IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
26.11.20 16:32

No ja bohuzel byla tak blba, ze o prvnim tehotensrvi rekla hned tem nejblizsim a ono nevyslo:( takze uz neslo moc co skryvat.. a jedna kamaradka rodila 2 dny po mem potratu mi oznamila ted, ze se budou snazit o druhe:( holky drzte se.. je to sileny a to nejtezsi co me zatim potkalo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.11.20 16:54

Holky konečně jsem začala špinit :dance: pardon ten výraz takže po tydnu se blíží MS a můžu konečně začít stimulovat na KET.

Musíme být silné a podporovat se :hug: vzdyt jen my víme že je to těžké a ostatní si to nedokáží představit čím procházíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
26.11.20 17:11

@Ifunka99 Já ti rozumím, taky bych to hned všem blízkým řekla. Nemáme to jednoduchý, ten kdo si tím neprošel, tak si to představuje jak Hurvínek válku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
26.11.20 17:16

@Sissinka27 ja jsem byla trochu zklamaná, když jsem to po týdnu spoždění teď dostala. Už už jsem doufala, že se nám povedlo přirozeně. No, každopádně teď už Stimuluju a těším se příští týden na kontrolu a snad v nejbližší době na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.11.20 17:32

@Z0E Víš nám se to nikdy přirozeně nepovedlo můj má horší spermiogram takže jsem si nedělala iluze že by se to povedlo jen tak…ale chápu tě dřív jsem to taky tak měla než jsme začali jezdit do Car…tak to je super a držím pěsti at jde vše jak má…takže v tom pak budeme spolu i když si v předstihu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 19:00

Take se pridavam holky. Me to ted nevyslo, teda jeste jdu na krev, ale na testu bilo, tak az leden. Drzim vsem palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
26.11.20 19:06

@Sissinka27 nám se to taky přirozeně ani jednou nepovedlo. Jednou jsem měla ducha na testu po IUI, ale za tři dny na to přišla ms. Taky má manžel trochu horší spermiogram a já mírný pcos. Jinak nám zatím na nic jinýho nepřišli. Když by to nedopadlo teď, tak si Asi dám na chvíli pauzu a zkusím štěstí na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.11.20 19:21

@Z0E to máme podobný já jednou po IUI měla biochemické tehu byl pozitivní test ale odcházelo to jezdila jsem do nemocnice protože jsem silněji krvácela…na genetice mi zjistili chybku v chromozomech že ve dvou bunkach mám jedno X navíc a prý to snad múže i za nezdar…taky jsem s říkala že pokud se nepovede dám si pauzu…budu držet pěsti aby se to povedlo :hug: moc bych ti to přála :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
26.11.20 20:20

Holky vím jak se cítíte. Věřila jsem že vyjde nás první KET, o to větší zklamání, když na testu byl duch a HCG jen 10,1, po pár dnech jsem to dostala. Obrečela jsem to. U nás také v okolí mají dětičky a my nic… Je to občas těžké a nejde na to nemyslet (kdyz ostatní třeba radi, že na to nesmím myslet atd), ale člověk, to, tak má nějak v podvědomí stejne. Musíme verit, že to vyjde a usměje se na nás štěstíčko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
27.11.20 06:13

1 DC

Konečně mrcha došla :dance: takže ode dneška stimulace Estrofermem a od 3 dne i Lenzetto sprej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
27.11.20 06:27

Tak ať se nám daří, holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.11.20 11:29

Stimulace od 8.12.

Holky, take se pridam, mam prectenou celou listopadovou diskuzi, abych vedela co a jak predem. Pristi tyden si jdu pro leky a cca od 8.12. zacinam kratky protokol, tak uz odpocitavam dny. Jinak my se nesnazime, pred 5 lety jsem prisla o oba vejcovody kvuli rozsahlemu zanetu slepeho streva, takze my mame jasne, ze jedine IVF. Vsechny vysledky mame dobre. Jakmile jsem vedela z prvni konzultace, kdy cca budeme mit vsechny vysledky, tak jsem hlasila v praci vedouci, ze budu mit PN, aby s tim holky pocitaly, protoze by me pak sezraly. Pak jsem teda nahlasila planovanou PN od 8.12. a na dotazy proc odpovidam, ze jdu na IVF a nikdo se k tlmu dale nevyjadruje😄Delam na JIP v nemocnici a s tema smenama se neda bohuzel domluvit predem, kdy budu potrebovat jit na kontroly atd., navic mi tam holky, co uz IVF podstoupily doporucily, ze PN je lepsi🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
27.11.20 14:44

Ahoj holky.Ja dnes volala do CAR 15 den po KET, ze se to teda nepovedlo. Testy uplne bile. Tak se ptali zda bych chtela v prosinci a ja jsem rekla, ze ano, ale ze jsem ted 40 DC a bojim se, ze to rozhazi ten dalsi cyklus. Tak pani sestricka byla docela vykolejena a rekla, ze mi doktor zavola az prijde ze salu. A stale nikdo nevolal:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
27.11.20 15:14
@Jen.Jesterka píše:
Holky, take se pridam, mam prectenou celou listopadovou diskuzi, abych vedela co a jak predem. Pristi tyden si jdu pro leky a cca od 8.12. zacinam kratky protokol, tak uz odpocitavam dny. Jinak my se nesnazime, pred 5 lety jsem prisla o oba vejcovody kvuli rozsahlemu zanetu slepeho streva, takze my mame jasne, ze jedine IVF. Vsechny vysledky mame dobre. Jakmile jsem vedela z prvni konzultace, kdy cca budeme mit vsechny vysledky, tak jsem hlasila v praci vedouci, ze budu mit PN, aby s tim holky pocitaly, protoze by me pak sezraly. Pak jsem teda nahlasila planovanou PN od 8.12. a na dotazy proc odpovidam, ze jdu na IVF a nikdo se k tlmu dale nevyjadruje😄Delam na JIP v nemocnici a s tema smenama se neda bohuzel domluvit predem, kdy budu potrebovat jit na kontroly atd., navic mi tam holky, co uz IVF podstoupily doporucily, ze PN je lepsi🙂

Ahojky, mam to uplne stejne… jen jsem kuli tomu prask. slepaku musela na laparoskopii kuli srustum v cele deloze. IVF jedina sance, ale pokud si mlafa, tak se to to povede hnedka… me se ted nedari… stari :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.11.20 16:34

@Danča18
Me taky nasli pak pozdeji na ultrazvuku nejake srusty, ale nastesti ne v deloze, jen mam obcas cystu, coz teda neni prijemny.
Jinak nam je 28, takze mladi relativne jsme i podle slov doktora, tak snad to dopadne dobre a pokud ne, tak se to podari pozdeji, my to bereme tak, ze co se ma stat se stane 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.