Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Funnymonkey píše:
A ty nervy k tomu. Člověk na to nemůže nemyslet..
Jj presne tak… Nejde na to nemyslet
@Funnymonkey píše:
Holky mužů se přidat? Je mi 38, nízké AMH, za sebou jedno ivf s vlastnima, špatná reakce, jen 1 vajíčko, doporučena darovana vajíčka…
Ahojky, ja mam taky vzdy jen 1 a spatna kvalita, ale nezenou me do darovaneho a je mi 41. Ted konecne transfer, ale nechytlo se
Muj pritel nechce darovane a ja taky asi ne. Je to tedy tezke rozhodnuti…
Mám Gonal 750j z předchozích ivf, pokud by někomu pomohl, daruji.
@Danča18 píše:
Ahojky, ja mam taky vzdy jen 1 a spatna kvalita, ale nezenou me do darovaneho a je mi 41. Ted konecne transfer, ale nechytlo seMuj pritel nechce darovane a ja taky asi ne. Je to tedy tezke rozhodnuti…
Já bych taky nejraději ze svých, ale mám kolem sebe více odstrašujících případu žen v mem věku plus/minus, byly na ivf s vlastnima vajíčka i třeba 8× a nic, tj 2-3 roky v cudu, pak stejně skončily na DV. Tomu bych se rada vyhnula. Navíc to dítě strašně moc chci ![]()
@Funnymonkey píše:
Já bych taky nejraději ze svých, ale mám kolem sebe více odstrašujících případu žen v mem věku plus/minus, byly na ivf s vlastnima vajíčka i třeba 8× a nic, tj 2-3 roky v cudu, pak stejně skončily na DV. Tomu bych se rada vyhnula. Navíc to dítě strašně moc chci
Jeste mas cas. Ne moc, ale mas… kam chodis? Nechces zmenit car? Ja chodim do Podoli. Je to levnejsi… pojistovna plati totiz jen do dovrseni 39 let. Jedu jen nativni cyklus bez hormonu… taky uvidim, kak to pujde dal…
@Funnymonkey píše:
Já bych taky nejraději ze svých, ale mám kolem sebe více odstrašujících případu žen v mem věku plus/minus, byly na ivf s vlastnima vajíčka i třeba 8× a nic, tj 2-3 roky v cudu, pak stejně skončily na DV. Tomu bych se rada vyhnula. Navíc to dítě strašně moc chci
Je to take o lékaři, me napriklad uz 5 doktorů reklo, ze jenn vyhazujeme penize.. A nejde jen o lekare z Car, ale i osetrujici lekarku a take primarku z oddeleni kde jsem byla na operaci… Nejdriv jsem o tom take nechtela ani slyset, ale s nizkym amh je sance asi 2%
Holky moc se mi nechce vyhazovat peníze a riskovat zdraví z premiry hormonu, když by to nemělo k ničemu vést. Maximálně ještě jeden cyklus se svými a smitec. Říkám si, ze člověk musí být trochu realista. Zadost o DV již vyplněna ![]()
@Funnymonkey píše:
Holky moc se mi nechce vyhazovat peníze a riskovat zdraví z premiry hormonu, když by to nemělo k ničemu vést. Maximálně ještě jeden cyklus se svými a smitec. Říkám si, ze člověk musí být trochu realista. Zadost o DV již vyplněna
Presne tak… Ty hormony nejsou nic dobreho… My budem samozrejme zkouset i prirozene, mam jeste jeden vejcovod, tak proc to nezkouset… Ted si pohravam s myšlenkou zkusit treba i nativ a ty mrazacky si nechat az na leto… No uvidime, ted nechci uz nic resit, chci si uzit svatky a byt v klidu…
@Funnymonkey píše:
Holky moc se mi nechce vyhazovat peníze a riskovat zdraví z premiry hormonu, když by to nemělo k ničemu vést. Maximálně ještě jeden cyklus se svými a smitec. Říkám si, ze člověk musí být trochu realista. Zadost o DV již vyplněna
Kam chodis do Car?
@Keka1 píše:
Je to take o lékaři, me napriklad uz 5 doktorů reklo, ze jenn vyhazujeme penize.. A nejde jen o lekare z Car, ale i osetrujici lekarku a take primarku z oddeleni kde jsem byla na operaci… Nejdriv jsem o tom take nechtela ani slyset, ale s nizkym amh je sance asi 2%
Mě doktorka řekla to samé, AMH 0,22, prý šance tak 2%. 5 měsícu na to jsem otehotnela přirozeně, teď jsem ve 12tt. Brala jsem akorát vitamíny DHEA, jinak nic. Mam uz dvojcata a ty mi vyšly až na 6ty cyklus IVF. Na ten jsem pak taky brala DHEU, předtím se mi nedělaly embrya, doporučovali mi DV. Člověk nikdy neví..
@Funnymonkey píše:
Co je DHEA?
Dej si do Googlu, take jsem koukala.
Tak jsem na výsledky DHEA koukala a nejsem si tím úplně jistá. Viz stránky rehabilitace.info apod.. já myslím ze v mem případě platí “proti věku není léku” ![]()