Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luwica díky moc. Jsem si najednou nebyla jistá, jestli 3 nebo 4. A nevíš náhodou, je to tak i při 2.IVF a ET? Zase jedno, a zbydou mi 2 pokusy? Nebo když ETem 2embrya a zbytek je 1cyklus IVF? I když… nechci si ani představit, mít do roka ještě 2 x tuhle hormonální jízdu ![]()
@Éčka podle mě to je tak, že nárok na čtyři pokusy je v případě, že při prvních dvouch pokusech vložíš 1 embryo. U třetího to je jedno, ale nejsem si tím jistá. Na případném KETu už nezáleží.
@Luwica jojo uz jsem tam, dekuji ![]()
@Éčka No my jsme i pres to vsechno nechali dat dve
i v papirech z caru psali ze kdyz mas 1 tak je sance 30% a na 2 je 60% a ja se snad zacnu modlit aby se aspon jedno chytlo, pro me byla stimulace a hlavne dny po odberu doslova peklo..a do toho peklo v praci kvuli neschopence, jsem sice mlada ale nejak jsem to nedavala, mela jsem 23 vajicek a v mrazaku mame jedno, kdyz to nevyjde ted a pak ani s tim mrazackem tak to vzdavam. ![]()
@Mejminka jsem s tebou a chápu tě. Mám kamarádku, které se při ketu chytlo jedno ze dvou transferovaných a má krásného chlapečka. Držím palce, ať jsou dva nebo jeden, ale zdravé
Kolikátý den po OPU byl transfer. Typuju, že když jdu na OPU v pátek, transfer bude nejpozději ve středu? Díky moc za info a přeji klidnou noc ![]()
@PH36 ahoj a necháváš si zavést asi obě ne??
@Éčka ahoj tam kam chodím já se snaží při KET dávat 2 kusy, mrazí se většinou dvě najednou a šance je vyšší o 15% než kdyby dali jen jedno
@Romčinka ahoj, ne jen jedno, doktor mi dvě nedoporučil, z důvodu věku i že jsem hodně drobná, že případná dvojčata by byla dost riziková
@Romčinka nedostala jsem žádné pokyny, tak ani nevím, co přesně mě čeká, ale asi jako iui, si myslím
@PH36 a jdeš dnes na ET? A máte metodu PISCI vid? To je dobře ![]()
@Éčka Ja byla ve stredu a v pondeli na ET, a asi taky zalezi jestli si nechas prodlouzenou kultivaci, my jsme cekali co doporuci oni a nebyla potreba ![]()
Ahoj, muzu se pridat?
jsem po 2 neuspesnych IUI, 1 IVF (ICSI, PK, asistovaný hatching), coz jsem se dozvedela dneska z krevnich testu a jsem z toho dost zdrcena
na zmrazeni nic nezbylo a znovu jdu v cervenci
Ahoj holky, tak už mám mrňouska u sebe
ten druhý to bohužel nevydržel, takže na zmrazení nic nezbylo, škoda…
@niki1234 to mě moc mrzí
já jsem taky po 2 nespěšných iui a dnes jsem byla poprvé na ET, měli jsme taky icsci, pk, dali jsme si i nakonec i picsi a ah, ted mě bude čekat čekání, 31.5: na krev…na zmrazení nám nic nezbylo, tak budu věřit, že mám v sobě bojovníčka
Držím vám holky palečky, ať bojovníčkové bojují!!! My máme za sebou 2× neúspěšnou IUI a ted už nechceme čekat. Mě bude na podzim 35 a příteli 40. Spermigram má pokaždé jiný, zhoršenou pohyblivost a morfologii na hraně.
@niki1234 to mě mrzí: ( a v červenci vás čeká celý proces? to jde takhle brzy?