Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, sice na toto téma už diskutuji, ale jste tu některá, která bude mít IVF květen-červen? Já už teda vajíčka mám odebrané, ale zmražené. Po stimulaci se mi jich udělalo opravdu požehnaně, něco 40 a podařilo se jich oplodnit 13, což je opravdu skvělý
Ale díky tomu že jsem jich měla tolik, tak mi hrozí hyperstimulační syndrom kdybych hned otěhotněla, proto se IVF přesouvá až mi přijde 2MS, ta přijde koncem května a v červnu jdeme na to. Je to mé první IVF tak bych to chtěla s někým prožívat kdo půjde taky v tenhle termín
samozřejmě že je to pro všechny které spojuje IVF a velký chtíč po tom malém Zázraku
![]()
@Janinkamarhulka píše:
Ahojte holky, sice na toto téma už diskutuji, ale jste tu některá, která bude mít IVF květen-červen? Já už teda vajíčka mám odebrané, ale zmražené. Po stimulaci se mi jich udělalo opravdu požehnaně, něco 40 a podařilo se jich oplodnit 13, což je opravdu skvělýAle díky tomu že jsem jich měla tolik, tak mi hrozí hyperstimulační syndrom kdybych hned otěhotněla, proto se IVF přesouvá až mi přijde 2MS, ta přijde koncem května a v červnu jdeme na to. Je to mé první IVF tak bych to chtěla s někým prožívat kdo půjde taky v tenhle termín
samozřejmě že je to pro všechny které spojuje IVF a velký chtíč po tom malém Zázraku
![]()
![]()
Ahojky, jaký jsi mela protokol. Mne se jich s dlouhým vytvorilo 21, jsem teď 5 den po Et, tak doufam
@Baruncicka je ten protokol, zase jsem zapomněla co to je
mě zkratky moc nepiš, ještě se v tom tolik neorientuji
![]()
@Baruncicka tak už jsem si to zjistila co to je a měla jsem krátký protokol
![]()
a jak se cítíš? počkáš si na krev? možná že by to bylo lepší aby Ti to oznámil Dr.
no nevím, s tímhle jsem taky docela v rozpacích, ale budu doufat že to vydržím a nebudu testovat doma ![]()
Ahoj holky, mě čeká ivf v květnu, příští týden začínám s lékama, mám dlouhý protokol
@PH36 ahojky a jak to vypadá jaký jsi den???Snášíš to dobře??
@Romčinka já pořád ještě čekám, až dojdeme, abych mohla 2.DC jít do CARu na krev a na ultrazvuk a začnu se stimulací, už jsem z toho na nervy, že nevím, kdy ta MS dojde…
@jajah moc držím pěsti!!! Já mám dlouhý protokol, od 24.5. stříkám Synarel a od st 4.5.picham Puregon, zítra jdu nás kontrolu, budu 7.DC, doufám, že nějaké folíky tam budou…
@jajah já nevím, zda mi to už zítra řeknou, předběžně říkal, že příští víkend, tak uvidíme…Já jsem strašně podrážděna, asi z těch hormonů, často mě bolí hlava, ale břicho zatím nijak nebolí, jen jsem nafouklá, tak mám strach, zda tam vůbec něco roste.
@jajah jojo, my máme první ivf, předtím letos únor, březen 2× iui. takže myslíš, že v týdnu mě ještě pozvou na další kontrolu? Byla jsem na ultrazvuku 2.dc, jdu zítra, to budu 7.dc a už minule mi říkal, že předběžně v sobotu punkce, tak nevím, kolik kontrol dělají…