Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Štítnou žlázu by měl v prvé řadě léčit endokrinolog, nikoliv CAR. V CARu jsou odborníci na asistovanou reprodukci, ale pokud je problém se štítnou žlázou, CAR zajímá jen to, zda je správně kompenzovaná. Pokud není od vás Olomouc daleko, tak fakt kašli na Prahu, jako nic proti Motolu, ale není to tak extra unikátní centrum, aby tam musel člověk dojíždět přes půl republiky.
@Andílek strážný píše:
@ugluk tak takhle určitě ne všude se platí ale je rozdíl do jakého ivf vlezes určitě ne do soukromých a myslím známosti jestli nám třeba víc nepomohli apod
O známostech to fakt není, nejsme v osmdesátých letech. Ty soukromé CARy mají dost často větší úspěšnost a lepší péči o pacientky než státní. Máš to holka trochu popletený. A dojíždět z Prahy do Olomouce je fakt nesmysl. Já jela na kliniku cca dvanáctkrát a to jsem prošla jen jedním IVF. Ze známosti/neznámosti přes net opravdu lepší péči nezískáš.
@Janli já si stojím za svým státní CAR je lepší než soukromé jdou jen po penězích a to nejde jen o známost nebo ne prostě to dokončíme v FN Olomouc Car
@ugluk ano to přesně dělám po léčbě štítné žláze jedeme zpět do FN Olomouc Car jen jsem chtěla zeptat po známosti jestli některém centru nepracuje někdo známosti kteří poradí doporučí apod
@Andílek strážný píše:
@Janli já si stojím za svým státní CAR je lepší než soukromé jdou jen po penězích a to nejde jen o známost nebo ne prostě to dokončíme v FN Olomouc Car
Dělej jak myslíš…Já byla v soukromém CARu a mimčo mám na první dobrou. Do ničeho zbytečného mě nikdo nenutil, stejně jako laik nemám šanci posoudit, co zbytečné je a co není.
Stejně jsem furt nepochopila, co vlastně chceš. To jako čekáš, že ti tu někdo napíše - jo, manželův strejda dělá doktora v CARu, tak já mu zítra cinknu a on ti ze známosti dá lepší protokol než ostatním? Jestli jo, tak teda good luck ![]()
@ugluk tak nějak to zakladatelka zřejmě myslí, ale hlava mi to taky nebere ![]()
@Andílek strážný píše:
@Janli každá to vnímá jinak
No, já to vnímala tak, že jsem si vybrala CAR s nejlepší úspěšností a tam jsem šla. A bylo mi úplně šumák komu patří.
@Andílek strážný píše:
@ugluk nic nečekám asi nechápeš
Ja myslim, ze tve pochody nechapeme nikdo a to nejen v teto diskuzi. Vzhledem k poctu tvych diskuzi na toto tema za posledni dobu, ti muzu poradit jedine. Proboha vyklidni, nebo ti z toho vseho zakonite hrabne.
Chyba nebude na přijímači (v tomto případě mnoha přijímačích) ![]()
@Andílek strážný Ja mam znameho primare v Olomouci, o co vlastne jde?
Za me - statni CAR v zivote nikdy. Ja chodila do Gennetu a naprosta spokojeno.
@Tereza1805 píše:
@Andílek strážný Ja mam znameho primare v Olomouci, o co vlastne jde?
Za me - statni CAR v zivote nikdy. Ja chodila do Gennetu a naprosta spokojeno.
Také se mi líbí v Gennetu Archa, ale zatím se nic neděje, jen léčba na endokrinologii. Mám adenom.
Z mojí zkušenosti nedoporučuji Pronatal. Ztráta času bez základních vyšetření. Základem je asi dobrá endokrinologie a až potom CAR. Doufám, že příští rok podstoupim IVF.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.