IVF v roce 2016 České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
16.2.16 10:13

@Mates89 mně na přepážku v děloze taky přišli v ARTu na UTZ. Pak jsem byla na laparce v nemocnici, nám to tedy ale v otěhotnění bohužel nepomohlo, tak doufám, že u tebe to bude jiný případ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
16.2.16 14:57

@markyj tak to máme úplně stejně. To mě mrzi, takže jdete do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
16.2.16 15:53

@Mates89 bohužel u nás kvůli špatnému spermiu to jinak než přes IVF nejde, nyní absolvuju své 3. IVF - je to už na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.2.16 16:16

@markyj jeje…tak snad se uz povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
16.2.16 18:09

@markyj Já to mě mrzí… Držím palce ať ti to tentokrát vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
16.2.16 18:23

Děkuju holky, jste moc hodný :kytka: no naděje umírá poslední ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 21:11

@Kriistyna ahoj ahoj, my chodíme do Pronatalu jsou velice ochotní a milí…já jsem v pořádku, muž úplně špatné spermio, taže IVF. Už si skoro 10 dní píchám denně Gonal, beru Prednison a nyní poslední 4 dny už přibila i další injekce večer…nevím, jak vy, ale já snad nabrala 4 kila za týden, jsem jak meloun…zítra jdu na kontrolu a v úterý už na odběr a pak děj se vůle boží:-))) :mavam: jestli se nám to všem povede, budeme společně vozit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
29.3.16 09:33
@markyj píše:
@Mates89 mně na přepážku v děloze taky přišli v ARTu na UTZ. Pak jsem byla na laparce v nemocnici, nám to tedy ale v otěhotnění bohužel nepomohlo, tak doufám, že u tebe to bude jiný případ ;)

Ahoj, mužů mít dotaz na to přepážku? V Artu ti ji nařídil nebo to bylo na tobě? Já teď byla chvíli trhu s přepážkou tak teď přemýšlíme zda to ještě zkusit s ní nebo jít na laparo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 12:08

Ahoj holky, tak vcera bylo konečně OPU, 31 vajíček z toho 12 oplozenych. vecer šílené bolesti, břicho jak balon a dnes na kontrole OHSS. Antibiotika, beschopenka, jen ležet a čekat. Meli jsme jít na transfer už v sobotu, ale prý by to bylo velmi nebezpečné, takže až příští cyklus :zed: :( :( jsem už zoufalá:-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
30.3.16 20:46

@Andrejka_maličká tak z těch položených ti udělají mrazacky? To bude bobry teď se děj hlavně ty do kupy a pak to půjde samo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.4.16 20:46
@Andrejka_maličká píše:
Ahoj holky, tak vcera bylo konečně OPU, 31 vajíček z toho 12 oplozenych. vecer šílené bolesti, břicho jak balon a dnes na kontrole OHSS. Antibiotika, beschopenka, jen ležet a čekat. Meli jsme jít na transfer už v sobotu, ale prý by to bylo velmi nebezpečné, takže až příští cyklus :zed: :( :( jsem už zoufalá:-((((

pijte hodně vody, ale fakt hooodně! A kupte si v lékarně Nutridrink, je to nápoj s bílkoviny a hodně to uleví. Aspoň mně to pomohlo. Taky jsem měla ohhs. Držím palce ale vím jaký to je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.