Umělé oplodnění poprvé v září

1.9.15 20:17

Umělé oplodnění poprvé v Září

Ahoj všem 21.9.jsme obědnaní s přítelem na první schuzku. Zajímalo by mě zda nemá někdo z vás zkušenosti s pronatalem v teplicich a jak to probíhá. Mám ze všeho obavy o miminko se snažíme dva a pul roku a moc už by sme si přáli aby nám to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1354
1.9.15 20:27

Ahoj my tam chodíme :)
Ničeho se nemusíš bát, jdete na první schůzku nebo jdete už na oplodnění, páč v nadpise máš něco jinýho a v popisu taky..
Jináč poprvý se vás budou ptát na takový všeobecný otázky, jako jestli už ti něco předepisovali na gyndě(clostyl, utrogestan, duphaston a pod..), jesti máš pravidelný měsíčky, jestli nemáš nějakou nebezpečnou práci, anamnézu rodiny..Pak se domluvíte na hormonálním profilu a přítel na spermiogram..Mě to zrovna vyšlo na 14. den cyklu, takže mě rovnou vzala na ultrazvuk, aby se jukla, jak to vypadá s ovulkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
1.9.15 20:31

Jináč my jsme podstoupili taky teprve ty základní věci, chodíme tam od května, tak jestli budeš chtít klidně napiš soukromou zprávu a můžem o tom popovídat více a vzájemně rozebírat…Já mám kámošky, který už děti mají a šlo jim to úplně lehce, takže v tomhle mi moc nerozumí, tak budu ráda, když si budu mít s kým popovídat, kdo je na tom podobně a bude mě lépe chápat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.15 20:58

Já to nadepsala blbě. Jdeme tam uplně poprvé tak právě mě zajímá co mě čeká a taky nemám nikoho s kym bych si o tom promluvila tak jsem to zkusila takhle. A určitě si mužem napsat do zprávy budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.