IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
1.7.26 23:59
@Gracetheworld píše: Více

Paradoxně jen jednu, začli jsme 2 nativy, pak 1 minimální, z té byl ale jen 1 transfer a z plné stimulace jsme měli až nereálný výsledek, kdy z 9 zralých vajíček, bylo 8 embryí. 1et zbytek na genetiku a vrátilo se 5 a 1 mozaika, kterou jsme ani nezvažovali a dneska mi na to lékařka dala nový pohled a budeme mít konzultaci s genetikem. Ale nevím zda na to máme odvahu.
O jiné klinice jsem taky přemýšlela, ale bojím se ať to neudělá neplechu ve vztazích a asi by to nebylo tak jednoduché, že je potřeba sledovat cyklus a tak.
A jak to vypadá u tebe? Víš už přibližně kdy ti bude vycházet transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 05:49

Ahoj holky, včera mě sejmula opravdu ošklivá migréna :,(
ja na bolesti hlavy nikdy netrpěla, migréna jsem nevedela co je do prvního těhotenství. Ten první trimestr jsem měla migrény každý týden někdy i 2×, někdy jsem doma chodila po 4na záchod se vyzvracet, protože to byla tak nesnesitelná bolest. V podstatě to přestalo po vysazení estrofemu. Migrény se mi pak vrátili v moment, kdy jsem po porodu dostala cyklus a měla jsem pravidelně první dva dny cyklu. Tohle trvalo 2,5 roku a nějak se to tělo hormonálně srovnalo a posledního půl roku jsem migrénu nemela.
Kvůli těm migrénám jsme se ted rozhodli po přirozený cyklus, pravé abych nemusela brát ten estrofem, protože jsem to s nim měla v hlavě spojené.
Cítím naprosté zoufalství, ze je to zpět :,( :,( :,(

Potýká se někdo také s hormonálními migrénami? Je něco by jste mi poradili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
2.7.26 08:08

Ahoj holky tak kdo čeká na testování po vkladu? Urcite nás tu je vic. Me začíná byt pěkně šoufl, ten progesteron mi nedělá vůbec dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.7.26 09:23

@jedna_píšťalka já mívám hormonální migrény, mám na to čípky, ale praktická mi říkala, že v těhotenství bych to musela řešit s neurologem, ono těch léků moc není. Já měla brutální migrénu 2 dny po transferu, to bylo peklo, trochu mi pomohl studený obklad, ale některé holky tady to taky hodně řešily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.7.26 09:28

@muminek5 tak to jsi měla krásný výsledek z 8 geneticky 5, to je nádhera, mně se z 8 vrátily pouze 3, jedno odešlo… A teď nevím, v jaké fázi jsi? Kolik ti jich ještě zbývá? Mám v tom strašné zmatky, kdo je jak na tom, tak se omlouvám, jestli jsi to už psala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
2.7.26 09:38

@Lotyyy Ahojky, já budu zítra 7.dní po vkladu 6.denniho embrya.. Tak si říkám, zda zkusit zítra nebo v sobotu 🙏🏻 Nutkání tam nějaké je, ale držím se zatím.. Po lednovém potratu, kdy jsem byla ve 3.měsíci, se šíleně bojím :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.7.26 09:53

@Karolína117 u prvního jsem se tam taky vždy, kdyz jsem potřebovala, dovolala. Ale hlavne u prvního mi dali všechny potřebné leky na celých 14 dni hned. Možná to bylo doktorkou, ke které jsem chodila. Ta už je na jiné klinice.
@Nola7 děkuji moc, no pokud to nevyjde, budu asi uvažovat nad Obilňákem :) akorát tam se asi nedá parkovat že? Gynekoložka, ke které jsem driv chodila mi to tam doporučovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
2.7.26 10:15

@Karolína117 jej to mě mrzí :( vis duvod potratu? To se ti vubec nedivím, ze se bojis :( budu moc držet palce at je tentokrat vše v pořádku. Dej vědět, až se odvážíš testovat. Ja to asi prubnu po vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
2.7.26 10:31

@jedna_píšťalka ahoj já taky trpivam na hormonální migrény ale bohužel ti nic neporadím. Mě na to prostě nic nezabírá musím zalézt do tmy se studeným hadrem na hlavě a počkat do druhýho dne. Druhý den už je to lepší a třetí už normálně funguji. Od transferu jsem zatím ťuk ťuk měla migrénu jen jednou a to teda pořádnou, dala jsem si paralen, hadr na čelo a šla spát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5686
2.7.26 10:43
@muminek5 píše: Více

Upřímně, já bych klidně šla na tu konzultaci s genetikem, ERA testu i do další plné stimulace. Výsledky z té první jste měli parádní.
V jaké jste klinice? Já mezi klinikami přecházela a nijak hrozné to nebylo, ono je to vcelku normální a pokud jste měli 5 transferů a nic, tak by určitě stálo za zvážení mít nějaký druhý názor. je to ale na tobě jak se na to cítíš, no…
Mně osobně ty stimulace/odběry a tak až tak nevadí. Horší je to finančně. Máme v mrazáku ještě 2 embrya a na pojišťovnu nám zbývá už jen jeden cyklus, tak mám hrozný strach že to nebude stačit.

Jinak já zítra konečně doberu ta ATB a netrpělivě čekám na MS. měla by teoreticky přijít každým dnem, tak uvidíme. No a transfer pak cca kolem 18-20 DC, podle toho jak to bude vycházet s kontrolami. Transfer tedy odhadem nějak kolem 20.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
2.7.26 11:08

@Lotyyy Vůbec nevim.. Dle Dr.jen to, že přestalo bít srdíčko už snad v 8tt… Takže jsem ještě měsíc nosila mrtvý plod :cry: Rozsekalo mě to total.. Ale jelikož už doma jednoho super klučinu 3,5 letého máme, tak mě nějak držel nad vodou.. Jinak bych byla na totálním dnu 😭 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.7.26 11:09

@Karolína117 Ježíš to je strasny a je mi to moc líto. :hug: držím palce aby to tentokrát vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
2.7.26 11:29

@Sarka81293 Děkuju moc🍀 ❤️ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.7.26 11:39

@Sarka81293
My byli v Reprogenesis a jsme nadmiru spokojeni:) Mensi klinika, ale venovali se nam, sestricky paradni, kdykoliv, cokoliv jsem potrebovala, tak hned reagovali. Minuly rok jsme meli stimulaci, v srpnu prvni Ket, euploidniho embrya, ale krvacela jsem a zjistili malo progesteronu, hned obratem doktorka reagovala, navysovani leku, pak injekci, chodila jsem casto na kontroly utz/odbery, opravdu se snazila, konzultovala se mnou stav telefonicky, bohuzel to skoncilo potratem, dalsi Ket v prosinci, kdy jsem taky kolem terminu testovani 1× zakrvacela, na druhy den odber HCG, kde jsem se hned domluvila, ze chci vzit i progesteron a nebyl zadny problem, ted uz jsem v 3trimestu❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.7.26 11:43

@Xho-xho děkuji a moc gratuluji :srdce: tak uvidíme, pořád doufám že to teď vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.