Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Z Prahy, jsme na dovolene. Po tom co nam byla provedena cela rada vysetreni, nejak to uz na me dopadalo a jakmile nam vse uzavreli a konecne se rozhodli pro IVF, tak jsem musela na dovolenou za slunickem, abych dosla trochu na jine myslenky. 5 let cekani a ted pomalu 4 dalsi mesice vysetreni dokola udela s clovekem sve… ![]()
@maca36 To si myslím taky…tak si na dovče koukej pořádně odpočinout…ona i změna prostředí udělá své ![]()
@maca36 to jo, dobře jste udělali, aspoň si odpočnete a půjde to raz dva. a v čem je problém?
jo a jinak holky ahoj
![]()
@maca36 tak to jsi užívej dovolené, pak už na to nebudeš mít čas a jako těhotné po IVF asi bych to moc ani nedoporučila ![]()
@Jana2587 můj gynekolog /již bývalý/ pořád řešil hlouposti a to že problém je ve mě, nakonec jsem musela změnit dr, sama jsem nás objednala do CAR a tam se přišlo na problém u manžílka, má špatný spermiogram a taky genetika nedopadla dobře, má zděděný gen CF. Takže v květnu IVF+ICSI
@Petraaaa tak to budu držet pěstičky, aby ti to vyšlo
Mám takový dotaz, čeká mě taky IVF a teprve mi budou z krve zjišťovat hormonální profil. Pročítám různé diskuze a je pravda, že mi hned určí, jaký protokol budu mít? Nechápu, jak to zjišťují…asi se v tom moc vrtám
Jak to máš ty? Dlouhej nebo krátkej?
Janule88
já neměla hormonální profil ok a mám mít dlouhý protokol, myslím že 22 den po menstruaci začnu aplikovat nosní spray, ale teď si to už přesně nepamatuju, příští pondělí budu vědět přesněji co a jak bude následovat ![]()