Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kryšpínka1980
Ahojky, tak jak to u tebe vypada.
Teprve ted jsem si vsimla, ze jsi psala o nejakem pichani depotu. Co za injekci jsi dostala a jak pokracujes? ![]()
@LucieKLuc
Ahojky,
Tak u mě to je zatím jen plán na květen.
Ještě jdu 2.5.k lékaři co mě operoval čípek na kontrolu. 7.5. bych měla dostat MS a začít s přípravou. ![]()
Depot je druh injekce, který zablokuje moji hormonální činnost, a pak se vše připravuje pomocí léků.
No a co ty? ![]()
@Kryšpínka1980
Ahojky,
Ja jestli nahodou nemas to same jako ja.
Dipheriline asi 20.den v predcyklu, odkrvaci se a pak az 10.den cyklu zacne estrofem a ten cyklus jako by se prodluzoval. Mas to take tak?
Moc drzim pesti na kontrolu. Jak se citis?
@LucieKLuc Ahojky. No nedopadlo to… I na té druhé kontrole nic moc nebylo, tak doktorka stopla stimulaci
Vzala mi krev na AMH (pro kontrolu, protože u nich mi vyšlo 2,8 a v jiném CARu půl roku předtím 0,9). Tak teď čekám na výsledky a na další MS.
@Madelinne
Tak to me moc mrzi.
Tak ti treba zmeni leky a budes reagovat lepe. Parkrat jsem to v diskuzi videla🍀
@LucieKLuc Já doufám, že to tak bude 🙏 Zítra mám zkusit zavolat na výsledky, zároveň by měla přijít každým dnem MS, tak uvidíme, jestli začneme už tento měsíc nebo až příští…
A jak to vypadá u tebe?
@LucieKLuc
Ahojky,
Jojo mám to samé co ty
.
Byla jsem na konzultaci v CARU a už mám plán. 2.5.jdu ješte na kontrolu s tím čípkem (zahojený už je, i Dr. Krníčková říkala, že ho mám ještě docela dlouhý, tak že bych měla mimi donosit) a večer budu píchat ten Dipheriline Depot
a už to pofrčí. ![]()
Transfer mi bude vycházet na 6.6. ![]()
Tak snad se konečně poštěstí. ![]()
@Kryšpínka1980
Tak to je krasne. Moc ti drzim pesti.
Ja ted cekam, zda se nejake embryjko dozije 5.dne (driv netransferuji) nevidim to moc slibne.
Mela jsem zamrazene vajicka - 14, z nich 9 prezilo romrazeni a jen 3 se nechala oplodnit…tak to bude jeste drama.
Vlcek me varoval, ze kvalita vajicek bude spatna, ale tohle je mazec. Doufala jsem, ze jich na startu budu mit alespon 5, tak aby 1-2 zustala do 5.dne.
Takze pri nejhorsim zadny transfer ale nova stimulace. ![]()
@LucieKLuc
Ahojky,
Tak to Ti držím palce ať se aspoň 2 dostanou do 5.dne. ![]()
A jak to, že jsi měla mražená vajíčka? Vždy je asi lepší mrazit až embria ![]()
@Kryšpínka1980
Museli jsme bohuzel v tu dobu to tak udelat, urcite je lepsi mrazit embryjka nez jen vajicka. Ale tak spatny vysledek jsem necekala.
S mirou oplodneni jsem v predchozim pokusu nemela, tak me to dost zaskocilo.
Jestli nektere do 5.dne prezije, tak to bude sakra bojovnik.
@LucieKLuc
Ahojky,
Tak jak to dopadlo? Vydržel aspoň ten jeden bojovník?
Já byla včera na kontrole u MUDr. Peška, tak čípek vypadá dobře i z jeho pohledu odborníka, tak jsem dostala zelenou pokračovat s přípravami na transfer.
Tak jsem to rovnou oslavila píchnutím Dipheriline Depotu ![]()
Transfer by měl vyjít na 6.6.2022 ![]()