Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
pokud nedopadne tento pokus, jdeme do dotovaného. Mám koňské dávky hormony a folikuly jen 2. Předběžně to má stát kolem 100 to darované.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám za sebou nevydařené IVF, kdy se nám neoplodnila vajíčka a nedošlo k ET. Budeme plánovat 2.IVF s dlouhým protokolem, ale mám obavy z dalšího neúspěchu, je mi 38 let. Mohu se zeptat kolik vás stálo IVF s darovanými vajíčky s hrazením od pojišťovny a jak dlouho jste čekali na dárkyni a v kterém centru a jaká byla úspěšnost?
celý proces s darovanými vajíčky nás stál přes 130 tisíc (4 pokusy), žádný nebyl úspěšný. Šli jsme cestou adopce. Ta extrémní hormonální zátěž a obrovské riziko vzniku rakoviny v souvislosti s tímto a také i nedostatek peněz mě přesvědčily, že toto už nechci nikdy absolvovat. Jen lituji toho promarněného času a také peněz, které by se teď, když si přivážíme miminko domů, hodily na něco úplně jiného. Kdybych věděla co dnes, vůbec se do toho nepouštím.
@Anonymní píše:
celý proces s darovanými vajíčky nás stál přes 130 tisíc (4 pokusy), žádný nebyl úspěšný. Šli jsme cestou adopce. Ta extrémní hormonální zátěž a obrovské riziko vzniku rakoviny v souvislosti s tímto a také i nedostatek peněz mě přesvědčily, že toto už nechci nikdy absolvovat. Jen lituji toho promarněného času a také peněz, které by se teď, když si přivážíme miminko domů, hodily na něco úplně jiného. Kdybych věděla co dnes, vůbec se do toho nepouštím.
Smekám a souhlasím. Stačí mi 1.IVF psychicky i finančně. Na hormony prakticky nereagují. ![]()
@kveta112 píše:
Smekám a souhlasím. Stačí mi 1.IVF psychicky i finančně. Na hormony prakticky nereagují.
Tohle mám v sobě a výsledek dva folikuly
@kveta112 píše:
Tohle mám v sobě a výsledek dva folikuly
pak je potřeba se zamyslet, jestli nejít jinou cestou. Jak říkám, kdyby měla nynější zkušenosti, celému tomu procesu s DV se vyhnu obloukem.
@Anonymní píše:
pak je potřeba se zamyslet, jestli nejít jinou cestou. Jak říkám, kdyby měla nynější zkušenosti, celému tomu procesu s DV se vyhnu obloukem.
Pokud nebudu mít zítra na odběru ani jedno své vajíčko, doktorka doporučila darované. Zrovna levné to není.
Ahoj, vcera bohužel dle krevniho testu neúspěšné 1.IVF v Gennetu. Jsme v programu s darovanymi vajíčky-protože ve svych 38letech uz nemam zadnou rezervu..z 12 odebranych vajicek byly 2 použitelné.. po 6denni kultivaci mi bylo vloženo 1embryjko a 1 jsme dali zamrazit…Za jak dlouho je možné podstoupit KET? Ma tady někdo takovou zkušenost??
Dekujuuu ![]()
@Diego1
Ahoj, já nemám prakticky vajíčka. Na jak dlouho to je? Cenové kolem 150. Počítám.
@kveta112 ahojky, no uplne prvni konzultace byla 1.10.2019 v Gennetu na Letné a pak hned v prosinci uz jsme byli presmerovani do Gennetu Archa, kde uz jsme dle nasich požadavků meli darkyni. 16.12.mi pichli Decapeptyl a 24.1.2020 jsme zacli stimulaci Estrofem, Utrogestan a Clexane. 6.2. bylo OPU a 12.2. byl ET…celkem to vyslo na cca 63tis.(doplatky leku, prodlouzena kultuvace, asist. hatching..). Stihli jsme jeste 50%uhradu od pojišťovny
@kveta112 Ano,máme darovana vajíčka…ta cena se vam zda nízká? ![]()
@Diego1
Ne, spíše nevím přesně ten postup zatím. Já myslela, že picha injekce jen darkyne.
@kveta112 ja musela pichat Clexane kvůli redeni krve- vzhledem ke genetickym výsledkům (zjistili mi trombofilii) a pokud by byl TT pozitivni, tak bych pry musela pichat celych 9 měsíců, ale bohuzel se to nepovedlo..tak me ted ceka dalsi pokus..Uvidim v úterý…
@Diego1
Tak to ti přeji hodně štěstí. Já mám 1 snehulacka a čekám na KET, pokud nedopadne, tak nejspíše taky darované vajíčko. Blbe jsem reagovala na stimulaci a měla jen 2 vajíčka a 1 to nedalo k zamrazeni
. Věřím že to broucek dá a povede se to.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj holky, mám za sebou nevydařené IVF, kdy se nám neoplodnila vajíčka a nedošlo k ET. Budeme plánovat 2.IVF s dlouhým protokolem, ale mám obavy z dalšího neúspěchu, je mi 38 let. Mohu se zeptat kolik vás stálo IVF s darovanými vajíčky s hrazením od pojišťovny a jak dlouho jste čekali na dárkyni a v kterém centru a jaká byla úspěšnost?