Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pipi20 to je úplně pohádkový ivf příběh, že co transfer to úspěch, držím palečky ať to jde dobre dal ✊🏻
@Anonymní píše: Vícečauky, já mykózy mívala. Měla jsem to zejména, protože jsem i v normálních cyklech zaváděla progesteron a nedělalo mi to dobře na tu sliznici. Teď jsem ve 12.tt, problém jsem neměla žádný.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, já na to bohužel taky trpím. Nejlip mi funguje vysadit cukr a brát probiotika, ale stejně se mi to vrací. No a z posledního ketu mám doma ročního chlapečka. Trpěla jsem na to i v těhu, hned dva týdny po transferu jsem skončila na macmiroru a pak ještě asi pětkrát různé léčby za celé těhotenství. Doporučuji, pokud nebereš, nasadit probiotika, mě super funguje gynimun, normálně polykací tablety. Ale pokud to nepodcenis a nenecháš rozjet v těhotenství infekci, tak by mělo být vše v pohodě ![]()
@Makronka15 @Nola7 Díky holky, to čtu moc ráda. Ja teď opravdu rok a půl bez jediného zánětu (ťukťuk), ale vracelo se mi to dřív hrozně často, snažila jsem se to léčit sama přípravkami z lékárny a vždy se vracelo a pak pomohl až macmiror a od té doby svatý klid! Ale právě jsem si říkala, jestli kvůli tomu nebudu mít z minulosti blby prostředí pro embryjko. Takže dekuji ![]()
Ale manžel má 2-4% morfologie, tak si spíš myslim, ze kvůli tomu nám to trvá dlouho ![]()
Ahoj holky, moc všem gratuluji k pozitivním testům, potvrzeným srdíčkům a všem dalším milníkům. Vám co čekáte moc držím palce ať se přidáte do pozitivní vlny 😊
Ráda bych se vás, co za sebou máte ERA test - implantacni okno zeptala, na kolik vás to vyšlo, případně pokud tu je někdo primo z Reprofit Ostrava, jaká byla cena, v ceníku mají 29 500 což mi tedy přijde šílené moc, žila jsem v domnění, že to je kolem 10-15 tisíc, tak jsem lehce v šoku.
@muminek5 byla jsem na tom v Clayo a platila jsem tuším nějakých 16k. A to je Clayo jednou z těch dražších klinik ![]()
Skoro 30k mi teda přijde šílený!
@muminek5 @Gracetheworld ja dávala v Clayu před rokem 13tisic… těch třicet bude i s EMMA a ALICE testem si myslim…
@Gracetheworld @Jane486 holky děkuju moc, vím, že ceny na klinikách se liší, ale třeba v rámci 5k za jednu položku a tohle mi spadla brada. @Jane486 Právě jsem měla pocit, že u tebe to tolik nebylo, bohužel to není včetně dalších testů, pouze samotný ERA.
@Gracetheworld Můžu se prosím ještě zeptat jak u tebe dopadl výsledek?
@muminek5 Vyšlo mi to OK, implantační okno bez posunu. Což je fajn, jen pak mi našli ten skrytý zánět v děloze ![]()
V každém případě jsem ráda že jsem na všechna vyšetření šla, tím že máme už jen 2 embrya jsem chtěla mít jistotu že je vše v pořádku a embryo bude mít šanci.
Holky, myslíte, že bych dnes mohla do bazénu, když mám dnes přesně týden po diagnostické hysteroskopii? Špinila jsem asi tak dva dny po zákroku, jinak problémy žádné…už se to v tom vedru fakt nedá
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jeee tady se to krásně množí pozitivními testy, snad to takhle tady bude jen a jen pokracovat
: 
Holky prosím nemela nějaká drive problémy mykózy atd a ivf v poradku?
je to blby téma, Citlivý, žádný téma jsem nenašla, můžete odpovědět anonymně

Jdu příští týden uz na konzultaci a domluveni stimulace a toto jsem nikdy nezmínila, az ted si rikam, jestli treba to nebude problém při uhnízdění, jsem ted rok a pul bez jediného problému, vyléčena