Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak sem se dovolala konecne. Doktor uz tam samozrejme neni. Tak pry se mam objednat na 10 cca den cyklu az to dostanu a uvidi se jestli to stihnu. Transfery delaji do 23.12.
@Ifunka99 určitě se to stihne
já jdu na kontrolu 7.12. a případny transfer bych měla mít kolem 16.12. tak bysme v ocekáváni byli spolu ![]()
@Sissinka27 no ja to jeste ani nedostala:( dnes jsem vysadila leky tak doufam, ze do 30.11 prijde MS a nekdy kolem 10-11.12 bych sla na kontrolu. Ale vse je jen odhad.. pak zalezi jak na tom bude muj cyklus. Ted byla ovulace az 20DC kvuli stimulaci. Normalne byva 14 DC. Ale tezko rict:( kdyz by to bylo zase takto opozdene tak pak by to bylo tip top a nevim zda se mi bude chtit treba 22-23.12 resit doktori..
@Sissinka27 Omlouvam se, uz mam trosku v tech jmenech zmatek. Listopad se trosku zvrhnul :
co ty uz mas vse zasebou? A kolik na tebe ceka mrazacku? Mas uz deti a kolik je ti let?:) to je jak u zpovedi ze pardon ![]()
@Jen.Jesterka
Tak to je pohoda… to krasne date… me je 41
Drzim palce…
@Ifunka99 to chápu těsně před Vánoci vsak uvidiš já na MS cekala víc jak tyden
@Ifunka99 neomlouvej se taky uz v tom mám zmatek
Je mi 34 let…děti nemám žádné…6 let se snažíme z toho jsme už 3 roky v Car…mám za sebou 4 neuspěšné IUI a z toho jedno biochemické těhotenství…tohle je moje první IVF…po OPU jsem měla 8 vajíček z toho 6 embryíí a po genetice se jich vrátilo 5 jedno bylo špatné
@Sissinka27 píše:
@Ifunka99 neomlouvej se taky uz v tom mám zmatekJe mi 34 let…děti nemám žádné…6 let se snažíme z toho jsme už 3 roky v Car…mám za sebou 4 neuspěšné IUI a z toho jedno biochemické těhotenství…tohle je moje první IVF…po OPU jsem měla 8 vajíček z toho 6 embryíí a po genetice se jich vrátilo 5 jedno bylo špatné
Holky prominte ze se do toho pletu, ale co pritel? Muj je na dne… chce se rozejit, ze pry zato muzu ja a muzu…Chce dite a hotovo. je mi hrozne. Jak to berou vasi chlapi?
@Danča18 Ježiš chudinko, to je mi opravdu líto. Stojí on vůbec za to? Chápu, že touží po dítěti, ale touží po něm hodně sobecky. No můj muž touží též a drží se se svými sny při zemi a říká, když se nám nedaří, že to se nedá nic dělat.
Teď mi odepsal na mou otázku, kde máme červené víno, za chvíli zahájím pěstování děložní sliznice vínem, i když žádný alkohol nepiju, protože mi je vliv alk. nepříjemný.
Která z Vás jste vypěstovala sliznici dělohy vínem červeným?
@Sissinka27 ahaa uz vim:) a muzu se zeptat jakto, ze jste za 3 roky v cas stihly jen 4 IUI a az teprve ted IVF? My chodime do car od ledna.
@Danča18 Bože to mě mrzí doufám že k tomu nedojde
můj stojí při mně u nas je chyba i v něm má je pomalejší ale zvladame to dobře sice obcas je nejaký mráček
@Danča18 to je mi moc lito, jaky pristup ma tvuj chlap. Docela souhlasim s Jihankou..:( muj me podporuje co muze, ale samozrejme ten neuspech nese spatne. Vzdycky moc veri a jsou chvile, kdy jsem na tom hur ja a kdy je na tom hur on. Ale kvuli me se snazi drzet.
@Sissinka27 No mám to na hraně, kdyby nebylo zpoždění, možná bych mohla stihnout KET 22.12.
No to by bylo opravdu velké štěstí. ![]()
@Ifunka99 protože ten potrat lepe řeceno to biochemické tehu mě docela rozsekal a víc jak rok jsem tam nebyla..bylo toho na mě moc…potřebovala jsem se dát do pohody psychicky
Jinak ja mam jeste 4 mrazacky na 3 pokusy. Dve jsou spolu, protoze jedno ma spatnou kvalitu. Znamkou 2/3 takze se ani nevi, zda se rozmrazi..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď