IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4122
20.1.22 21:11

@Veverisek
I tobe 🍀 🙋🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
21.1.22 09:35

@Veverisek neves kvůli tomu hlavu.. a rozhodne nedělej nějaké závěry.. já jsem měla s embryi také problém.. z pěti ivf cyklu jedna blastocysta a ještě k tomu opozdena. Pak jsem změnila centrum, zjistili mi pozitivní ureaplasmu, prelecili atb a ze šestého ivf mam dvojčata.. a pak ještě jedno prirozene poté co mi řekli ze mam amh 0,22 a jsem neplodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
21.1.22 10:37
@Veverisek píše:
@LucieKLuc Luci moc děkuju :hug:. Zítra určitě napíšu ;). Přeju hezký večer ;)

Ahojky, jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.1.22 10:56

@LucieKLuc mám volat v 11 hodin

@abcd32 děkuji :hug:. Centrum měnit zatím nebudeme. Pokud opravdu nebude žádné oplodněné vajíčko, tak se nad tím snad zamyslí, kde by mohl být problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
21.1.22 10:58

Super, dej vedet.
Treba to je opravdu pouze tim ockovanim :hug:

@Veverisek píše:
@LucieKLuc mám volat v 11 hodin@abcd32 děkuji :hug:. Centrum měnit zatím nebudeme. Pokud opravdu nebude žádné oplodněné vajíčko, tak se nad tím snad zamyslí, kde by mohl být problém :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.1.22 11:14

@LucieKLuc tak opravdu ani jedno :/. Embryoložka říkala, že těch vajíček oplodňovala ten den hodně a že všechny se chytly, jen to ty moje ne. Říkala, že jí to mrzí, ale že tak 1-2× do roka se to stává. Ptala jsem se na očkování, nedokázala mi odpovědět, ale prý to tím třeba může být. Taky říkala, že to mohla být vyloženě nějaká špatná várka a že být na mém místě, tak to určitě ještě jednou zkusí. Pokud i tam bude vše špatné, tak už to není náhoda, ale vyloženě špatná vajíčka.
Dneska už to přijímám, tak jak to je a celkem v pohodě. Pobrečela jsem si včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
21.1.22 11:30

Moc me to mrzi ale pevne verim, ze to bylo ockovanim. Proste jsi na to zareagovala. Obzvlast kdyz prirozene to slo a tam jsou ty podminky o moc stizene.

A do pristiho pokusu zkuste picsi a doktorky se zeptej na ten kalciovy roztok. Za dotaz nic nedas.
Osobne pevne verim, ze se v pristim pokuse povede.🍀

Virtualne ti posilam :hug:

@Veverisek píše:
@LucieKLuc tak opravdu ani jedno :/. Embryoložka říkala, že těch vajíček oplodňovala ten den hodně a že všechny se chytly, jen to ty moje ne. Říkala, že jí to mrzí, ale že tak 1-2× do roka se to stává. Ptala jsem se na očkování, nedokázala mi odpovědět, ale prý to tím třeba může být. Taky říkala, že to mohla být vyloženě nějaká špatná várka a že být na mém místě, tak to určitě ještě jednou zkusí. Pokud i tam bude vše špatné, tak už to není náhoda, ale vyloženě špatná vajíčka.
Dneska už to přijímám, tak jak to je a celkem v pohodě. Pobrečela jsem si včera.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.1.22 12:41

@LucieKLuc Luci moc děkuji :hug:. A jak píšeš, pořádně to s paní doktorkou vše rozebereme a zeptám se i na ten roztok ;).
Každopádně to nevzdám 8). Myslím, že mě život zkoušel i víc, jak teď. A vše nějak nakonec dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
21.1.22 12:46

@Veverisek
Delas dobre. Podle toho, co pises mas k pani doktorce dobry vztah a duveru. Kde je vule resit, je i cesta ❤️️❤️️😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
30.1.22 08:56

Ahoj holky,
Je tu vlastne jeste nekdo, kdo ceka na dalsi pokus nebo vsechny uspesne tehotne?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.1.22 09:00

@LucieKLuc
Ahoj, jsem po potratu v 6tt, cekam na dalsi MS a do 1-2 mesici jdeme na dalsi transfer. Bud v nativu, kdyz to bude priste jak ma byt nebo ten dalsi s praskama.
Diskuzi tady prubezne sleduji…ale taky radsi byla uspesne tehotna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
30.1.22 09:09
@Pemik píše:
@LucieKLuc
Ahoj, jsem po potratu v 6tt, cekam na dalsi MS a do 1-2 mesici jdeme na dalsi transfer. Bud v nativu, kdyz to bude priste jak ma byt nebo ten dalsi s praskama.
Diskuzi tady prubezne sleduji…ale taky radsi byla uspesne tehotna :)

Jezis, tak to me moc mrzi. :cry: :cry: :cry:
Z toho mam hrozne obavy, ze by se konecne podarilo anakonec nedopadlo.

Z lekarskeho hlediska je ale dobra zprava, ze se embryjko chytilo, takze pristi pokus s dobrym embryjkem uz urcite vyjde. To mi pripominal doktor i po biochemku.

Mas jeste nejake zamrazene nebo musis prochazet celou stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.1.22 09:12

@LucieKLuc
Mame zamrazeno. Tak budem doufat…
Ale bohuzel potrat v 6tt neni poprve…takze problem neni otehotnet, ale dostat se pres 6tt…nevime, cim by to mohlo byt. Uz nevim, co vyzkouset. Imuno mam v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
30.1.22 09:23
@Pemik píše:
@LucieKLuc
Mame zamrazeno. Tak budem doufat…
Ale bohuzel potrat v 6tt neni poprve…takze problem neni otehotnet, ale dostat se pres 6tt…nevime, cim by to mohlo byt. Uz nevim, co vyzkouset. Imuno mam v poradku.

Tak to je priserne.
Mate embryjka vysetrena a jakou imunologii ti delali? Jak jsem zjistila, neni imunologie jako imunologie (nk bunky, lymfocyty apod?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.1.22 09:27

@LucieKLuc
Embrya v poradku.
Imuno jsem byla kdysi v Plzni u Ulcove ted v Praze u Malickove… :(
Imuno různé…z krve, i párovou…ani dr. Malickova uz nevi, co s nama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit