IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4095
27.6.22 14:34

@Kryšpínka1980
Ahojky, test je negativni, takze to uz je ztracene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.6.22 14:44

@Kryšpínka1980
A jak je tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.22 18:31

@LucieKLuc

Já měla jednou pozitivní test až 11.den po KET, sice to pak nedopadlo, ale byly tu holky co se jim objevila druhá čárka až 11.i 12.den a nakonec z toho bylo mimi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.22 18:39
@LucieKLuc píše:
@Kryšpínka1980
A jak je tobe?

Pořád je to stejné, :roll: dopoledne bylo čisto, tak jsem se radovala, a po obědě zas hnědý výtok. :nevim:
Volala jsem do CARU, tak mi řekla jen ten ascorutin, no tak ji říkám, že ho beru už od soboty. No a prý klid a nohy nahoru :lol:, no tak to moc s tím 3 letým ďáblem nejde… :zed:
Zkusím zítra moji gyndařku, jestli tu budou, oni tu mají ordinaci většinou Po, St, Pa, občas i v UT. Pokud tu budou tak buď zítra nebo hold až ve středu bych k ní zašla na sono. Zítra mám 6t0d to už by mohla něco vidět. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.6.22 18:49
@Kryšpínka1980 píše:
Pořád je to stejné, :roll: dopoledne bylo čisto, tak jsem se radovala, a po obědě zas hnědý výtok. :nevim:
Volala jsem do CARU, tak mi řekla jen ten ascorutin, no tak ji říkám, že ho beru už od soboty. No a prý klid a nohy nahoru :lol:, no tak to moc s tím 3 letým ďáblem nejde… :zed:
Zkusím zítra moji gyndařku, jestli tu budou, oni tu mají ordinaci většinou Po, St, Pa, občas i v UT. Pokud tu budou tak buď zítra nebo hold až ve středu bych k ní zašla na sono. Zítra mám 6t0d to už by mohla něco vidět. 8)

Moc ti drzim pesti, at na tebe vykoukne krasna fazolka se :srdce:

Divim se, ze ti nerekli, at prijdes, jestli chces (ocekavala bych to)

Moc na tebe budu myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.6.22 18:53
@Kryšpínka1980 píše:
@LucieKLucJá měla jednou pozitivní test až 11.den po KET, sice to pak nedopadlo, ale byly tu holky co se jim objevila druhá čárka až 11.i 12.den a nakonec z toho bylo mimi. :hug:

Dneska jsem 11.den a nic. Mam mama test 10citlivost…to uz by neco bylo videt.
Myslim, ze pri 10tkovem testu u blasty proste uz 8., max 9.den je neco videt.
Jine to je kdyz se jde na transfer mladsiho embryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.22 23:13
@LucieKLuc píše:
Moc ti drzim pesti, at na tebe vykoukne krasna fazolka se :srdce:

Divim se, ze ti nerekli, at prijdes, jestli chces (ocekavala bych to)

Moc na tebe budu myslet

No taky bych to očekávala :(
Nevím, ale mám pocit, že nejlepší člověk co tam kdy byl z lékařů Dr. Píclová odešla :nevim:
Když jsem chodila k ní, tak jakmile jsem špinila či krvácela okamžitě ráno k ní na sono. A to jsem měla i její mobilní telefon. Měla strašně lidský přístup. ;)

Moc děkuji, že mi držíš palečky :srdce:
Moc se modlím, aby to bylo v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.22 23:17
@LucieKLuc píše:
Dneska jsem 11.den a nic. Mam mama test 10citlivost…to uz by neco bylo videt.
Myslim, ze pri 10tkovem testu u blasty proste uz 8., max 9.den je neco videt.
Jine to je kdyz se jde na transfer mladsiho embryjka.

Aha, tak to promiň, myslela jsem, že jsi 8.či 9.den.
To mě moc mrzí, že to neklaplo :hug:
Co plánuješ dál? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.6.22 06:55
@Kryšpínka1980 píše:
No taky bych to očekávala :(
Nevím, ale mám pocit, že nejlepší člověk co tam kdy byl z lékařů Dr. Píclová odešla :nevim:
Když jsem chodila k ní, tak jakmile jsem špinila či krvácela okamžitě ráno k ní na sono. A to jsem měla i její mobilní telefon. Měla strašně lidský přístup. ;)Moc děkuji, že mi držíš palečky :srdce:
Moc se modlím, aby to bylo v pořádku :andel:

Moc na tebe budu myslet. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.6.22 07:12
@Kryšpínka1980 píše:
Aha, tak to promiň, myslela jsem, že jsi 8.či 9.den.
To mě moc mrzí, že to neklaplo :hug:
Co plánuješ dál? 8)

Nevadi, dlouho jsem netestovala. Tentokrat jsem to vydrzela.

Zatim jeste presne nevim, ale urcite uz ne v Plzni - rada ti daruju Agolutin, mam doma par baleni :lol: a uz ho nevyuziju (jinde ho nedavaji)

Zkusim TCM, Objednala jsem si quibinol, inositol a zkusim dornerovu metodu na odblokovani kostrce.

Zkusim jine centrum na posledni pokus s vlastnimi vajicky, tady uz zkouset nechci…,podle me zaspali dobu - takove neosobni - ani embryjko ti neukazou. Ani konzultace s embryologem v prubehu. Zadna fotka z ultrazvuku, nic.
Nejsou spatni, ale ta osobni rovina zde pokulhava. To v prvnnim centru na Slovensku bylo uplne jine..asi proto muzu tak srovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.22 00:30

@LucieKLuc
Ahojky,
Tak jsem byla dnes na gyndě u nás, taky se dr. divila, že mě nechtějí vidět v CARU, když už 5 dní špiním a vlastně oni neví jestli je mimi skutečně v děloze. :nevim:

Tak mimi je v děloze, byl vidět gestační váček a už se v něm zrcadlilo cca 3 mm embrijko. :) ona tu nemá tak dobré sono, aby u tohoto mrňouska viděla srdíčko… Tak musím doufat, že tam příští týden v CARU bude… :andel:
Není tam žádný hematom, tak to vypadá, že zas zlobí ten můj čípek a prý jak ještě pícham ty injekce na to ředění, že se to tím podporuje.
Začínám mít i nevolnosti, tak ty mně asi nechyběly :poblion: :lol:, ale vydržím vše hlavně když ten červíček zůstane zavrtaný a bude se mít čile k světu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.22 00:42

@LucieKLuc
Jo děkuji Ti za nabídku Agulutinu, ale mám ho dost, pícham ho každý 3.den a jinak zavádím Amelgel (či tak nějak) a myslím že od 9tt se pak přechází na prášky.. :think: měla jsem to tak se synem. ;)

Jinak se Ti nedivím, že jdeš jinam, moc Ti držím palce ať se Ti to vytoužené mimi, co nejdříve zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
29.6.22 05:08
@Kryšpínka1980 píše:
@LucieKLuc
Ahojky,
Tak jsem byla dnes na gyndě u nás, taky se dr. divila, že mě nechtějí vidět v CARU, když už 5 dní špiním a vlastně oni neví jestli je mimi skutečně v děloze. :nevim:Tak mimi je v děloze, byl vidět gestační váček a už se v něm zrcadlilo cca 3 mm embrijko. :) ona tu nemá tak dobré sono, aby u tohoto mrňouska viděla srdíčko… Tak musím doufat, že tam příští týden v CARU bude… :andel:
Není tam žádný hematom, tak to vypadá, že zas zlobí ten můj čípek a prý jak ještě pícham ty injekce na to ředění, že se to tím podporuje.
Začínám mít i nevolnosti, tak ty mně asi nechyběly :poblion: :lol:, ale vydržím vše hlavně když ten červíček zůstane zavrtaný a bude se mít čile k světu :srdce:

Krasne zpravy, mam moc velkou radost :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.22 10:21

@LucieKLuc
Ahojky,
Tak sono dnes dopadlo dobře, mimčo je na správném místě. Má 9mm a krásnou srdeční akci :srdce:.
Tak teď doufat, že se mu u mě bude líbit i nadále. 8)
Další kontrolu mám 18.7.u moji dr., to už si půjdu pro průkazku. :pankac: Doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
7.7.22 11:10

@Kryšpínka1980
Moc ti gratuluju a mam radost.
To nejhorsi mas za sebou :hug: :hug: :hug:

Tesim se na dalsi fotky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit