Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Se sexem opatrně, nekoupat se ve vaně a v bazénu…ale žádné jako dokdy nebo tak a upřímně mě to v tu chvíli ani nenapadlo
Ahoj holky, tak ja dnes KET 🙏🏻
Prvni vysel a mame doma rok a pul hocicku.. fuha 🤩
Ahoj holky, tak ja dnes KET 🙏🏻
Prvni vysel a mame doma rok a pul hocicku.. fuha 🤩
@felixa565 byla jsem na hysteriskopii před měsícem, nic mi nenašel, ale stejně nekoupat a bez sexu 3 týdny…
@Karolína117 ahoj, jak se cítíš v těch vedrech? Mě je od soboty pořád tak nějak divně. U syna jsem hned druhý den po KET věděla, že to vyšlo. Cítila jsem větší píchnutí a bylo to, teď ale mě to břicho bolí tak nejak celé ![]()
@Kaari to je super, ze vam to vyšlo hned na poprvé
držím palce aby vyšel i tento KET ![]()
Ahojky, tak hlásím, že jsem dnes vyfásla stimulační protokol a injekce, jupi
![]()
Rozhoduji se mezi těmito balíčky.
Bude tu začínat někdo se stimulací teď někdy? ![]()
Holky tak jsem dnes byla na krvi a 10dpt mam hodnotu 410, není to nějak moc? ![]()
@jedna_píšťalka ahoj. Myslím si, že je to akorát. Já měla 14 dpt hodnotu 2135 ![]()
@Madelinne píše: Více
minulý ket (úspěšný) jsem právě mela 139, tak me to trochu vylekalo 😀
@Orchidejka13 drzim palce!
my jsme meli ten levnejsi a i tak se nam to pak vysplhalo na 40k ![]()
@Kaari jee to je krásný tak držím palce ať to vyjde i tentokrát 🙏 😘 ja se přidám ve středu ![]()
@jedna_píšťalka ono je to s těma hodnotama asi hodně individuální. Hlavní je, že to roste 🙂 Já 14 dpt 2135 a potom 17 dpt vyskočila hodnota na 10228. Říkala jsem si, jestli to není moc, ale vše bylo v pořádku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.