IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
24.6.26 14:57

@jedna_píšťalka

Ja jsem testovala kazdy den od 2dpt.. (vedecke duvody :) ).
4dpt rano bily..pres den mi bylo divne..sem si rekla ze je jedno jestli bude znova bily a 4dpt vecer viditelna carka.. svetla (duch) ale slo vyfotit, zadne loveni.

PS cekam dvojcata, takze pokud bylo u tebe 1 embryo, tak je jeste opravdu brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.26 19:44

Tak jsem to dnes ještě vydržela a netestovala, dost tomu pomohlo teda, že jsem se vzbudila s hroznou bolestí v krku :? Jak se holky léčíte? Je večer a celý den je mi hůř a hůř. Prcek od včerejška kašle a soplí, manžel od rána stejné jako já. Ze skupinky kam prcek chodí mám info, že 3děti angína :zed: 2nestovice :zed: a další doma s nachlazením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.26 20:48

Jinak zitra na ten test ráno vlítnu, držte mi palce. NERVOZITA!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.6.26 21:22

@jedna_píšťalka
Držím vsechny 4 palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
24.6.26 21:43

@jedna_píšťalka no, v dobe kdy se mas chovat jako tehotna, se to leci blbe :? Zazvorovy caj moc nemuzes, pastilky typu strepsils take ne, muzes akorat nejake na bylinkove bazi, co ale nemaji ty protizanetlive latky.
Potom pit caj s medem a citronem, ale bacha na bylinkove caje a bacha na cerne a zelene caje, v tom je zase kofein :mrgreen:
No a pokud se to nebude lepsit, tak k lekari, nejaka antibiotika v tehu muzes.
Pozor na teploty, lepsi je hned srazit paralenem, aby sis embryjko neuvarila.
Mela jsem v tehu (jinem, nedopadlem) pekne osklivou anginu a krome atb jsem nemohla skoro nic, lezela jsem jak mrtvola a cekala kdy dorazi moje posledni hodinka :mrgreen:

A drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.26 05:39

Holky tak ráno jsem se vzbudila a cítila tam dole na intimce vlhko, úplně jsem tušila, že to nebude jen odcházející čípek progesteronu :?
Intimka světle ruzovohneda. Od té doby kdykoliv se utřu, tak ruzovohnedy papír.
Běžela jsem si udělat test, posílám fotku a nevim jestli se z toho vubec radovat..
Dnes jsem 6dpt 5denni hatchujici blastocysty.
Mel to nekdo podobně? Špiněni uz takhle brzy?
U prvního těhu jsem také krvácela, ale bylo to pozdeji a prokázaly se mi menší hematomy, které se mi udělali po odběru vajíček (měla jsem jich hrozně moc a propíchána jsem byla jak cedník)
ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
25.6.26 06:03

@jedna_píšťalka to je ale uz fakt krásna čárka, moc gratuluji :srdce: bude to v poradku. Moznabych nasadí ascourtin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.26 06:10

@Lotyyy nevíš jestli volat na kliniku ať nejsem za blázna, že takhle plaším :think: ale minule těhu vím ze mi navýšili progesteron ze 2 na 3 dávky denně. Co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.26 06:32

Ahoj, chtěla bych se zeptat, v minulosti jsem měla opakující se záněty, vždy se to vracelo, uz rok a půl mám klid (ťukťuk) po vyléčení s macmirror. Čeká me ivf v červenci a ted mi projíždí hlavou, co kdyz by se treba embryjko nemohlo uhnízdit skrz prostředí? Jestli tam nemam neco narušeno? Mate někdo s tim nějakou zkušenost? Dekuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
2441
25.6.26 06:50

@jedna_píšťalka pro tvůj klid bych volala, ale ono i jeste bereš 2× denně dvě tablety? Tak je to podle mě dostačující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.26 06:55

@Lotyyy ano 2-0-2
tak uvidím jak se to bude v průběhu dne vyvijet
je to k vzteku, úplně mi to zkazilo tu radost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
25.6.26 07:06

@jedna_píšťalka jak to mate v CAR, mas jit na krev, nebo jen volat s pozitivnim testem?
Klidne bych tam cinkla, myslim, ze stoji za to bojovat :)
Akorat na UTZ nic videt zdaleka nebude, takze dr. ti bud neda nic, nebo ti navysi progesteron.

A ruzovohnede spineni si myslim neni duvod k obavam, muze to byt zbytek krve z nidace, nebo zbytek krve po podrazdeni pri zavadeni progesteronu. Silna cervena krev a nedej boze srazeniny by byl vetsi duvod k obavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.6.26 07:20

@jedna_píšťalka já jsem otravovala kliniku furt, byla jsem tam skoro obden, od toho tam jsou. A třeba progesteron mi nenavýšili, a to jsem byla u 3 různých doktorech, co měli pohotovost a všichni, že beru 800 mg a to už je vysoká dávka 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2802
25.6.26 07:23

@jedna_píšťalka Kolik bereš progesteronu? :)
Já když jsem tenkrát čekala malého, tak jsem zašpinila 8 den po ET a už jsem to vzdala, pak jsem si 11 den udelala test a byl tam :) Takže bych to dneska sledovala zda je nějak hodně či častěji a až podle toho bych kdyžtak volala na kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.26 07:46

@Liskulaska dostala jsem žádanku na krev a 1.7 mam zavolat vysledky
@eM00 beru 400-0-400, takhle jsem to mela i v prvním těhu a pak jsem brala 400-400-400 🤷‍♀️

no tak uvidím dnes..

Dekuji holky moc :srdce:, moc mi pomáhá že to můžu s někým řešit :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.