Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Plano To nebylo nahraný nebo tak něco, Možná jsem to blbě napsala a neboj, jsem dospělá… Nemůžu za to, ze to přišlo zrovna v tu chvíli, kdy má hodně starostí, ale mě to fakt trápí, pořád semnou musí jezdit po nemocnicích. Jenže to vypadalo, že je mi celkem jedno ze jsem odešla… Ale mě to mrzí, Jenže ten zdrav. Stav budu mít do konce života a nechci ho tím trápit. Zakladatelka
OK, chápu, že to musí být fakt těžké a nepříjemné a tyto problémy ti vlastně způsobují spoustu nepříjemností a kazí radost ze života. Ale tak přítel tě má asi rád a rád ti pomáhá a chce, aby se to vyřešilo a ty ses uzdravila. Každý má své chyby a podle mě není na místě myšlení, že si zaslouží někoho lepšího, jste přece jeden tým, který spolupracuje, ne? Tak hlavu vzhůru trošku, té lítosti už bylo dost. Snažila bych se určitě i o psychickou pohodu jinak tu potvoru neporazíš…hodně štěstí.
@Anonymní píše:
@unuděná tys asi pořádný kvasinky nemělaa sex byl, jenže to hrozně bolelo…proto to na mě pak padlo všechno
Neměla, ale spíš se ti snažím nastínit pohled chlapa, který je, stejně jako ty, frustrovaný z neuspokojivého sexu (když si to neužíváš ty, věř, že ani chlap ne). A ještě mu po sexu začneš plakat, že to takhle dál nejde a že si zaslouží někoho jiného. To bych asi taky nebyla dvakrát odvázaná.
@Plano děkuju, i mě psychika byla vždy problém. Dneska si o tom promluvíme a určitě to zvládneme, dlužim mu omluvu a budu se snažit hned všechno nevzdavat
Ahoj holky mám dotaz.. Vždy mám 30ti deni cyklus pravidelny ale ted MS nikde ????uz paty den zpoždění navíc me boly prsa a přijde mi ze den ode dne bolý víc… Potom me taky Pícha v podbřišku bud na levé nebo právě strane, nevím co s tím ???? včera test vyšel negativní… A je to 11 dni od sexu a 5 dni zpoždění tak nevím jestli mám počkat ještě a nebo utíkat na gyndu
![]()
@Anonymní píše:
Hoj, chtěla bych se podělit o svůj příběh a snad mi někdo poradí co mám dělat, prosím anonym, jinak smazat… Už dlouho mám problémy zdravotní (snížená imunita, neustále kvasinky…A ano, přítel se prelecil). Včera došlo k tomu, ze jsme si udelali hezkej večer, asi po 2 týdnech (byla jsem nemocná, brala antibiotika) jsme se spolu chtěli vyspat. Jenže mě to zase pálelo (kvasinky, i když jsem při atb brala probiotika a pak jsem brala Gyno Pev. ). Už to nemůžu vydržet, neustále se mi to vrací, teď po těch atb, nebo stačí trochu sladkého, i když se to přeléčí. Partner má zítra narozeniny, dělá zkoušky, a já mu řekla, že to tak dál nejde, že si zaslouží něco víc než to se o mě starat a řešit moje problémy…Odešla jsem. Chci pro něj to nejlepší, ale přijde mi sobecké to, že pro něj nejsem dost dobrá. Včera když jsem odcházela, zeptal se jestli to vážně tak chci a jà ze ano. Přitom jsem možná jen chtěla aby me nenechal jít. A aby řekl ze to zvládneme. Nic z toho neudělal, nezastavil mě, Ale pak mi psal, ze mě miluje. Chci s ním hrozně být, ale chtěla jsem aby mi napsal, nebo cokoliv, abych viděla;, ze o to stojí… navíc jsem připravilpripravila na narozeniny krásnej večer, víkend v hotelu, ale nebudem moct spát spolu. Tím pádem mám zase pocit ze jsem všechno zkazila a mám ten pocit pořád… Omlouvám se za sloh a jestli jsem se někde překlikla, pokud někdo zažil to co jà, napište mi prosím.
