Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, některé brzy a plynule přejdeme ze skupiny IVF a KET listopad 2020 do IVF v prosinci 2020. Některé z nás už teď ví, že v prosinci bude pauza v asistovaném snažení, protože CAR má zavřeno o Vánocích. A jiné snažilky se přidají prvně. Pojďme sdílet a číst naše společné starosti, je to posila.
@Jihanka ahojky uz jsem tu taky a všem nám ze
přeji at už jsme stastné i my a můžeme to prožívat vsechny spolu ![]()
Já se sem přidám 😀ale my začneme až v lednu 😌 tak budu koukat vsude kdo jak na tom je ![]()
Také se ráda přidám
, buď prosinec, nebo leden.. Dle výsledků imunologie ![]()
Vítejte holky
jsem ráda že budeme sdilet starosti a doufám že i radosti spolu ![]()
Prosím zda by mě někdo neporadil s výsledkem z imunologie
.
Doktorka rikala, ze se celkem nic nenašlo jen zvýšené leukocyty, jakoze zánět v těle?
Tak jsem dostala kortikoidy na tyden 8mg a pak 4mg az do transferu. Nebylo mi ani řečeno na jak dlouho ta léčba je
, s tím ze tam mam uvedené nejdele v lednu IVF cyklus
Tak jako nevim zda muzu uz ted v prosinci a nebo az v lednu.
Dekuju
@Janča3030 A prima, děkuji. Vy máte pouze prosincovou technologickou vánoční pauzu?
@Jihanka no mě přišla ms po etu takže si musím dat cyklus dva pauzu aby se tělo vycistilo, kdyby to šlo začnu hned ale nová zadost se muže poslat v půlce prosinci ![]()
Ahoj ženy, taky se přidávám, zatím otichoučku budu nahlížet příští týden nás čeká IUI ale nedávám tomu moc šancí, tak v lednu asi IVF ![]()
Aha, rozumím. My už platíme sami, měli jsme krátký protokol (myslím, že tak se to jmenuje) a ten bylo možné zopakovat hned další měsíc, ale transfer proběhnout nemohl.
@Ditu566 Tfuj, tfuj.
Já teprve uvidím, zda stihnu KET do Vánoc, nebo až další cyklus v lednu. Bude-li tedy embryjko fit.
Ahojky, taky se připojuji. Od zitřka začínám brát estrofem a 8.12 jdu na ultrazvuk
jinak 2.12 mě čeká mobilizace kostrče, tak snad to pomůže
má s tím některá zkušenost?
Mám velké dilema, kdy ozn. zam..teli a všem, kteří na mě v mé práci spoléhají, případnou pracovní neschopnost. Že se pokoušíme počít, jsem řekla vedení už v září 2019. V říjnu 2020 jsem z tohoto důvodu měla PN. Včera téměř došlo k ET s PN, ale v úterý bylo rozhodnuto jinak. Hodně jsem přemýšlela, zda o tom vedení aj. informovat předem, aby si našli zástup, a nebo je naopak zbytečně neplašit, abych např. nečelila nějakým nevhodným reakcím, protože zda je embryjko k transferu a já ve vhodném stavu pro transfer se dozvím až přesně před transferem. Pokud dojdeme až k KET, bude se tato situace opakovat. Po včerejší zkušenosti pravděpodobně oznámím PN, až KET skutečně proběhne. A k tomu, že může trvat jen pár dní, či déle, či dlouho. Lépe to žel nejde. Potřebuju si to nějak ujasnit a uzavřít, přemýslela jsem o tom uplynulé dva týdny. Chci myslet na jiné věci a toto mít vyřešené.
Co Vy na to? Máte to některé podobně?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď