IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
29.11.20 08:38

Holky mužů se přidat? Je mi 38, nízké AMH, za sebou jedno ivf s vlastnima, špatná reakce, jen 1 vajíčko, doporučena darovana vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.11.20 08:52
@Funnymonkey píše:
Holky mužů se přidat? Je mi 38, nízké AMH, za sebou jedno ivf s vlastnima, špatná reakce, jen 1 vajíčko, doporučena darovana vajíčka…

Ahoj, takze do toho DV pujdes? Nam bylo take doporuceno DV. Zkouseli jsme s vlastnim, ale nic… Ted jsem po ket s darovanym a take nic… Takze ani to neni zaruka… Ale pokud mas ještě nejaky pokus na pojistovnu, sla bych do toho, ten cenovy rozdil je znat… My uz si musime vse platit, vysoky vek a nemam narok i kdyz nam jeden pokus zbyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.11.20 09:08
@Keka1 píše:
Ahoj, takze do toho DV pujdes? Nam bylo take doporuceno DV. Zkouseli jsme s vlastnim, ale nic… Ted jsem po ket s darovanym a take nic… Takze ani to neni zaruka… Ale pokud mas ještě nejaky pokus na pojistovnu, sla bych do toho, ten cenovy rozdil je znat… My uz si musime vse platit, vysoky vek a nemam narok i kdyz nam jeden pokus zbyl…

Půjdeme určitě, Jenom uvažujeme, zda ještě jeden pokus s vlastnima.. o to dítě moc stojíme. Četla jsem, ze Ket s DV má cca 70% šanci na 1 pokus, ale z pohledu statistiky je to tim pádem otázka času, bohužel i peněz a nervu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.11.20 09:09
@Keka1 píše:
Ahoj, takze do toho DV pujdes? Nam bylo take doporuceno DV. Zkouseli jsme s vlastnim, ale nic… Ted jsem po ket s darovanym a take nic… Takze ani to neni zaruka… Ale pokud mas ještě nejaky pokus na pojistovnu, sla bych do toho, ten cenovy rozdil je znat… My uz si musime vse platit, vysoky vek a nemam narok i kdyz nam jeden pokus zbyl…

Mohu se zeptat, jak dlouho jste zkoušeli s vlastnima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.11.20 09:10
@Funnymonkey píše:
Půjdeme určitě, Jenom uvažujeme, zda ještě jeden pokus s vlastnima.. o to dítě moc stojíme. Četla jsem, ze Ket s DV má cca 70% šanci na 1 pokus, ale z pohledu statistiky je to tim pádem otázka času, bohužel i peněz a nervu…

Nam bylo řečeno, ze s kvalitni blastou 50% vic nikdo slibit nemuze… Budto ano nebo ne :lol: Takze pokud je problém jen v AMH a jinak zadny, sance je opravdu velka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.11.20 09:13
@Funnymonkey píše:
Mohu se zeptat, jak dlouho jste zkoušeli s vlastnima?

Dvakrat IVF, plus nativy… Cca 2 roky.. Vzdy jen jedno vajco, trf 3.den 8 bunek. Prirozene vždy biochemicke, pry je to dano nekvatnim vajíčkem. AMH 0.01, FSH naposledy 17, ale ted uz to muze byt uplne jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.11.20 09:15
@Funnymonkey píše:
Půjdeme určitě, Jenom uvažujeme, zda ještě jeden pokus s vlastnima.. o to dítě moc stojíme. Četla jsem, ze Ket s DV má cca 70% šanci na 1 pokus, ale z pohledu statistiky je to tim pádem otázka času, bohužel i peněz a nervu…

Dnes lituji, ze jsem do toho nesla driv a ty pokusy od pojistovny nevyužila na darkyni… Ted jsme v tom za 140 tis a mame jen 2 zamrazena a kvalita asi nic moc. Nejkvalitnější mi bylo zavedeno pred 11 dny, ale tt negativni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.11.20 09:16
@Keka1 píše:
Dvakrat IVF, plus nativy… Cca 2 roky.. Vzdy jen jedno vajco, trf 3.den 8 bunek. Prirozene vždy biochemicke, pry je to dano nekvatnim vajíčkem. AMH 0.01, FSH naposledy 17, ale ted uz to muze byt uplne jinak…

My přes rok přirozeně, nic, ani tuk, teď 1 ivf a špatně výsledky - dr doporučuje buď ještě 1 ivf s vlastnima anebo rovnou DV.
Já jsemjeste poměrně velký nervak, to tomu nepřidá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.11.20 09:19
@Keka1 píše:
Dnes lituji, ze jsem do toho nesla driv a ty pokusy od pojistovny nevyužila na darkyni… Ted jsme v tom za 140 tis a mame jen 2 zamrazena a kvalita asi nic moc. Nejkvalitnější mi bylo zavedeno pred 11 dny, ale tt negativni :nevim:

No jo, ono taky záleží, zda car dobre vyhodnotí, zda má dárkyně kvalitní vajíčka asi… když má člověk smůlu, muže dostat špatná vajíčka od dárkyně, která klidně za par let bude mít problém otěhotnět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.11.20 09:21
@Funnymonkey píše:
My přes rok přirozeně, nic, ani tuk, teď 1 ivf a špatně výsledky - dr doporučuje buď ještě 1 ivf s vlastnima anebo rovnou DV.
Já jsemjeste poměrně velký nervak, to tomu nepřidá. :nevim:

Se mi to rika, ale sla bych do DV… Skoda pokusu… S darkyni muzes mit vic vajicek… Ale to si musis ty srovnat, jestli to chces… Me to rok trvalo nez jsem nad tim zacala uvazovat, ale to rozhodnuti pak bylo hrozne rychle..
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.11.20 09:22
@Funnymonkey píše:
No jo, ono taky záleží, zda car dobre vyhodnotí, zda má dárkyně kvalitní vajíčka asi… když má člověk smůlu, muže dostat špatná vajíčka od dárkyně, která klidně za par let bude mít problém otěhotnět :nevim:

I to se muze stat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.11.20 09:35

Spis se k tomu též klanim… mužů se zeptat, biochemické těhotenství je pozitivní TT a menstruace se zpožděním nebo bez zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.11.20 10:11
@Funnymonkey píše:
Spis se k tomu též klanim… mužů se zeptat, biochemické těhotenství je pozitivní TT a menstruace se zpožděním nebo bez zpoždění?

O par dnu opožděna… Mela jsem cca 11 nebo 12dpo pozitivni test a pak rychle slabnul… Dr. v Car mi řekla, ze to je nekvalitnim vajickem… Nebo je take chyba ve sliznici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.11.20 11:19

Jako nízká sliznice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.11.20 12:04
@Funnymonkey píše:
Jako nízká sliznice?

Ja mam endometriozu, tak u nas je vsechno spatne… Mam ji vsude i na strevech, takze otehotnet je o to slozitejsi.. Ale nekdy je spatne vrstvena sliznice a to v prirozenem nepoznas… To kontroluji pred ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí