Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajkalinka píše:
Ahoj prosim kohokoliv o radu, s přítelem se snažíme o mimi. MS mam dostat 13.4, včera jsem si z ranní moce dělala test, druha čárka byla opravdu ale opravdu hodně slaboulinka, tak jsem si udelala i druhej, a ten byl negativní. Byl to mamatest, co si o tom myslíte? To čekání me zabijí, jsem proste nedockava, tak jsem si ten test udelala týden pres MS, poradí mi někdo co si o tom mysli, a nebo zkušenosti? Další test jsem nedělala, bojím se ze budu zklamaná…
Mam 13.4 termin porodu
. Ja bych nevydrzela koupila bych vic testu.
Důležité je kdy si mela ovulaci? Po ovulaci minimalne 11 dni, pak ma cenu zkoušet test.
@Kajkalinka píše:
@terinka4444 co doporucujes, jaký test koupit?
dbrý jsou ty úlně obyčejné z lékárny dr.max ta jejich značka, dva kusy za asi 30,– ty jsou spolelivé
@Kajkalinka kup si u dr.maxe, ten jejich test, když jsem byla těhu minule, tak mi ukázal // po jednom dni vynechání ms. A rovnou dálnici, žádná slabá čárka ![]()
@Kajkalinka píše:
@kopejka tak snad tam ty dvě čárky najdeš, pak písni jak si dopadla
Jo napíšu, ale moc šancí si nedávám
![]()
Já poprvé testovala den před ms a byla slaboukna. A rozhodně ne mamatest.
Přijde mi, že tu poslední dobou pisou vsichni to same… moc spěcháte, dejte tomu čas, nervy a stres z toho jestli tam bude nebo nebude druhá čárka, to nicemu nepomaha.. Jinak ja jsem si odjakziva kupovala tehu test v tescu, baleni po dvou za asi 40kc. A vzdy spolehlive fungoval ![]()
Týden před MS je blbost, opravdu počkej na zpoždení. U první dcery jsem měla 14.den zpoždění test negativní. Když nepřišel ani do dalšího týdne, udělala jsem si testa další a už jsem měla dvě čárky jak dálnici. Snažíme se nyní o druhé, minulý měsíc už 15.dní zpozdění a opět negativní test. Jenže jsem měla hrozné bolesti podbřišku a vyklubala se z toho cysta. Po 21.dnech zpoždění se dostavila MS a cysta odešla. Nyní čekám 16.4 MS. Samozřejmě nechci at prijde:)
Hoj, chtěla bych se podělit o svůj příběh a snad mi někdo poradí co mám dělat, prosím anonym, jinak smazat… Už dlouho mám problémy zdravotní (snížená imunita, neustále kvasinky…A ano, přítel se prelecil). Včera došlo k tomu, ze jsme si udelali hezkej večer, asi po 2 týdnech (byla jsem nemocná, brala antibiotika) jsme se spolu chtěli vyspat. Jenže mě to zase pálelo (kvasinky, i když jsem při atb brala probiotika a pak jsem brala Gyno Pev. ). Už to nemůžu vydržet, neustále se mi to vrací, teď po těch atb, nebo stačí trochu sladkého, i když se to přeléčí. Partner má zítra narozeniny, dělá zkoušky, a já mu řekla, že to tak dál nejde, že si zaslouží něco víc než to se o mě starat a řešit moje problémy…Odešla jsem. Chci pro něj to nejlepší, ale přijde mi sobecké to, že pro něj nejsem dost dobrá. Včera když jsem odcházela, zeptal se jestli to vážně tak chci a jà ze ano. Přitom jsem možná jen chtěla aby me nenechal jít. A aby řekl ze to zvládneme. Nic z toho neudělal, nezastavil mě, Ale pak mi psal, ze mě miluje. Chci s ním hrozně být, ale chtěla jsem aby mi napsal, nebo cokoliv, abych viděla;, ze o to stojí… navíc jsem připravilpripravila na narozeniny krásnej večer, víkend v hotelu, ale nebudem moct spát spolu. Tím pádem mám zase pocit ze jsem všechno zkazila a mám ten pocit pořád… Omlouvám se za sloh a jestli jsem se někde překlikla, pokud někdo zažil to co jà, napište mi prosím.
Uff, to jsi teda dobrá manipulátorka
Kolik ti je prosímtě let? Přítel dělá zkoušky a má narozky a ty se s ním rozejdeš a vystavuješ ho takovým „zkouškám“ jakože jen naoko, jestli tě bude dobývt zpět? Chce si to asi srovnat priority a pořádně promyslet a promluvit a svůj zdr. stav řešit nějak jinak…
@Plano To nebylo nahraný nebo tak něco, Možná jsem to blbě napsala a neboj, jsem dospělá… Nemůžu za to, ze to přišlo zrovna v tu chvíli, kdy má hodně starostí, ale mě to fakt trápí, pořád semnou musí jezdit po nemocnicích. Jenže to vypadalo, že je mi celkem jedno ze jsem odešla… Ale mě to mrzí, Jenže ten zdrav. Stav budu mít do konce života a nechci ho tím trápit. Zakladatelka
Nasaď protikvasinkovou dietu, přelečte se znovu oba a nedělej z toho takové drama. A mimochodem, chlapi většinou dost nesnáší tyhle mučednické postoje a gesta, pozor na to.
@unuděná to už jsme dělali mnohokrát, cukry ani nejim. Jsem z toho jen uz vyčerpaná a asi to na mě všechno padlo
Jen mě překvapilo, ze me,,nepodržel,, když jsem potřebovala. Nic víc ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná to už jsme dělali mnohokrát, cukry ani nejim. Jsem z toho jen uz vyčerpaná a asi to na mě všechno padloJen mě překvapilo, ze me,,nepodržel,, když jsem potřebovala. Nic víc
No protože byl nas*anej, že nebyl sex a děláš scény s nějakým svěděním, to je jasné ![]()
@unuděná tys asi pořádný kvasinky neměla
a sex byl, jenže to hrozně bolelo…proto to na mě pak padlo všechno