Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Mě se to zdá na 6. den dobré
. Ale mám jen porovnání s diskuzí zatím
. Holky určitě budou vědět víc.
@Makronka15 většinou to berou 2dc
ono je to i logické, protože bych byla klidná, že už to je fakt ono, možná počkám až do zítra ráno ![]()
@bonsaj493 tak to jsem se trefila přímo, protože se mi to asi opravdu rozjelo, a to jsem si ještě raději šla pro maxi vložky, kdyby to byl fakt masakr ![]()
Duch tam je, vcera jsi testovala?
Dulezite je, co test ukaze dalsi dny, jestli bude silit, nebo ne ![]()
Na 6 den podle me dobrý ![]()
Hlavně ať další dny sílí✊🏻
@Ifka19 Já měla v řízeném cyklu estrofem od 2 DC, tak ráno kdyžtak zavolej na kliniku a poraď se jak dál.
Třeba my jsme genetiku embryí měli hotovou nějak do 3 týdnů, ale chtěli nechat proběhnout jeden cyklus mezi OPU a KET, tak to bylo jedno.
Ahoj a vítej, douška krásně vidím a myslím že na 6 dní po KET je naprosto v pořádku.
Důležitý je další vývoj, aby ti ob den sílil, ale to už bohužel neovlivníš, tak držím palce aby bylo vše v pořádku.
@Gracetheworld já jsem četla, že každá klinika to má jinak, některé chtějí nechat jeden cyklus proběhnout, jiné ne, myslím, že berou v potaz věk, v srpnu mám 40, není čas…já si počkám na verdikt a pak se poradím, stejně se mám objednat na prohlídku, tak to vezmu s tím, a předpokládám, že 2 tablety mi neublíží, kdyby to pak chtěli stopnout
. Ale beru lékařskou zprávu, kde fakt mám vyčkat MS a estrofem, mám i zmínku o pgta, tak dělám, co mám napsané
když tak to svedu na ně ![]()
@bonsaj493 @Liskulaska @eM00 @Gracetheworld děkuji moc holky, já Vás sleduji už od ledna jen ne a ne se zapařit, ještě jsem zkusila test a vylezlo na mě tohle
u těch třech je to ten nejspodnejší. Tak snad ![]()
Ahoj holky, tak manžel mi od včerejška píchá injekce.. Ve středu i v pátek kontrola.. Jsem zvědavá, kdy půjdu na odběr vajíček 🙏🏻 Začínám se bát.. Transfer se dělat nebude, to už mi řekli rovnou.. kvůli silnému hyperstimuláku při prvním odběru.. chtějí se tomu pokud možno vyhnout.. Tak uvidím 😔…Jdu se snažit dočíst, co jste psali.. Teď jsem tu pár dní nebyla..
Zatim to vypadá slibně, je o něco výraznější
tak hlavne ať nadále sílí přeji ![]()
@Gracetheworld píše: Více
Ahoj dala sa vydrzat ta hysteroskopia alebo co si to mala? nepostrehla som nikde ako ti to dopadlo, ake si mala pocity ![]()
@Karolína117 ahoj, moc držím palce, abys měla stimulaci bez komplikací. Myslim, že je fajn raději ET odložit, at si tělo odpočine, když jsi si uz OHSS prošla 🙏 🫶
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.