Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kriistyna ahojky, jakpak se máš? Já jdu za týden na laparo a hystero, tak doufám že se tím vše vyřeší a vyhnu se IVF.
@Mates89 ahojky. Ja byla ted na Mojzisovce a zatim nic noveho..taky premyslim o te laparo abych se ivf vyhnula ![]()
@Kriistyna tak pro začátek jdi jen na hysteroskopii. Jen se kouknou zda je či není problém a je to šetrně a hned.
@Kriistyna ona ty centra mají asi různé postupy… Me o tom říkal. V artu dokonce dělají tu hysteroskopii přímo u nich. Až když by něco našli poslou do nemocnice.
@Kriistyna holky, bohužel je to tak, že co si sami nezjistíte to nemáte
je to blbý, ale je to tak
@Kriistyna ono takovouhle prohlidku delaji asi az CARy, když se řeší důvody proč to nejde. Já měla nález rovnou na utz takže hysteroskopii byla už zbytečná proto jdu rovnou na lps. Kterou mam teda teď odlozenou protože se mi MS opozdila.
@Mates89 já jsem se tedy dozvěděla hodně věcí couráním po netu ![]()
@markyj JJ prepazka… To já taky dost ctu na netu, ale z Artu toho vím také dost. Byla jsem s přístupem tam spokojena a informací jsme dostali taky dost, podle toho co tu tak různé ctu od jiných holek.
@Kriistyna práve. Byla jsem i docela řada že na to jdu takhle brzy že se to vyřeší a my se budeme moct snažit. Tak uvidim co tento týden přinese.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.