IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3976
19.4.26 14:30

@Ifka19 já četla, že nejčastěji chodí právě 5-7 den :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3976
19.4.26 14:31
@Anonymní píše: Více

Mě se to zdá na 6. den dobré :think:. Ale mám jen porovnání s diskuzí zatím :mrgreen:. Holky určitě budou vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.4.26 15:08

@Makronka15 většinou to berou 2dc :think: ono je to i logické, protože bych byla klidná, že už to je fakt ono, možná počkám až do zítra ráno :oops:

@bonsaj493 tak to jsem se trefila přímo, protože se mi to asi opravdu rozjelo, a to jsem si ještě raději šla pro maxi vložky, kdyby to byl fakt masakr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
19.4.26 15:25

Duch tam je, vcera jsi testovala?
Dulezite je, co test ukaze dalsi dny, jestli bude silit, nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
19.4.26 15:36

@Ifka19 neverila bych, ze to napisu, ale gratuluju k MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
19.4.26 15:56

Na 6 den podle me dobrý :)
Hlavně ať další dny sílí✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3976
19.4.26 16:04
@Ifka19 píše: Více

Gratuluji 🤣 🤣 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
19.4.26 18:01

@Ifka19 Já měla v řízeném cyklu estrofem od 2 DC, tak ráno kdyžtak zavolej na kliniku a poraď se jak dál.
Třeba my jsme genetiku embryí měli hotovou nějak do 3 týdnů, ale chtěli nechat proběhnout jeden cyklus mezi OPU a KET, tak to bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
19.4.26 18:02

Ahoj a vítej, douška krásně vidím a myslím že na 6 dní po KET je naprosto v pořádku.
Důležitý je další vývoj, aby ti ob den sílil, ale to už bohužel neovlivníš, tak držím palce aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.4.26 18:50

@Gracetheworld já jsem četla, že každá klinika to má jinak, některé chtějí nechat jeden cyklus proběhnout, jiné ne, myslím, že berou v potaz věk, v srpnu mám 40, není čas…já si počkám na verdikt a pak se poradím, stejně se mám objednat na prohlídku, tak to vezmu s tím, a předpokládám, že 2 tablety mi neublíží, kdyby to pak chtěli stopnout :nevim:. Ale beru lékařskou zprávu, kde fakt mám vyčkat MS a estrofem, mám i zmínku o pgta, tak dělám, co mám napsané :lol: když tak to svedu na ně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 19:55

@bonsaj493 @Liskulaska @eM00 @Gracetheworld děkuji moc holky, já Vás sleduji už od ledna jen ne a ne se zapařit, ještě jsem zkusila test a vylezlo na mě tohle :dance: u těch třech je to ten nejspodnejší. Tak snad :hug:

• Citovat
  • Upravit
1568
19.4.26 21:01

Ahoj holky, tak manžel mi od včerejška píchá injekce.. Ve středu i v pátek kontrola.. Jsem zvědavá, kdy půjdu na odběr vajíček 🙏🏻 Začínám se bát.. Transfer se dělat nebude, to už mi řekli rovnou.. kvůli silnému hyperstimuláku při prvním odběru.. chtějí se tomu pokud možno vyhnout.. Tak uvidím 😔…Jdu se snažit dočíst, co jste psali.. Teď jsem tu pár dní nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
19.4.26 21:09

Zatim to vypadá slibně, je o něco výraznější :palec: tak hlavne ať nadále sílí přeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
19.4.26 21:19
@Gracetheworld píše: Více

Ahoj dala sa vydrzat ta hysteroskopia alebo co si to mala? nepostrehla som nikde ako ti to dopadlo, ake si mala pocity ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.4.26 22:25

@Karolína117 ahoj, moc držím palce, abys měla stimulaci bez komplikací. Myslim, že je fajn raději ET odložit, at si tělo odpočine, když jsi si uz OHSS prošla 🙏 🫶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.