IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
1.7.26 10:51

@Lucii_V moc držím pěsti a dej hned vědět 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.7.26 10:56

@Nola7 tak super, pokud nam nevyjde tento transfer (byla jsem v sobotu), tak pujdeme jinam. Chodím do Repromedy a take uz od nich mame jedno dítě, ale teď se tam chovají nejak divně a hlavne neberou vubec telefony a neodepisuji na zprávy a emaily. Pokud se mi dnes neozvou budu muset řešit recept na utrogestan u svého gynekologa 8o :roll: to se mi vubec nelíbí, nechali jsme tam dost peněz na to aby na nas tak kašlali.. tak právě proto se ptám, jaké jsou zkušenosti jinde :) tak budu držet palce at Vám to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.7.26 11:07

@Sarka81293
Tak držím palce, ať to nemusíš řešit a transfer dopadne druhým drobkem :srdce: chápu naštvání, to by mi taky vadilo. Mě se třeba na naší klinice líbí, že je malá a nefunguje tak žádný koordinátor, takže když volám a potřebuji něco řešit, tak ve většině případů mě přepoji přímo na moji lékařku, což je moc fajn. No a děkuji, už se nemůžu dočkat a nervy pracují samozřejmě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
1.7.26 11:45

@Sarka81293 Já mám naše 22km.. Takze naštěstí v pohodě.. No stále vše ok, až na ty horka.. Já ani u malého necítila vůbec nic..Jeej, tam to já se k nám dovolala vždy 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.7.26 12:08

@Ifka19 @Luci377 @Liskulaska
Mám stimulaci udělanou na mou váhu a amh, aby se předešlo ohss, ale žádná jistota samozřejmě neni, ze ho nebudu mit :D
Rekovelle, kde jsou jednotky dle váhy a od 6.dc Ganirelix a ten prý bude lehce štípat :lol:
Kontrolu mam příští týden v úterý, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
1.7.26 12:16

@Lucii_V moc držím palce, každopádně máš už asi dávno po ms tak by to mělo být vše v pořádku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
1.7.26 12:37

Moc děkuju holky :srdce: :srdce: Moc doufám že to bude v pořádku ale MS může myslím držet progesteron.. tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
1.7.26 12:41

Ahoj holky, tak Olafa už mám u sebe ❤️ byly jen hranolky z Mekáče 😃. Teď už jsem zavrtaná pod dekou u filmu a odpočívám 😇.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
1.7.26 12:43

@Ifka19 já jsem se bránila nějakému názvu, ale manžel s tím přišel a nakonec se mi to i líbí 😃. A ty jdeš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.7.26 12:45

@Orchidejka13 Ty jo, tak to neznám, respektive neznám nikoho, že by měl tohle, je mega léků teda… U mě předpokládali OHSS, tak mi upravili závěrečnou a ještě dostala léky, ale stejně jsem se měla sledovat, kdyby náhodou 🙈, je to velký strašák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
1.7.26 12:46

@Tykla děkuju ❤️. Jojo já jsem si to tentokrát nějak jinak nastavila. Všechny testy mám u kamarádky abych to neměla doma a cítím se víc v klidu. Ten stres ze mě opadl a takové to divné rozpoložení ještě v noci, ale teda nedokázala jsem usnout tak jsem utahaná 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4023
1.7.26 12:52

@Marcela_dogmom pod dekou? 8o tak to bych dneska umřela, u nás je stále 35 stupňů, doma 30 🤣 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.7.26 12:53

@Marcela_dogmom já taky nechtěla dávat název, ale když sněhulák, tak to byl Olaf I. 🙈 Já nevím, blíží se mi krámy, poprvé po potratu, tak nevím, co čekat, myslela jsem, že třeba se zadařilo, když jsme na kontrole chytli ovulaci, ale bohužel, včera jsem zkoušela test, sněhobílo a dneska mám špinění… V srpnu máme další konzultaci, jak jsme se rozhodli, takže další trasfer září, nebo spíš říjen, v září mám půlroční velkou kontrolou štítné.
Hezky odpočívej, ať se hezky zavrtá ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
1.7.26 12:54

@bonsaj493 fakt?? U nás prší a je 18 stupňů 🫣. No ale říkám si, že je to lepší, než ty vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.7.26 13:13

@Ifka19 Ano, je to lék pro pacientky s pcos a vyšším amh a ja mám amh 5 a před par měsíci jsem mela 1× clostyl a udělalo se mi 6 velkých dominantních :mrgreen: tak z toho důvodu mam tento lék. Doktor si dělal srandu, ze mi mohli udelat stimulaci jen clostylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.