IVF květen - červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
26.5.16 20:43

@Romčinka no kromě toho, že jsem nafouklá a občas mě někde píchne, tak jsem v pohodě…já pracuji doma a jelikož mám vše hotové, tak nevím, co mám dělat…fitko mi nedoporučili, jízdu na koni také ne, kydat koním minimálně 14 dní také ne a tak mám až moc času na přemýšlení, což je špatně…zítra začnu normálně pracovat na zahradě, sázet, okopávat, plevelit, jinak se zblázním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.5.16 13:07

@Luwica dekuji ti za povzbuzení, doufam, ze nám to konečně vyjde :) určitě napíšu kolik vajíček budu mít, hlavně aby byli co nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
30.5.16 16:12

Ahoj :mavam: muzi se pridat? Dnes jsem 6DC a mam minimalku, do vcerejska jsem brala Femaru, dneska prvni gonal, ve stredu kontrola, pocitam, ze v sobotu bude OPU. Je to me 4. IVF, z prvniho v roce 2013 mam syna, druhe skoncilo neuspechem a treti ZT. Je mi 39 za par dni, snazime se pet letm driv na nic neprisli, ale muz ma nic moc morfologii, i kdyz spermio i tak nekdy vyjde v norme, pocitam, ze ted uz je u me problem vek. Doufam, ze to tady vsem vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
30.5.16 16:13

@Luwica ahoj :mavam: byl dnes ten ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
30.5.16 16:18

@Lucake ahoj, jj už mám v bříšku toho našeho bojovníčka. Není nejlepší kvality, ale z té bídy co bylo jsem i za toto ráda. Věřím mu, že to bude pro tu naši berušky krásný sourozenec. Nechceš do soukromé skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
30.5.16 16:39

@Luwica moc moc drzim pesti, jsem na vas myslela, ale malej ma bolesti, rostou zadni stolicky, tak jsem ani nenapsala, jak to vypada :kytka: :kytka: jojo pujdu rada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
30.5.16 16:57

@Lucake díky, jsi zlatá. :kytka: U nás zase v noci měla malá nějakou noční můru, byla k neutišení. Nejhorší, že brečela ze spánku a nešla probudit. Ještě jsme to nezažili. Posílám ti pozvánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.6.16 22:15

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Sice trochu pozdě - dnes mám 6. den po ET, ale to čekání mi už leze na mozek - pořád se pozoruji, hledám nějaké signály že je to OK, ale začínám se bát, že se to nepovedlo… Taky vám z toho tak hrabe?
Je to moje druhé IVF a fakt psycho, nejdřív to ani nevypadalo, že budu reagovat na stimulaci, dr. moc nedával šanci, nakonec se vaječníky pochlapily a vyprodukovaly 10 folikulů, ale jen pět se bralo, z toho 2 embrya, jedno teď na mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
2.6.16 08:20

@mejda ahoj vítej, jsme na tom stejně, já byla na transferu v pondělí. Taky druhé IVF, já tedy měla jen 7 vajíček, ale 3 nezralá a oplodnila se jenom 2. Jedno mám v bříšku a druhé se přestalo vyvíjet po prodloužené kultivaci, takže mrazáček žádný. Taky už mi z toho hrabe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.6.16 08:57

@Luwica Mě hrabe taky hlavně z těch vsech zákazů, jsem zvyklá dost sportovat, víkendy travit aktivně… Mám pocit, že potřetí už bych to nedala… (ale jasně že bych do toho nakonec šla). Do vcerejska jsem alespon plne verila, ze se chytilo, ale odpoledne me chytla panika ze ne, ze se to zase nepovedlo… Bohuzel je mi uz 38, nemam uz moc casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.6.16 09:13

@mejda ahoj, to jsme na tom podobně, jsem dost aktivní, běh, kolo, brusle, výlety a ted jak jsem doma a nemůžu nic, tak to na mě ještě víc padá. Takže hrabe mi obstojně :) a na dnešek sem nemohla spát a od rána jsem nervozní a mam strach, aby se mimi udrželo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.6.16 09:31

@koblizeq Ja jsem si vcera po tydnu ukoncila neschopenku a sla radsi do prace, abych prisla na jiny myslenky. A kdy mas testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.6.16 10:02

@mejda já si neschopenku nebrala, mám možnost částečně pracovat z domova a nebo si vzít volno dle potřeby. To mi pomáhá :) No na pátek 10.6. jsem objednaná na krev. O testu mi nic v centru neříkali. Ale chtěla bych to zkusit o víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.6.16 10:27

@koblizeq Aha, tak to my si mame testovat samy. Vychazi mi to na ctvrtek 9.6. Ale na krev bych radsi, ta je 100% Do jakeho CARu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.6.16 10:33

@mejda jezdíme do plzně do natalartu. A musím říct, že jsem maximálně spokojená s přístupem. a vy chodíte kam?
Jak si teď hodně o IVF čtu, každé centrum to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí