Plánování druhého miminka v roce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61141
6.6.16 21:24

@wewe-ricka jeeee tak to gratuluju :kytka: takze budete mit deticky 2 a 2 mesice po sobe zhruba? v okoli mam dost mamin s takovym rozdilem, ja jsem se segrou o 20 mesicu :P synovi je 25m a uprimne si neumim predstavit, ze bych mela jeste k nemu miminko v kocarku :oops: ale on je hroznej divoch jak uz jsem tu psala, na prochazce by se stejne nejradsi nosil nebo lital kde se mu zachce :lol: ale co potkavam deti tak chodi sporadane to jen ten nas je takovej rebel :mrgreen: tak verim, ze to zvladnete v poho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.6.16 21:31

@chs.jasmin 15 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.6.16 21:40

@a12 díky moc..ano, vychází to na 2r a 2m od sebe, když půjde všechno jak má :) no, já mám taky divošku, nerozezná chodník od cesty, ani jí to nezajímá, hned jak ucítí svobodu tak utíká na všechny strany…doma neposedí taky ani při jídle…ale máme ještě dost času, tak doufám, že se to trošku srovná :) jinak mi chce stále se vším pomáhat, tak bude mít možnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
6.6.16 21:42

@chs.jasmin tak hned pisni jak si dopadla :hug: budu drzet vsechny palce
@wewe-ricka ja jsem 13tt a doma 14 M slecnu, taky se bojim jak se to bude zvladat s dvema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
6.6.16 21:45
@wewe-ricka píše:
@a12 díky moc..ano, vychází to na 2r a 2m od sebe, když půjde všechno jak má :) no, já mám taky divošku, nerozezná chodník od cesty, ani jí to nezajímá, hned jak ucítí svobodu tak utíká na všechny strany…doma neposedí taky ani při jídle…ale máme ještě dost času, tak doufám, že se to trošku srovná :) jinak mi chce stále se vším pomáhat, tak bude mít možnost :D

jj to mame stejne ze nerozezna chodnik od silnice :mrgreen: nebo spis nechce :P ale v tech dvou letech uz se mu to trochu da vysvetlit tak se to uz lepsi.. uz mi i sam dava ruku kdyz jdeme ven tak taky doufam, ze to vypilujem nez bude sourozenec.. snazit se chceme zacit tak za mesic az dva takze by byli minimalne o tri roky.. a ve trech letech uz deti chodi se skolkou za ruce tak snad i ten nas rarach uz trochu poslechne :lol: ja vzdycky zasnu kdyz vidim ty maly prcky na ten motorkach jak jedou pred rodicema a ty na ne jen zavolaj a deti poslechnou :mrgreen: ten nas byl snad vjel klidne pod kola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
6.6.16 21:46
@kelinqua píše:
@chs.jasmin tak hned pisni jak si dopadla :hug: budu drzet vsechny palce
@wewe-ricka ja jsem 13tt a doma 14 M slecnu, taky se bojim jak se to bude zvladat s dvema :roll:

tak to taky budete mit maly vekovy rozdil :) ale zase by mohli mit deti krasnej vztah :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.6.16 21:47

@kelinqua když se musí, tak se zvládne :) hlavně ať jsou děti zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982
6.6.16 21:49

@a12 @wewe-ricka jako jestli je zaděláno, tak budu mít taky prcky o 20m :D ale dcera je miláček nejhodnější. Už pokukuju po sourozeneckých kočárcích :lol: uplně jak nemocná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
6.6.16 21:52
@chs.jasmin píše:
@a12 @wewe-ricka jako jestli je zaděláno, tak budu mít taky prcky o 20m :D ale dcera je miláček nejhodnější. Už pokukuju po sourozeneckých kočárcích :lol: uplně jak nemocná :D

no mit deti 20m od sebe tak bych taky urcite kupovala sourozenecky kocar, s nim to bude mnohem jednodussi.. ja se bojim prave tech prochazek, mit kocarek s mimcem a jeste nahanet starsi aby nevbeh pod auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.6.16 21:52

@a12 ono se to možná zlepší nárazově…naše neměla ráda sprchu, jen koupání a ze dne na den to přešlo a konečně můžu hlavně sprchovat a nenapouštět vanu každý den :)
taky koukám jak na zjevení na ty prcky na motorkách, u nás zatím nemožné :)
budu držet palce ať se zadaří co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.6.16 21:53

@chs.jasmin moc držím palce ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
6.6.16 21:55
@wewe-ricka píše:
@a12 ono se to možná zlepší nárazově…naše neměla ráda sprchu, jen koupání a ze dne na den to přešlo a konečně můžu hlavně sprchovat a nenapouštět vanu každý den :)
taky koukám jak na zjevení na ty prcky na motorkách, u nás zatím nemožné :)
budu držet palce ať se zadaří co nejdřív :kytka:

dekujeme, puvodni plan byl zacit nekdy v tom kvetnu kdyz malymu byli dva, ale bohuzel se stavba trochu protahla a ja bych se radsi stehovala v klidu netehotna :) v prvnim trimestru by se mi nechtelo surovat celej barak a pak se stehovat.. ikdyz u prvniho jsem teda taky delala fyzicky narocnou praci ale tohle je preci jen neco jinyho, chteli bysme se stehovat v klidu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982
6.6.16 21:58

@kelinqua Určitě dobře :-) Jsme ponaučené z lonska a jsme den odedne lepší a lepší. Bude to krásný, hrozně se těším! Bude to kouzelný až budou i ve školiče a hrát si spolu :-) u tebe budou je o jeden rok, že? Jako ve škole. U nás by to bylo ob třídu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.6.16 21:58

@a12 chápu, taky jsem se stěhovala těhotná a pak ještě jednou už s prckem…konečně byt skoro celý zařízený a dodělaný, tak už můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
7.6.16 07:13

@chs.jasmin ty jo nad skolou jsem jeste nepremyslela akorat nad skolkou :lol: no jo mala bude mit 20 mesicu kdys se prdola narodi. V dobry vztah doufam vsak to delam i kvuli male at si ma s kym hrat a vymyslet hloupotiny. Ja sourozenecky kocar kupovat ani nebudu, mala kdyz je vzhuru tak moc dlouho v kocaru nevydrzi max obchod a zpet, spanky budou mit aspon pres tu zimu jinak mimco spi hodnekrat za den postupne 3× a mala jen po obede chvili. Poridim skate ke kocaru a na jare uz budem drandit. Vetsinou davam malou spat na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí