IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1124
25.11.20 09:40

@Danča18 @Keka1 dekuju holky, ja kromě věku žádné problémy nemam, tak snad to dobře dopadne a u vás taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
25.11.20 14:53

@Jaab juuu, super!!! Tak ať čárka sílí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
25.11.20 15:05

@Veverka61 dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 10:34

@Jaab @Keka1
Ahoj holky, tak co dnes? Ja se uplne slozila, protoze bilo… a pritel po me vyjel, ze vsem to vychazi a ja jsem ta soatna a jedina, ktere ne. Jako fakt mi je na ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 11:06
@Danča18 píše:
@Jaab @Keka1
Ahoj holky, tak co dnes? Ja se uplne slozila, protoze bilo… a pritel po me vyjel, ze vsem to vychazi a ja jsem ta soatna a jedina, ktere ne. Jako fakt mi je na ho…

Tak to je hlupak, neumi si predstavit jaky je to pro tebe natlak, stres a ty si prochazis vsim tim neprijemnym… U nas take bilo, manžel mi naopak rekl, ze to nevadi, ze jsme jeste mladí :mrgreen: a pojedeme se uklidnit na wellness jakmike to půjde a az se na to budu cítit, tak pujdem znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 11:23

@Keka1 @Jaab
Tak to je dost dobrej chlap! To se mas. Muj nema ani prestavu, co zivot muze prinest za neprijemnosti. Mysli si, ze si najde holkz, ta hned porodi, vse bude ok, dite bude mist sveta a vsichni budou zit stastne az do smrti 8o Nooo ne ze bych mu to neprala, ale my vime, jak to chodi… nikdy nevis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 11:32
@Danča18 píše:
@Keka1 @Jaab
Tak to je dost dobrej chlap! To se mas. Muj nema ani prestavu, co zivot muze prinest za neprijemnosti. Mysli si, ze si najde holkz, ta hned porodi, vse bude ok, dite bude mist sveta a vsichni budou zit stastne az do smrti 8o Nooo ne ze bych mu to neprala, ale my vime, jak to chodi… nikdy nevis…

Muzu se zeptat kolik je mu let? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
26.11.20 11:35
@Danča18 píše:
@Jaab @Keka1
Ahoj holky, tak co dnes? Ja se uplne slozila, protoze bilo… a pritel po me vyjel, ze vsem to vychazi a ja jsem ta soatna a jedina, ktere ne. Jako fakt mi je na ho…

Promiň ale to je pro mě fakt chudák…neumí si to vůbec představit a ještě není empaticky ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 11:36
@Keka1 píše:
Muzu se zeptat kolik je mu let? :think:

36… mladsi o 4 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 11:37
@Jaab píše:
Promiň ale to je pro mě fakt chudák…neumí si to vůbec představit a ještě není empaticky ani náhodou…

Vid…taky si to rikam. Mysli jen na sebe…a hazi to na me. Vedel do ceho jde… avh jo holky. A co ty? Melas? //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
26.11.20 11:41

@Danča18 mám dvě čárky i křížek, zkoušela jsem mamatest i clearblue…

Moc mě to mrzi, že tě tak stresuje. Mel by se vzpamatovat :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 11:44

@Jaab
Moc gratuluju. Ten clearblue je silenej, ten mi nedal vcera ani sanci. Mama byl dusik, ale neberu to, protoze se objevil az po asi 15 min, tak ze blbost…moc barviva asi. No nic. Dnes se z toho budu dlouho vzpamatovavat… Tobe preji, at se drzi a mas furt //. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 11:47
@Danča18 píše:
Vid…taky si to rikam. Mysli jen na sebe…a hazi to na me. Vedel do ceho jde… avh jo holky. A co ty? Melas? //

To je opravdu spatny… A to vas v zivote mohou potkat horsi veci :roll: Mel by stat za tebou… Zkus si s nim o tom promluvit, nebo nejlepe nekdo blizky, aby mu otevrel oci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 11:48
@Jaab píše:
@Danča18 mám dvě čárky i křížek, zkoušela jsem mamatest i clearblue…Moc mě to mrzi, že tě tak stresuje. Mel by se vzpamatovat :cert: :cert: :cert:

Ja ti taaaaak závidím :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
26.11.20 11:57

@Danča18 hele ja měla taky napřed dušíky po limitu, ClearBlue je citlivost 25, ten je prisnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí