Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pemik
Já nemyslím genetiku páru, ale právě genetiku tvoji krve na hematologii, pokud bys měla mutaci krve, tak jak otěhotníš může Tě houstnout krev a embrijko se špatně vyživuje a odumře.
Kamarádka tu mutaci má potvrzenou a celé těhu musí píchat injekce do břicha na ředění.
U mě nic nenašli, vše negativní, nakonec i přes to mi dr.dala před KETem prednison a nevím jestli to byla náhoda či ne nicméně se mi z tohoto Ketu před 3 roky narodil syn. ![]()
@Kryšpínka1980
Dekuji, kouknu se poradne na tu hematologii, co mi tam testovali.
Prednison jsem nemela.
Naposled mi pridali Stacyl…taky nepomohlo, potratila jsem.
Diky moc. Mrknu na to
@LucieKLuc
Ahojky,
Tak co kdy jdeš na transfer? ![]()
Mě čeká zítra ta rekonizace ![]()
Nějak to na mě dolehlo, mám hrozný strach, aby to proběhlo v pohodě a hlavně aby tam zůstala nějaká funkční tkáň, abych mohla pak donosit mimi ![]()
Ahojky,
Moc na tebe budu myslet.
Kdy budes vedet, jak moc sikovni byli?
![]()
@LucieKLuc
Ahojky,
Děkuji
Okolo 9 hod.jdu na sál ![]()
No co se týče čípku, tak snad mi dnes řekne doktor, jestli je tam ještě nějaká funkční tkáň. ![]()
A za deset dní budu mít výsledky z hystologie. Tak snad tam nebude katastrofa.
A co ty? Už víš kdy máš KET?
@Kryšpínka1980
Moc ti drzim pesti a budu se tesit na dobre zpravy ![]()
@LucieKLuc
Ahojky,
Cítím se celkem dobře, jen nesmím nic teď tahat těžkého, a klasika dodržet šestinedělí.
Nějaká funkční tkáň čípku mi tam ještě prý zůstala, těhotenství vyloučeno není, a že se čípek i trochu regeneruje. ![]()
Teď ještě si držet palce do 1.3.,kdy budou výsledky z hystologie ![]()
A pak zač dubna bych měla už začít s přípravou na transfer. Já budu ale píchat Depot, tak se to bude o 14 dní prodlužovat, tzn. že zač. května bych se měla dočkat KETu ![]()
@Kryšpínka1980
Tak tozni dobre.
Moc ti drzim pesti
Ja jdu na transfer tento ctvrtek, ale to vis, ze se bojim, abych to nezakrikla
@LucieKLuc
Děkuji ![]()
Neboj se
teď budu moc držet palce já Tobě
, doufám, že Tě Dr. Krníčková přinese štěstí ![]()
@LucieKLuc
Ahojky,
Tak co jak proběhl transfer? Ukázala Tě to Dr. Krníčková na tom sonu? ![]()
@Kryšpínka1980
Ahojky,
Vzal si me Dr Vlcek (rikal mi to uz pri kontrole minuly tyden), takze pani Dr jsem nevidela.
Nic jsem nevidela, ale rikali, ze embryjko po rozmrazeni vypadalo krasne, tak ted jen doufat
@LucieKLuc
Ahojky,
Tak jak se cítíš? Kdy budeš testit? ![]()
Moc držím palce, ať tam máš ty vytoužené // ![]()