Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wewe-ricka jeeee tak to gratuluju
takze budete mit deticky 2 a 2 mesice po sobe zhruba? v okoli mam dost mamin s takovym rozdilem, ja jsem se segrou o 20 mesicu
synovi je 25m a uprimne si neumim predstavit, ze bych mela jeste k nemu miminko v kocarku
ale on je hroznej divoch jak uz jsem tu psala, na prochazce by se stejne nejradsi nosil nebo lital kde se mu zachce
ale co potkavam deti tak chodi sporadane to jen ten nas je takovej rebel
tak verim, ze to zvladnete v poho ![]()
@a12 díky moc..ano, vychází to na 2r a 2m od sebe, když půjde všechno jak má
no, já mám taky divošku, nerozezná chodník od cesty, ani jí to nezajímá, hned jak ucítí svobodu tak utíká na všechny strany…doma neposedí taky ani při jídle…ale máme ještě dost času, tak doufám, že se to trošku srovná
jinak mi chce stále se vším pomáhat, tak bude mít možnost ![]()
@chs.jasmin tak hned pisni jak si dopadla
budu drzet vsechny palce
@wewe-ricka ja jsem 13tt a doma 14 M slecnu, taky se bojim jak se to bude zvladat s dvema ![]()
@wewe-ricka píše:
@a12 díky moc..ano, vychází to na 2r a 2m od sebe, když půjde všechno jak máno, já mám taky divošku, nerozezná chodník od cesty, ani jí to nezajímá, hned jak ucítí svobodu tak utíká na všechny strany…doma neposedí taky ani při jídle…ale máme ještě dost času, tak doufám, že se to trošku srovná
jinak mi chce stále se vším pomáhat, tak bude mít možnost
jj to mame stejne ze nerozezna chodnik od silnice
nebo spis nechce
ale v tech dvou letech uz se mu to trochu da vysvetlit tak se to uz lepsi.. uz mi i sam dava ruku kdyz jdeme ven tak taky doufam, ze to vypilujem nez bude sourozenec.. snazit se chceme zacit tak za mesic az dva takze by byli minimalne o tri roky.. a ve trech letech uz deti chodi se skolkou za ruce tak snad i ten nas rarach uz trochu poslechne
ja vzdycky zasnu kdyz vidim ty maly prcky na ten motorkach jak jedou pred rodicema a ty na ne jen zavolaj a deti poslechnou
ten nas byl snad vjel klidne pod kola ![]()
@kelinqua píše:
@chs.jasmin tak hned pisni jak si dopadlabudu drzet vsechny palce
@wewe-ricka ja jsem 13tt a doma 14 M slecnu, taky se bojim jak se to bude zvladat s dvema
tak to taky budete mit maly vekovy rozdil
ale zase by mohli mit deti krasnej vztah ![]()
@kelinqua když se musí, tak se zvládne
hlavně ať jsou děti zdravé ![]()
@a12 @wewe-ricka jako jestli je zaděláno, tak budu mít taky prcky o 20m
ale dcera je miláček nejhodnější. Už pokukuju po sourozeneckých kočárcích
uplně jak nemocná ![]()
@chs.jasmin píše:
@a12 @wewe-ricka jako jestli je zaděláno, tak budu mít taky prcky o 20male dcera je miláček nejhodnější. Už pokukuju po sourozeneckých kočárcích
uplně jak nemocná
no mit deti 20m od sebe tak bych taky urcite kupovala sourozenecky kocar, s nim to bude mnohem jednodussi.. ja se bojim prave tech prochazek, mit kocarek s mimcem a jeste nahanet starsi aby nevbeh pod auto ![]()
@a12 ono se to možná zlepší nárazově…naše neměla ráda sprchu, jen koupání a ze dne na den to přešlo a konečně můžu hlavně sprchovat a nenapouštět vanu každý den ![]()
taky koukám jak na zjevení na ty prcky na motorkách, u nás zatím nemožné ![]()
budu držet palce ať se zadaří co nejdřív ![]()
@wewe-ricka píše:
@a12 ono se to možná zlepší nárazově…naše neměla ráda sprchu, jen koupání a ze dne na den to přešlo a konečně můžu hlavně sprchovat a nenapouštět vanu každý den
taky koukám jak na zjevení na ty prcky na motorkách, u nás zatím nemožné
budu držet palce ať se zadaří co nejdřív
dekujeme, puvodni plan byl zacit nekdy v tom kvetnu kdyz malymu byli dva, ale bohuzel se stavba trochu protahla a ja bych se radsi stehovala v klidu netehotna
v prvnim trimestru by se mi nechtelo surovat celej barak a pak se stehovat.. ikdyz u prvniho jsem teda taky delala fyzicky narocnou praci ale tohle je preci jen neco jinyho, chteli bysme se stehovat v klidu no
@kelinqua Určitě dobře
Jsme ponaučené z lonska a jsme den odedne lepší a lepší. Bude to krásný, hrozně se těším! Bude to kouzelný až budou i ve školiče a hrát si spolu
u tebe budou je o jeden rok, že? Jako ve škole. U nás by to bylo ob třídu.
@a12 chápu, taky jsem se stěhovala těhotná a pak ještě jednou už s prckem…konečně byt skoro celý zařízený a dodělaný, tak už můžu ![]()
@chs.jasmin ty jo nad skolou jsem jeste nepremyslela akorat nad skolkou
no jo mala bude mit 20 mesicu kdys se prdola narodi. V dobry vztah doufam vsak to delam i kvuli male at si ma s kym hrat a vymyslet hloupotiny. Ja sourozenecky kocar kupovat ani nebudu, mala kdyz je vzhuru tak moc dlouho v kocaru nevydrzi max obchod a zpet, spanky budou mit aspon pres tu zimu jinak mimco spi hodnekrat za den postupne 3× a mala jen po obede chvili. Poridim skate ke kocaru a na jare uz budem drandit. Vetsinou davam malou spat na zahradu.