Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, diskuze je jasna
Kdo by se chtel podelit o planovani, nebo tehotenstvi, tak sup sem
My se tenhle mesic zacali snazit, tak doufam, ze to klapne ![]()
Tak já bych se chtěla snažit po létě
někdy v září
, ovšem otázka je co na to přítel
snažila jsem se mu to naznačit…no snad pochopil
![]()
My asi az kolem Vanoc, az dostavime
.. Jen si rikam jestli se me chce s,,pohodli'' jednoho ditete do blazince s dvema..
Co na to rikate? S jednim je prece jen furt vse jednodussi
.. Ale zase je pravda, ze sourozenec je super, vim to sama no.. Bylo by me ji asi lito kdyby byla jedinacek..
@Anne20 ahoj, jestli můžu tykat
jak máš staré dítko? Já taky přemýšlím, kdy začít se snažením o druhé mimi…mám 15ti měsíční dcerku…vidím to tak na květen zatím
držím palce, ať to vyjde napoprvé ![]()
Ahoj my planujeme druhé nebo spíše 3 mimco v červenci…tak snad to konečně dopadne dobře.
Ahoj
my bysme se chteli taky zacit snazit letos nekdy v lete, idealni by bylo kdyby se zadarilo uz tak v zari- rijen
ale pri predchozi zkusenosti pochybuju
puvodni plan byl zacit v kvetnu ale stavime a stehovat se budem asi nejdriv cerven-cervenec tak bysme chteli zacit az v novem
@a12 no my se budeme stehovat v srpnu do nového. Ted máme postaveno. Zacatkem srpna jedeme na 14 dni na dovcu a třeba před ni se ještě podaří. Jenom se strasne bojím.
@1988zanda píše:
@a12 no my se budeme stehovat v srpnu do nového. Ted máme postaveno. Zacatkem srpna jedeme na 14 dni na dovcu a třeba před ni se ještě podaří. Jenom se strasne bojím.
tak treba se zadari na dovoleny
nam se u prvniho zadarilo na dovce
tak drzim palce at se brzy zadari a vse je v poradku ![]()
@a12 Vám také píšeš ze mas nějakou předchozí zkušenost…hadam ze spatnou…mohu se zeptat co se stalo?
@1988zanda píše:
@a12 Vám také píšeš ze mas nějakou předchozí zkušenost…hadam ze spatnou…mohu se zeptat co se stalo?
nene, jenom se dlouho nedarilo otehotnet, tak se bojim, ze to zas bude trvat dlouho.. jinak vse bylo nastesti v poradku. Ale predpokladam, ze vy jste o jedno miminko prisli?
@a12 bohužel ano o syna v 25tydnu trhu. Dokonce i doktor zanedbal peci a malého ve mne nechal celý měsíc. Dokud mi to nedalo a nejela jsem do nemocnice když na me ztiznosti nereagoval.
@1988zanda píše:
@a12 bohužel ano o syna v 25tydnu trhu. Dokonce i doktor zanedbal peci a malého ve mne nechal celý měsíc. Dokud mi to nedalo a nejela jsem do nemocnice když na me ztiznosti nereagoval.
tak to je mi lito, a ten doktor by teda zaslouzil
hlavne bud v klidu, urcite se brzy zadari a vse dobre dopadne ![]()
Ahoj holky,
tak se pridavam do skupiny, taky letos planujeme sourozence nasi ted 16 mesicni holcicce.
Jeee, to mame stejne stare deti. Ja porad vaham, jestli jeste nepockat treba do podzimu. I kdyz poprve jsem otehotnela az po 8 mesicich