Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zavka
Tak to jsou super hodnoty
moc Ti držím palečky ať se vše vyvíjí, jak má!
Snad budeme mít s @LucieKLuc také konečně štěstí ![]()
@Kryšpínka1980
Ahojky, jak se mas? Kdy planujes testovat - ve stredu?
Tesim se na // ![]()
@LucieKLuc
Ahojky,
Nic moc zlobí mě ty zuby.
Ve čtvrtek jsem volala do CARU, jestli mi můžou udělat rtg, tak když se dá zástěra, tak prý ano, i lokální anestezie je o. k. Tak jsem v pátek absolvovala vyndání osmičky. Ale zatím stále nic moc. ![]()
@LucieKLuc
Jinak jsem zkoušela 4.den test kvůli Ovitrelle, a už byl čistý sněhově bílý. V sobotu jsem trochu špinila, tak jsem zkusila večer test a byl tam hodně slabý duch. Teď jsem dělala clear blue a naskakuje pozitivní. ![]()
Tak teď se modlit, aby to nebylo jen další biochemko. ![]()
@Kryšpínka1980
Ach jo, to ti nezavidim.
Jesteze alespon umrtveni je ok ![]()
@Kryšpínka1980 píše:
@LucieKLuc
Jinak jsem zkoušela 4.den test kvůli Ovitrelle, a už byl čistý sněhově bílý. V sobotu jsem trochu špinila, tak jsem zkusila večer test a byl tam hodně slabý duch. Teď jsem dělala clear blue a naskakuje pozitivní.
Tak teď se modlit, aby to nebylo jen další biochemko.
Nadhera, mic ti gratuluju, urcite se udrzi, verim tomu.
![]()
@Kryšpínka1980 píše:
@LucieKLuc
A co ty jak dopadla OPU?
Zadna slava, Cibulka prisel cely nadseny, ze mame 8 krasnych vajicek. Jenze v rijnu jsem jich mela 14 z kratkeho protokolu.
Podle Ultrazvuku, foliku bylo dost. Prislo mi, ze se stimulace ukoncila brzy a ty ostatni nedorostly (pocitala jsem s 12-16, ostatni byly moc male, tem jsem sanci nedavala)
Tak jsem z toho v sobotu byla spatna.
Dneska odpoledne se dozvim, kolik se jich vcera oplodnilo 🙈
Jeste pro doplneni pro ty, co budou cist muj prispevek pozdeji, Cibulka mi stimulaci nedelal, jen punkci.
@LucieKLuc píše:
Nadhera, mic ti gratuluju, urcite se udrzi, verim tomu.![]()
Snad jo, musím v to věřit ![]()
@LucieKLuc píše:
Zadna slava, Cibulka prisel cely nadseny, ze mame 8 krasnych vajicek. Jenze v rijnu jsem jich mela 14 z kratkeho protokolu.
Podle Ultrazvuku, foliku bylo dost. Prislo mi, ze se stimulace ukoncila brzy a ty ostatni nedorostly (pocitala jsem s 12-16, ostatni byly moc male, tem jsem sanci nedavala)Tak jsem z toho v sobotu byla spatna.
Jeste pro doplneni pro ty, co budou cist muj prispevek pozdeji, Cibulka mi stimulaci nedelal, jen punkci.
Dneska odpoledne se dozvim, kolik se jich vcera oplodnilo 🙈
Moc držím palce ať se jich vyvíjí do stadia blasty co nejvíce ![]()
Třeba mají lepší kvalitu, když jich je méně. ![]()
Tak ve čtvrtek tě čeká ET?
@Kryšpínka1980 píše:
Moc držím palce ať se jich vyvíjí do stadia blasty co nejvíce
Třeba mají lepší kvalitu, když jich je méně.
Tak ve čtvrtek tě čeká ET?
To je to, s cim tajne pocitam. Ale i kdyby byly jenom 2, je to ok. Krmickova hned rekla, ze treba do blast dojdou vsechny (statistika je samozrejme jina).
Ano, transfer je ve ctvrtek.
@LucieKLuc
Ahojky,
Tak jak to vypadá s bojovníčky?
Moc držím palce ![]()
@Kryšpínka1980
Ahojky, mam jenom informaci z pondeli.
Bylo jich zralych 6 a vsech 6 se krasne oplodnilo. Vic uz jsem nevolala, jsem se bala. ![]()