Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Indiana Jones docela dobře, břicho už bolí mín, spíš tak jako občas tlačí, tahá. Makala jsem celý víkend na zahradě, abych na to tolik nemyslela, dneska jsem dokonce udělala jen jeden test
. Od kdy už ty testy zůstavaj stejný
? Co ty, měla jsi pěkný víkend, zaměstnala jsi hlavu
?
Ahoj holky, tak já měla dnes 8+4 kontrolu a všechno v nejlepším pořádku, silný srdíčko, dvě ručičky, dvě nožičky.. 😍 od zítra začínám vysazovat léky. Teď už jsem předána z centra do péče gynekologa.. 🙏 moc na všechny myslím, čerstvě pozitivním i těm, co ještě čekají, posílám spoustu štěstí 🍀
@Elis 007 Dobré ráno
zahradničení je prý lék
tak to jsi zvolila na zaměstnání úplně to nej na čerstvém vzduchu
U mě jsou příznaky jen tak lehce, včera jsem byla i minimálně unavená, tak jsem i něco stihla. Víkend super, muž byl na pánské jízdě, tak jsem měla ME Time ![]()
Jinak testy mám zhruba stejný od 14. dne. Přičemž jsem nevydržela a testla 17. Ten byl tedy nejtmavší, ale musela jsem ho porovnávat s tím 14., abych vůbec nějaký rozdíl viděla. 😁 Jsou všechny už hodně tmavé. Nechala jsem se zblbnout, že bych možná mohla mít tu kontrolní silnější než testovací. Ale už to řešit nebudu. 😅Ve středu na krev a budu doufat, že mi HCG vyjde dobře. (Ale i kdyby mi vyšlo milión, tak si zas najdu stejně něco jinýho, co budu řesit 😁)
Ale jestli počítám dobře, Ty dnes voláš do CAR, že? ♥️
pak dej vědět, co a jak. 🤗
Ahoj holky, jelikož je tu teď záplava pozitivity
Tak posílám znovu odkaz na uzavřenou skupinu ![]()
Můžete se tam zpětně dočíst třeba, jaké jsme my měly neno neměly příznaky atd a přidat nám vlastní příběh ![]()
@Indiana Jones toto bude asi moje nejdelší těhotenství, čas je fakt relativní
. Jojo, za chvilku jedu na testy a po cestě zavolám doktorovi. Test už mám dneska tmavej a stejně se té krve bojím, děs tohle
.
@Elis 007 píše: Více🤣 Já se také bála krve a teď v týdnu se zas děsim, jestli HCG roste. Za každý problém se najde další zástupný 🤣 🤣 😅.
@Indiana Jones zatím po řád nic, doufám, že to dneska ještě pošlou, jinak se nevyspím
. Máš fotku tvých testů pohromadě? Jojo, nikdy to nepřejde, ale porod je dobrej milník
.
Ahojky holky tak jsem dnes byla na krvi a hodnotu mám 1111.3 je to možný? ![]()
Ještě jsem dostala další léky a na utz jdu 22.6.
Příspěvek upraven 08.06.26 v 16:56
@Luci377 Je
A je to krásná hodnota
ja mela necelých 910, 14 den po ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.