IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
29.11.20 22:21
@Funnymonkey píše:
Tak jsem na výsledky DHEA koukala a nejsem si tím úplně jistá. Viz stránky rehabilitace.info apod.. já myslím ze v mem případě platí “proti věku není léku” :mavam:

Mam stejny pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.11.20 11:31

Každopádně můj nejhorší problém adi je, ze mi z toho hrabe. Nejdřív dlouhé snažení, k ničemu a ivf, které jsem měla jako zadní vrátka, s silenym neúspěchem. K tomu poslouchat řeči typu “ se nenervuj, buď to bude, nebo nebude”. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
30.11.20 11:36
@Funnymonkey píše:
Každopádně můj nejhorší problém adi je, ze mi z toho hrabe. Nejdřív dlouhé snažení, k ničemu a ivf, které jsem měla jako zadní vrátka, s silenym neúspěchem. K tomu poslouchat řeči typu “ se nenervuj, buď to bude, nebo nebude”. :nevim:

Myslim, ze to mame vsechny stejne… Nervy to jsou, je to i fyzicky náročné, ja ty hormony moc nedávám… Dulezita je opora druhe polovicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.11.20 11:48
@Keka1 píše:
Myslim, ze to mame vsechny stejne… Nervy to jsou, je to i fyzicky náročné, ja ty hormony moc nedávám… Dulezita je opora druhe polovicky…

To je pravda, můj muž nejprve lamentoval, když jsme se snažili přirozené, ze to moc řeším, ale teď, když viděl, jak moc mě to všechno mrzí, je mi velkou oporou a uznávám, ze to je velká psychická pomoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.11.20 11:48

A ano, ty hormony jsou hnus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
30.11.20 12:22
@Funnymonkey píše:
To je pravda, můj muž nejprve lamentoval, když jsme se snažili přirozené, ze to moc řeším, ale teď, když viděl, jak moc mě to všechno mrzí, je mi velkou oporou a uznávám, ze to je velká psychická pomoc!

To je hodne dulezite :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
30.11.20 15:29

Já se právě vrátila z konzultace v CAR. Musela jsem jet sama, kvůli covidu by tam prý partner stejně nemohl :( takže si počkám cca do Štědrého dne na MS a začnu třetí stimulaci na ivf…vyměnili mi jeden lék, aby prý něco zkusili jinak, když byl ten 2. výsledek ještě slabší než první…A co mi opravdu radost neudělalo je, že AMH mi kleslo z 1.05 před prvním pokusem na 0.74…je vidět jak to s věkem fakt jde najednou všechno do háje. :,( do toho mi právě umírá babička na covid, a před měsícem odešel děda…si říkám, že by to fakt už chtělo tyhle blbé zprávy vykompenzovat nějakou dobrou (nejlíp dálnici na těhotenském testu ze jo, co si budeme povídat )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.11.20 15:35

S tím AMH bych si tak hlavu nélamala, já měla loni v září 1.05, v dubnu 0,34 a nyní v říjnu 0,6… prarodičů je mi moc líto..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
30.11.20 15:36
@Veverka61 píše:
Já se právě vrátila z konzultace v CAR. Musela jsem jet sama, kvůli covidu by tam prý partner stejně nemohl :( takže si počkám cca do Štědrého dne na MS a začnu třetí stimulaci na ivf…vyměnili mi jeden lék, aby prý něco zkusili jinak, když byl ten 2. výsledek ještě slabší než první…A co mi opravdu radost neudělalo je, že AMH mi kleslo z 1.05 před prvním pokusem na 0.74…je vidět jak to s věkem fakt jde najednou všechno do háje. :,( do toho mi právě umírá babička na covid, a před měsícem odešel děda…si říkám, že by to fakt už chtělo tyhle blbé zprávy vykompenzovat nějakou dobrou (nejlíp dálnici na těhotenském testu ze jo, co si budeme povídat )

Ahoj, to me mrzi… ale ver, ze bude lip a zadari se vam konecne. Zkus byt v klidu, uzij si vanoce a hezky se nalad a ono to pujde… Kolik ze ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.11.20 16:14

@Veverka61 Prarodičů je mi líto. A to AHM máš ještě dobré, já mám 0,2 co bych dala za tvůj výsledek. Hodně štěstí. Já jdu čekat na embryjko. Ať je co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.11.20 17:04

Holky kdo jdete do DV, jak dlouho jste čekaly na darkyni? M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.11.20 17:18

Já mám darované embryo. Nemusím slaďovat cyklus a i spermie byla čilejší než ty co máme. Jinak narovinu, to bylo hlavně kvůli ceně. U DV bych jako samoplátce musela vše vsadit na jeden pokus. Takhle mám vlastně na 3 + 1 zdarma. A to už snad musí vyjít :-). Prcka budu milovat. To vím. Už jsem takto vychovala dva syny partnerovi, který mě pak vyměnil za jinou. Do teď to bolí a to už je to 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
30.11.20 17:31

@Danča18 @romca1403 @Funnymonkey Děkuji :hug: jsem ráda za tuhle skupinku, kde si můžeme navzájem vyjádřit podporu a najít pochopeni od těch, co to prožívají podobně. To jsem nevěděla, že ty hodnoty AMH můžou takhle skákat :think: tak na to nebudu myslet ;) mám dojem, že čísla jsou hlavně důležitá pro pojišťovny, protože už nechtějí přispívat když je statisticky méně pravděpodobné, že to k něčemu bude…ale nakonec to je o štěstí, tak vám ho taky moc přeji! :srdce: mě bude v únoru 40, tak mam teď poslední pokus ve státním zdravotnictví (ve Španělsku), pak už zbývá jen zvážit 4.pokus jako samoplatce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.11.20 17:34
@romca1403 píše:
Já mám darované embryo. Nemusím slaďovat cyklus a i spermie byla čilejší než ty co máme. Jinak narovinu, to bylo hlavně kvůli ceně. U DV bych jako samoplátce musela vše vsadit na jeden pokus. Takhle mám vlastně na 3 + 1 zdarma. A to už snad musí vyjít :-). Prcka budu milovat. To vím. Už jsem takto vychovala dva syny partnerovi, který mě pak vyměnil za jinou. Do teď to bolí a to už je to 10 let.

Tomu rozumím. Šla bych do toho taky, muž má dobrý spg, tak chceme zkusit jen s DV, aby alespoň třeba bylo “jeho”. Přijde mi, ze chlapi ten cízi materiál hůř nesou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
30.11.20 17:57
@Funnymonkey píše:
Tomu rozumím. Šla bych do toho taky, muž má dobrý spg, tak chceme zkusit jen s DV, aby alespoň třeba bylo “jeho”. Přijde mi, ze chlapi ten cízi materiál hůř nesou :D

Tak my se teď chystáme na 5IVF a když to nevyjde, tak jdeme do darovaného embrya, už jsme chtěli jít teď, ale když se chytlo tohle sice mimoděložně, tak jsem tomu dala šanci a půjdeme ještě jednou, teda až po Ježíšku snad dostaneme od Ježíška obálku od rodiny… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí