je dobre, ze to je po narkoze fajn, ja naposledy měla narkozu poprvé- do te doby jsem si OPU nechávala dělat bez. A dopadlo to katastrofálně.
![]()
Budu moc držet palce.
Tak holky, dnesni krev hodnota hcg278 a test pozitivni..prvni utz 24.5..
![]()
@Lucianka1982 Super, velká gratulace.
/ Tak se šetři a odpočívej. ![]()
@Verysek7 ahojda, jak to šlo v sobotu? Jak si dopadla? Já už jsem ráda, že to mám za sebou a teď už se těším na transfer. ![]()
Taky tě ještě dneska trochu pobolívá podbřišek? Piju jak blázen, jak nám radili a připadám si jak průtokáč. ![]()
@Blondyna 007 Budu držet palce, aby to klaplo hned napoprvé stejně jako u nás
Co nového? Mám se pořád stejně báječně a už se těším na další kontrolu
No a jak dopadly výsledky? Jak jsou na tom embryjka? @Verysek7 Žádné negativní myšlenky jasné? Nám ze 6ti odbraných nakonec taky zůstala jedna blastocysta, šla do bříšla a jsem skoro v 7.týdnu
Myslím na tebe!
@HandulkaK OPU bez narkózy? To jde?
@Lucianka1982 No tak to je krásná zpráva - teď bude krásně stoupat
Já měla první hodnotu 160,5 a o týden později 4560 ![]()
@Kajule21 ano, jde ![]()
Byla jsem bez narkozy pokaždé, kromě teď naposledy.
a hrůza (s tou narkozou)
Ahojky holky najdu na OPU ve čtvrtek vse je prej jak má být tak zítra končím se stimulaci a picham Ovitrele… mám hrůzu z té narkozy, ale aspoň si poradně odpočinu ![]()
Ahojky holky, koukám tady samé dobré zprávy, to je paráda. Ja mám za sebou dnes transfer jediného 4 bunecneho vajíčka co nám zůstalo a prý vypadalo opravdu pěkně. Tak jsem koukala na UTZ jak mi ho tam zavádí. Nechali jsme dát embryoglue, tak snad to pomůže. Teď jsem si zavedla utrouse. Nástin zmrzlinu a jdu si dát 20. Jak jste se chovali vs co se vám zadarilo po trasferu, chrneli jste, nebo normálně fungovali? Jinak me včera i dnes bolelo trochu břicho a začali me bolet prsa, což me od prosince kdy jsem prodělala kyretaz neboleli
@Kajule21 Hele super, řekli jsme si doma mužem, že úspěch bude když jich z 18ti bude 10.A 11 jich je oplodněno metodou isci a 1 se povedla přirozeně. Takže zatím jich je 12.Takže jsem šťastná, zatím to jde parádně.????Díky, že na mě myslíš. Tobě zaváděli kolika denní embryjko?
A jedno nebo 2 jste si nechávali dát? ![]()
Holky, nakonec to nedopadlo. HCG začalo klesat, vysadila jsem utrogestan a čekám mrchu. Další pokus v nedohlednu. Už jsem se vybrečela a je mi líp. Vyhlížím lepší zítřky. ![]()
@Verysek7 Ahojda, tak to je super, tak ať se uchytí brouček.
Budu ti držet pěstičky, ať to vyjde.
Hele já jsem po transferu měla klidovější režim, stavili jsme se přítelem na oběd a pak jsme jeli domů odpočívat.
Teď už si tolik neodpočnu, máme doma 21 měsíční dceru. ![]()
@Jezelia Jé to mě mrzí.
Člověk je natěšenej a pak přijde zklamání…
Pořádně se vybreč, nedrž to v sobě a kup si nějakou dobrou čokoládku.
Ale neboj, jednou to přijde, dočkáš se. ![]()
@HandulkaK Tak to hledím, o tomhle jsem já nikdy neslyšela a dobrovolně bych do toho teda nikdy nešla. Nejsem blázen…Pěkně zdřímnu a pak je po všem a jdu z vesela domů
@Jirsi To je taková narkóza, která ani nestojí za řeš - 10minut zdřímneš a je po všem. Bývá ti špatně? @Verysek7 Může to být stimulací. Těhu příznaky jsou tak brzy vyloučené. Taky jsme se s manželem dívali, jak vypadá a jak mi ho zaváděli
Po transferu jsem se šetřila, víc odpočívala, netahala těžké věci, hodně pila a snažila se myslet pozitivně
@Blondyna 007 Mně zaváděli 5ti denní 30-40ti buněčnou blastocystu, takže paráda. My teda (jak to tady všude čtu jako jedni z mála
)zvolili to lepší a sice PICSI
Nám zbylo jenom jedno a to nám zavedli. Mrazáčky jsme neměli. Držím palce, ať to jde i nadále takhle dobře
@Jezelia To mě moc mrzí - drž se
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.