IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1124
24.11.20 13:41

@Danča18 To je od něj tedy velmi necitlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 13:49

@Jaab
Jj je no. Tak ti nevim, zda s tim testem nepockam na zitra… des proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 13:50

@Keka1
Ahoj, uz si testovala? Ja jeste ne. Mozna to vydrzim do zitra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
24.11.20 14:06
@Danča18 píše:
@Keka1
Ahoj, uz si testovala? Ja jeste ne. Mozna to vydrzim do zitra…

Jeste ne, porad hrozne piju. Nemelo by to smysl, ale treba vecer… Tak jako tak je jeste brzo… Aspon teda myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 14:10
@Keka1 píše:
Jeste ne, porad hrozne piju. Nemelo by to smysl, ale treba vecer… Tak jako tak je jeste brzo… