IVF po MESA/TESE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
3.2.18 03:19
@Koudelka82 píše:
@GeishaCZ Ahooj :-) My pořád bojujeme. Teď se chystám na KET, beru Estrofem, ale dnes jsem byla na UTZ 10DC a sliznice jen 5mm. Tak mám přijet ještě ve čtvrtek, aby jsme zjistili, jestli ta sliznice roste nebo ne. O tom Inofolicu jsem slyšela, taky jem nad nimi uvažovala, ale nakonec jsem je neměla. Dej pak vědět, jak jsi dopadla na UTZ. Držím moc pěsti!! :andel:

Mohla bych se zeptat, jak na tom jsi teďka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
3.2.18 08:50

@Luckaaa89 Ahoj, sice u nás nebylo nutné MT, ale pokud máš dobrá vajíčka a máte 3 zamražená embrya, tak to máte dobré. Pokud se u tebe neobjeví nějaká komplikace, máte dobrou šanci. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
3.2.18 15:24

@Luckaaa89 ahoooj, dnes jsem 8.den po Ket a cekam na výsledek. Bojím se testnout, ze to bude zase v háji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.2.18 20:15

@Koudelka82 ahoj, já jsem dnes 5. den po ET, taky čekám na výsledek, držím moc palce!

@Luckaaa89 ahoj :) my jsme teď měli druhé IVF ( poprvé jsme neměli et ani ket, nic nám nepřežilo 3. den), podruhé teď se nám vyvinulo 1 embryjko a to mám teď zavedené a čekám :) myslím, že pokud jsi v pořádku, tak šance větší jsou, u nás po M/T je ještě problém, že mám PCOS, takže nejsou tak kvalitní vajíčka (tento cyklus jsem měla 8 vajíček, z toho 6 zralých, z toho 1 bylo blastocysta a 1 morula, jinak nic), držím palce, ať vám všechno dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
3.2.18 21:37

@GeishaCZ jeee tak to moooc držím pěsti, aby to vyšlo :srdce:
Jinak u nás 1.ivf (Gonal) byl taky propadák, přežilo jen 1emryjko, které i tak bylo o den opozdene, takže mi zavadeli 5.den morulu.
2.ivf (Puregon) nám zůstaly 3 blastocysty, ET negativní, teď 1.ket cekam a ještě jeden mrazacek na nás čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.2.18 22:03

@Petra Star Musím to zaklepat…zatim žádné problémy nemám. Moc děkuju @GeishaCZ Taky ti držím palečky!!! @Koudelka82 tobě taky držím palečky. Kdy hodláš dělat 1. test? Ja jsem strašně netrpělivá, asi to zase budu zkoušet dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.2.18 20:30

@Koudelka82 ahoj, tak jak jste dopadli? Já začala 11. den po et špinit, udělala jsem si test a slabá čárka a hcg 83, pak každý den sílila, 16. den po et jsem trochu i krvácela a čárka zmizela :( hcg kleslo na 5, takže se to bohužel nepovedlo :( chystám se teď ještě na kontrolu a domluvit se na dalším postupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
27.2.18 23:24

@GeishaCZ Ahojky, já jsem na tom skoro stejne jako Ty. Do 13.dne pozitivní testy a 14.den negativní :( vyžádala jsem si znovu testy na stitnou zlatu a na imuno, tak cekam na výsledky a uvidíme pak, co dal. Ještě nás ceka ten jeden mrazacek, ale já už nevěřím, ze to někdy vyjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.2.18 07:51

@Koudelka82 tak to mě mrzí, ale pořád věřím, že se nám to oběma povede :hug: my mražáčka nemáme, takže v dubnu půjdeme znovu, už to máme naplánované. Já mam imuno v pořádku, štítnou si teď hlídám, endokrynolog to ví, takže mi plánuje teď pravidelné kontroly, tak jsem ráda. Jinak jsem byla na kontrole včera, na revizi nemusím, což je super, ale měla jsem dooost otázek a pak jsem akorát celý den probrečela :roll: držím moc palce s mražáčkem, kdy půjdeš?

A do jakého CARu vůbec chodíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
28.2.18 08:43

@GeishaCZ Možná půjdu v tom dalším cyklu, čekáme teď ještě na ty výsledky. Ale už se taky vidím na dalším celém IVF a to mě celkem děsí. Chodím do Reprofitu. A Ty kam? Přeji Ti, ať Ti to čekání rychle utíká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.2.18 11:42

@Koudelka82 děkuju, přeji, ať máš vše v pořádku a hned můžeš na další :hug: no já se taky netěším, že musím znovu, hlavně ty nervy, po tom, co mi při prvním volali, že se žádné nevyvíjí a nepůjdeme na et, tak při druhém jsem měla nervy v kýblu :,( já chodím do Pronatalu Nord

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
7.3.19 10:54

Holkyyy, my pořad bojujeme, půjdeme znovu do Tese po hormonální léčbě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.4.19 23:15

Mesa/Tese

ahoj holky, jelikož máme s přítelem teď stejný problém, pátrám po netu abych se dočetla víc a narazila jsem na vaši konverzaci. Jak vám to všem dopadlo ?? My jsme se s přítelem snažili 8 měsíců o mimi, kdy jsme si mysleli že chyba je ve mě, protože mám prodloužený cyklus asi o 14 dní a taky mi doktor říkal, že jsem moc hubená a to by taky mohl být problém. Řekl, že až budeme zkoušet rok, teprve máme jít na testy nás obou apod… Teď jsem naštvaná, že jsme to nezačali řešit o pár měsíců dříve… Příteli totiž našli nádor..... Seběhlo se to všechno strašně rychle, ještě před operací jsme šli na spermiogram, kde nenašli jedinou spermii :/ Řekli nám, že to může být způsobeno tím nádorem a ať příjdeme znovu po operaci. Opět azoospermie. Takže jsme začali zjišťovat, jaké máme možnosti, protože jakmile začne další léčbu, po ukončení 2 roky nemůže počít a ani pak není jistota, že chemoška všechny buňky nezničí :roll: . Dočetli jsme se o M/T, jenže v Plzni v Nataraltu, kde jsme byli poprvé nám řekli, že se to teď nedá řešit, protože se to nestihne a že nám nezbývá nic jiného, než doufam že vše dobře dopadne a zkusit znovu spermiogram za ty dva roky. To samé nám řekli v nemocnici, že je čekací doba a my nemáme čas. Nevzdali jsme to a zkusili jsme napsat do pár center. Z jednoho se nám ozvali a ihned nás vzali na konzultaci. Byli jsme tam teď v pátek a dokonce nám dali i termín zákroku, ještě před začátkem chemo. Sice nestihneme genetické testy, takže do toho jdeme úplně naslepo, ale chceme to zkusit. Po tom všem co jsme si za poslední dobu prožili a kdy jsme se už i smířili s tím, že bychom pak vzali dárce, máme pořád naději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.3.26 15:02
@Marie33 píše: Více

Mohu se zeptat jaký typ azoo přítel měl? Přítelovi dnes diagnostikovali typ C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...