IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.6.26 17:20

Jeee tady se to krásně množí pozitivními testy, snad to takhle tady bude jen a jen pokracovat :oops::oops:

Holky prosím nemela nějaká drive problémy mykózy atd a ivf v poradku?
Jdu příští týden uz na konzultaci a domluveni stimulace a toto jsem nikdy nezmínila, az ted si rikam, jestli treba to nebude problém při uhnízdění, jsem ted rok a pul bez jediného problému, vyléčena :oops: je to blby téma, Citlivý, žádný téma jsem nenašla, můžete odpovědět anonymně :? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
133
26.6.26 17:23

@Pipi20 to je úplně pohádkový ivf příběh, že co transfer to úspěch, držím palečky ať to jde dobre dal ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.6.26 18:20
@Anonymní píše: Více
čauky, já mykózy mívala. Měla jsem to zejména, protože jsem i v normálních cyklech zaváděla progesteron a nedělalo mi to dobře na tu sliznici. Teď jsem ve 12.tt, problém jsem neměla žádný. :) Četla jsem, že se pak u někoho můžou objevovat mykózy i v těhotenství, ale dá se to normálně přeléčit i přes těhotenství, takže bych se nebála.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.6.26 19:52
@Anonymní píše: Více

Ahoj, já na to bohužel taky trpím. Nejlip mi funguje vysadit cukr a brát probiotika, ale stejně se mi to vrací. No a z posledního ketu mám doma ročního chlapečka. Trpěla jsem na to i v těhu, hned dva týdny po transferu jsem skončila na macmiroru a pak ještě asi pětkrát různé léčby za celé těhotenství. Doporučuji, pokud nebereš, nasadit probiotika, mě super funguje gynimun, normálně polykací tablety. Ale pokud to nepodcenis a nenecháš rozjet v těhotenství infekci, tak by mělo být vše v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.26 20:45

@Makronka15 @Nola7 Díky holky, to čtu moc ráda. Ja teď opravdu rok a půl bez jediného zánětu (ťukťuk), ale vracelo se mi to dřív hrozně často, snažila jsem se to léčit sama přípravkami z lékárny a vždy se vracelo a pak pomohl až macmiror a od té doby svatý klid! Ale právě jsem si říkala, jestli kvůli tomu nebudu mít z minulosti blby prostředí pro embryjko. Takže dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.26 20:57

Ale manžel má 2-4% morfologie, tak si spíš myslim, ze kvůli tomu nám to trvá dlouho :?

• Citovat
  • Upravit
390
27.6.26 23:40

Ahoj holky, moc všem gratuluji k pozitivním testům, potvrzeným srdíčkům a všem dalším milníkům. Vám co čekáte moc držím palce ať se přidáte do pozitivní vlny 😊
Ráda bych se vás, co za sebou máte ERA test - implantacni okno zeptala, na kolik vás to vyšlo, případně pokud tu je někdo primo z Reprofit Ostrava, jaká byla cena, v ceníku mají 29 500 což mi tedy přijde šílené moc, žila jsem v domnění, že to je kolem 10-15 tisíc, tak jsem lehce v šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5686
28.6.26 10:21

@muminek5 byla jsem na tom v Clayo a platila jsem tuším nějakých 16k. A to je Clayo jednou z těch dražších klinik :think:
Skoro 30k mi teda přijde šílený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
28.6.26 15:13

@muminek5 @Gracetheworld ja dávala v Clayu před rokem 13tisic… těch třicet bude i s EMMA a ALICE testem si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
28.6.26 16:12

@Gracetheworld @Jane486 holky děkuju moc, vím, že ceny na klinikách se liší, ale třeba v rámci 5k za jednu položku a tohle mi spadla brada. @Jane486 Právě jsem měla pocit, že u tebe to tolik nebylo, bohužel to není včetně dalších testů, pouze samotný ERA.
@Gracetheworld Můžu se prosím ještě zeptat jak u tebe dopadl výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
28.6.26 16:41

@muminek5 to je masakr 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
28.6.26 22:14

@muminek5 ahoj u nás ve Ferticare stojí Era 23000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5686
29.6.26 10:50

@muminek5 Vyšlo mi to OK, implantační okno bez posunu. Což je fajn, jen pak mi našli ten skrytý zánět v děloze :cert:
V každém případě jsem ráda že jsem na všechna vyšetření šla, tím že máme už jen 2 embrya jsem chtěla mít jistotu že je vše v pořádku a embryo bude mít šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.6.26 11:31

Holky, myslíte, že bych dnes mohla do bazénu, když mám dnes přesně týden po diagnostické hysteroskopii? Špinila jsem asi tak dva dny po zákroku, jinak problémy žádné…už se to v tom vedru fakt nedá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.26 12:16

@felixa565 no a co ti řekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.