Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj prosim kohokoliv o radu, s přítelem se snažíme o mimi. MS mam dostat 13.4, včera jsem si z ranní moce dělala test, druha čárka byla opravdu ale opravdu hodně slaboulinka, tak jsem si udelala i druhej, a ten byl negativní. Byl to mamatest, co si o tom myslíte? To čekání me zabijí, jsem proste nedockava, tak jsem si ten test udelala týden pres MS, poradí mi někdo co si o tom mysli, a nebo zkušenosti? Další test jsem nedělala, bojím se ze budu zklamaná…
@Kajkalinka je to brzo já bych to testla 14.4
taky čekám mám ms dostat 12.4
@Kajkalinka píše:
Ahoj prosim kohokoliv o radu, s přítelem se snažíme o mimi. MS mam dostat 13.4, včera jsem si z ranní moce dělala test, druha čárka byla opravdu ale opravdu hodně slaboulinka, tak jsem si udelala i druhej, a ten byl negativní. Byl to mamatest, co si o tom myslíte? To čekání me zabijí, jsem proste nedockava, tak jsem si ten test udelala týden pres MS, poradí mi někdo co si o tom mysli, a nebo zkušenosti? Další test jsem nedělala, bojím se ze budu zklamaná…
Moc brzy, test delej az po meskani MS
ale znam to, taky jsem testovala porad…snad tam dve // najdes ![]()
@Halamka mas na to nějaký názor? Ja vůbec nevím, zatím žádné mimi nemáme, musím říci ze jsem ale nafoukla, a mam hodně tvrdé břicho i podbrisko, hodně se nadýmám, a trosku me pobolivaji prsa, ale nic hrozného, šle bojím se ze to mam vsugerivane
@Mona111111 moc díky, ja mam takový strach, ze budu zklamaná a přítel ještě víc, ten básni o miminku od 17ti let. ![]()
@kopejka tak snad tam ty dvě čárky najdeš, pak písni jak si dopadla ![]()
Je ještě hrozně brzy a navíc mamatesty nejsou prý moc spolehlivé lepší je prý Dr Max ![]()
Taky jsem týden před ms našla ducha na testu, taky mamatest. Dnes jsem 15tt
Ale musíš prostě vydržet, než to bude pořádně vidět…
Mamatesty jsou hrozný, tyhle slabé čárky dělají běžně i netěhotným. To už nekupuj.
@Alfhugo fakt, tak to moc gratuluju, taková ta ticha závist, samozřejmě v dobrém slova smyslu, Kezby ti byl i můj případ:)
Tohle ti nikdo neřekne, ale myslím si, že kdybys byla těhotná na testu by to ještě nebylo vidět, testuj až když MS nedorazí. Jinak o mamatestu se říká, že dělává falešné //
@Kotatko03 píše:
Tohle ti nikdo neřekne, ale myslím si, že kdybys byla těhotná na testu by to ještě nebylo vidět, testuj až když MS nedorazí. Jinak o mamatestu se říká, že dělává falešné //
Ja jsem. Četla, ze na testu se poprvé objeví čárka po týdnu kdy proběhla ovualce, a to ja jsem měla ![]()