IVF s darovanými vajíčky 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
7.4.21 15:18

@Kaciii111 to věřím, taky bych to chtěla zažít. I když se neznáme, mám fakt radost i za tebe. Clovek pak na chvili má zas nějakou naději, ze to třeba někdy klapne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
7.4.21 16:54
@Kaciii111 píše:
@Pet08 1983!!! Jako asi snad dobrá hodnota! Vody, které vůbec neznám :D Nikdy jsem neřešila…

Tak to gratuluju :kytka: To je opravdu docela hodně po 14 dnech. Já měla kolem 1000 a nedopadlo to. Tak tohle vypadá velmi nadějně. :D Tak ať ti prcek hezky roste a vše je v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.4.21 18:20

@Pavluja @Kaciii111 holky ja beru ještě metypred, kortikoid na potlačení imunity a teď koukám na leták a tam častý vedlejší účinek nepravidelná MS, tak to bude určitě tím, že jsem to nedostala. Nikdy jsem ho neměla ještě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.4.21 18:35

@Pavluja @Pet08 díky holky. No snad to opravdu dopadne.

@Pet08 jj, to je naprosto možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.4.21 18:37

@Kaciii111 máš s tím metypredem nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.4.21 18:45

@Pet08 sním ne. Obecně ale ty léky dokáží napáchat dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
7.4.21 18:49

@Pet08 já to neznám, ale třeba jsi prostě těhotná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.4.21 18:55

@Pavluja no trochu jsem doufala, ale teď co jsem se dočetla toto… Tak to vidím černě. Už aby byl pátek a aspoň jsem věděla na čem jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.4.21 19:22

@Pet08 určitě to bude dobré. Ale obdivuji tě, že si ještě nepocurala papír. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.4.21 19:23

@Kaciii111 no já se právě bojím toho zklamání zas, nemám doma ani test :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.4.21 10:15

@Pavluja @Kaciii111 tak dneska jsem si udělala test a bílý jak sníh.. Takze opět nic. Už fakt nevím, kde je problém. Těhotná zjevně nikdy nebudu.. Uz tomu nevěřím.. Zjevně mi MS drží ten kortikoid… Takze teď ještě budu mít rozhozena cyklus. Ach jo, pořád se člověk cpe sra*kama a nic z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
8.4.21 11:35

@Pet08 ach jo, tak to mě moc mrzí :( Doufala jsem, že u tebe to bude ok. Ale nevěš hlavu a nevzdávej se. S DV to nemusí vyjít na poprvé. Já měla s DV 4 transfery a nic, ale spousta žen otěhotněla. S DV je úspěšnost vyšší než 50%, tak to druhé embryjko může být zdravé. Já vím, slova útěchy v tomhle fakt nejsou a je to prostě buď a nebo, ale to nikdo neovlivníme a jediné co nám zbývá, je se nevzdávat a věřit. :hug: Ale máte zažádáno i o adopci a často pak žena otěhotní přirozeně. Jenže člověk tu jistotu prostě nemá. Mně je mnohem víc než tobě, já už ty šance v podstatě nemám, ale ty ještě ano, i když ti to tak teď nepřijde. Máš právo být smutná a zoufalá, ale zkus to na klinice ještě probrat, že jsi nikdy neotěhotněla a kde může být problém, třeba ještě něco dovyšetří. Je to věda a je to náročný, no :( Opatruj se a naber síly na další KET. Asi to nechceš slyšet teď, ale třeba ten vyjde. Moc bych ti to aspoň přála :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.4.21 11:51

@Pavluja díky za útěchu, na DV mají na cyklus 65%. No nedá se nic dělat. Štve mě, jak člověk jesre musí jak blbec na tu krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.4.21 14:14

@Pet08 určitě to nevzdávej. Koukni na mě. Chytlo se nyní až embryo od 3tí dárkyně v pořadí. taky jsem přestávala věřit, že někdy vůbec budu máma. A vlastně pořád ještě nevěřím, moc se bojím, že se něco po… Jinak já už si vymýšlela opravdu věci, že kolikrát jsem si myslela, že mě doktorka nevyhoví. Ale co člověk nadělá, když má všechny výsledky v pořádku. Od imunologie - mám opravdu kompletní, genetiky, přes diagnostickou hysteroskopii se scrachtchem sliznice, stěr čípku na vyloučení chlamydií, několik hormonálních profilů (trvala jsem si na nich před každým transferem, hapruje mi asi z těch věčných hormonů prolaktin). Pak i to v jakém režimu budeme transferovat. Vydupala jsem si po tom neúspěšném ET v minulém cyklu hned KET a klapl mě i nativ. Sliznice ukázkově narostlá, 11den 22mm folikul… Doktorka přitom nevěřila, že by u mě vůbec nativ přicházel v úvahu (věk 44). Věř, prostě věř. Já věřím, že to přijde!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.4.21 14:25

@Kaciii111 no ta vyšetření máme stejná…imuno (až u nějaké podrobnější mi vyšly zvýšené antifosfolipidové protilátky, ale mohlo to být z nachlazení, je to proměnlivé), jinak před tím 2× ok, hysteroskopie, profily, pohlavní choroby, genetika, štítná žláza, průchodnost vejcovodu a já nevím co ještě. Manžel spermie ok, vyšetřeno několikrát. Ses hodná, že mě povzbuzujes, ale já už tomu fakt nevěřím. Už je to můj 6.et. 2.IVF mi teda totálně podelala doktora stimulaci, ale stejne. Teď 1.Ket s DV. Myslela jsem si, že problém je ve vajíčku. Ale teď teda nevim. Ono ani ta darkyne nemusí mít dobrá vajíčka no. Hlavně jí dělali odběr o 3 dny dříve než bylo v plánu, takže ta stimulace byla poměrně krátká. Což se říká, že není dobré a má to vliv na kvalitu. Štve mě, že za ty prachy dostane clvoek 2 embrya. Myslela jsem si, že jich bude mít jako mladá holka víc, ale je to stejný, jako když jsem šla se svými vajíčky no. Ach jo holky. 4 a půl roku a neposunula jsem se nikam. Ani blbej duch na testu. :roll:
Všichni okolo děti v rodině. Přijdu si jak exot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.