Promin, ale to je jak u malý dětí.. „Taková zkouška“ Že odejdeš a jestli tě má rád, zastaví tě apod… Takhle jsem kdysi smýšlela, když jsem měla 17 a s přítelem (nyní otcem mých dvou dětí) jsme byli dva roky… Když odejdeš, tak jsi prostě odešla.. Ten večer mu můžeš pořád udělat krásný a zkusit se ho zeptat, zda je to tak, jak chce… Ale nečekala bych zázraky…
Mám kamarádku, se svým přítelem je už dlouho. Kdysi se zmínila, že musela upravit celý jídelníček, žádné sladké a pod. a že od té doby ty problémy ustaly.. Do té doby jinak tak, jak popisuješ.. Pálení, nikdo ji nedokázal nijak pomoci a ani se nic extra nezjistilo.. Ale šla do toho a né že odejde od chlapa jen kvůli tomu, aby dejme tomu nemusela změnit jídelníček… V manželství to také „tak bývalo“ v dobrém i ve zlém…
No nevím ![]()
@Andrea.Tom napíšu to zase, nebyla to zkouška, myslela jsem to doopravdy, to až potom když jsem byla u rodičů mě napadlo, že vlastně ani neměl snahu něco zlepšit nebo třeba jen říct že to bude v pohodě. Určitě do toho teď půjdu a budu si hlídat stravu
Nejen sladkosti jako takové, ale i alkohol, kávu, sladidla, omezit i sladké ovoce (banány např). Protikvasinková dieta je příšerná, já bych jí nedala, ale za pokus to stojí.
@Anonymní píše:
@Andrea.Tom napíšu to zase, nebyla to zkouška, myslela jsem to doopravdy, to až potom když jsem byla u rodičů mě napadlo, že vlastně ani neměl snahu něco zlepšit nebo třeba jen říct že to bude v pohodě. Určitě do toho teď půjdu a budu si hlídat stravuNo ona to hlavně kamarádka opravdu hodně dodržovala, tak že zhubla hodně dost KG ale zdravotní stav je lepší.. Takže bych si opravdu dala pozor co jíš a piješ… Vím že sem tam si v létě dala pivo
Tak jsem byla zaražená, neboť nevím, zda to může.. Ale vypadala šťastně a zdravě.. Navíc si za nějakou dobu zvykneš, ale ze začátku je to těžké… Nejlepší je, když chlap jí to samé, max menší úprava, ale abys zas nevařila několik jídel zvlášť…
No ona to hlavně kamarádka opravdu hodně dodržovala, tak že zhubla hodně dost KG ale zdravotní stav je lepší.. Takže bych si opravdu dala pozor co jíš a piješ… Vím že sem tam si v létě dala pivo
Tak jsem byla zaražená, neboť nevím, zda to může.. Ale vypadala šťastně a zdravě.. Navíc si za nějakou dobu zvykneš, ale ze začátku je to těžké… Nejlepší je, když chlap jí to samé, max menší úprava, ale abys zas nevařila několik jídel zvlášť…
@Andrea.Tom uz jsem to právě zkoušela, u doktorky mi bylo řečeno že stačí ubrat cukry, které jsem vyřadila úplně a k tomu jsem jedla vyloženě protikvasinkove jídla a přípravky jako třeba česnek atd. jinak jsem jedla co jsem chtěla a byl to v pohodě, jen mě teď rozhodili ty atb. Zkusím to znovu
@Anonymní píše:
@Plano děkuju, i mě psychika byla vždy problém. Dneska si o tom promluvíme a určitě to zvládneme, dlužim mu omluvu a budu se snažit hned všechno nevzdavat
Taky jsem měla takové problémy a mě pomohl FemiVaxim. od té doby mám klid. je to už několik let. a používat intimné gely s kys. mléčnou a zavádět probiotika. pokud tě má přítel rád, tak to zvládnete.