Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuji za gratulaci. ![]()
Na LEEP jdu 14.2. Tak do konce března se u nás nic dít nebude.
A co ty jak jsi na tom?
@Kryšpínka1980
Tak doufam, ze Valentyn ti prinese stesti.
Zacala jsem prave stimulovat a myslim, ze mame stejnou doktorku 😄
@LucieKLuc
Ty chodíš taky do Plzně na náměstí k Dr. Krníčkové?
@LucieKLuc
Tak držím palce ať máš co nejvíc zralých vajíček a z nich hezký počet blastocyst
a hlavně, aby mezi nimi byla jedna z které bude vytoužené mimi. ![]()
@Kryšpínka1980 píše:
@LucieKLuc
Ty chodíš taky do Plzně na náměstí k Dr. Krníčkové?
Chodim na namesti a nechala jsem se prehodit k pani doktorce, pristi tyden jdu na kontrolni ultrazvuk k Vlckovi (pani doktorka ma dovcu), ale ten mi je sympaticky, takze pohoda.
Mam rizeny KET, tak predpokladam, ze sliznice poroste bez problemu.
Pani Dr Krmickovou jsem jeste nevidela, ale cetla jsem na ni chvalu. Jak tobe kdo sedl? ![]()
@Kryšpínka1980
Moc dekuju, spatne jsem to napsala, stimuluju uz na transfer ![]()
@LucieKLuc
No já tam chodila už v roce 2016 a to tam pracovala Dr. Píclová, díky ní mám syna, ta byla super, bohužel si otevřela svoji soukromou praxi a CAR opustila.
Pár krát jsem byla Dr. Hradeckého a ten by mi taky nevadil…
Dr. Vlček a teď si nemohu vzpomenout na jméno toho 3.doktora tak ty mi vadí.
Dr. Krníčková je fajn, vyhovuje mi. I moje gynekoložka ji zná a moc ji chválí. ![]()
Tak snad se moje zdravotní problémy vyřeší. A budu moci pokračovat ve snaze o druhé mimi. ![]()
@LucieKLuc píše:
@Kryšpínka1980
Moc dekuju, spatne jsem to napsala, stimuluju uz na transfer
Aha, tak super
Tak držím moc palečky ![]()
@Kryšpínka1980 píše:
@LucieKLuc
No já tam chodila už v roce 2016 a to tam pracovala Dr. Píclová, díky ní mám syna, ta byla super, bohužel si otevřela svoji soukromou praxi a CAR opustila.Pár krát jsem byla Dr. Hradeckého a ten by mi taky nevadil…
Dr. Vlček a teď si nemohu vzpomenout na jméno toho 3.doktora tak ty mi vadí.
Dr. Krníčková je fajn, vyhovuje mi. I moje gynekoložka ji zná a moc ji chválí.
Tak snad se moje zdravotní problémy vyřeší. A budu moci pokračovat ve snaze o druhé mimi.
Je tam jeste Cibulka a ten mi strasne vadi…nemuzu si pomoct. Strida se s Vlckem, takze jsem vetsinou narazila kvuli nacasovani na Cibulku a proto jsem se rozhodla prejit ke Krmickove. Tak snad se Cibulky zbavim ![]()
@LucieKLuc
No to se Ti nedivím
Dr. Cibulka je děsný slizoun, brrrr
Zažila jsem ho jednou když měla Krníčková dovču, tak mi dělal transfer, děs, ani se nedivím, že z toho nic nebylo… ![]()
@Kryšpínka1980 píše:
@LucieKLuc
No to se Ti nedivímDr. Cibulka je děsný slizoun, brrrr
Zažila jsem ho jednou když měla Krníčková dovču, tak mi dělal transfer, děs, ani se nedivím, že z toho nic nebylo…
Takze to neni mnou? Uz jsem si rikala ![]()
Mam uplne stejny pocit, strasny slizoun, mluvi se mnou jak s malou a chybi mi nejaka fakta. Je to takovy slibotechna🤣
Mne delal transfer naposledy. Vubec jsem netusila, ze to delaji normalne v ordinaci, myslela jsem na “sale”. Vcelku me zklamalo, ze ani fotku nedostanes (v minule klinice jsem na obrazovce videla, jak zavadeji a dostala i fotku).
@LucieKLuc
No pokud Ti při zavádění nedělají sono a chceš mít jistotu, že je skutečně se sondou v děloze, tak si o to řekni. Prostě, jsem si o to řekla, že chci vidět na sonu, že jsou skutečně sondou v děloze. To, že nemám fotku vloženého embria ( to měla ségra z Genettu) mi úplně nevadí, ale před tím než tam fouknou embrio, tak chci vidět tu sondu na sonu, že je v děloze. Na transfer většinou používají tu velkou ordinaci vedle ordinace Dr. Krníčkové, vždy mi dělali transfer tam, jen jednou přímo v ordinaci Dr. Krníčkové.
No Dr. Cibulka je tam právě místo Dr. Píclové, ale nevím no, asi hodně žen, co tam chodí se shodné, že je to slizoun…
Myslím, že on zrovna kazí reputaci toho centra.
Kam jsi chodila dříve?
@Kryšpínka1980
On mi to delal rovnou u sebe v ordinaci, nevidela jsem nic.
Ja si zkusim rict i o fotku, on jde o takovy pocit, ze tam fakticky je. ❤️️
Byla jsě na Slovensku ale pak prisla pandemie a hranice byly pro cizince zavrene, takze jsem hledala centrum hned u hranic s Nemeckem. Vyhral IVF prof Zech, nechala jsě tam 2 embryjka prevezt a teprve ted jsem mela v prosinci transfer prave od Cibulky - nepodarilo se.
A druhe me ceka ted 😍 😍 😍
@Kryšpínka1980
Ahoj.
K tve otazce…genetiku z krve mame (genetiku paru) a na hematologii jsem byla taky…nikde nic nenasli. Zadne mutace.
Ale kouknu se poradne na to, jak pises…
A ty uz nepotracis? Nebo se prislo na pricinu?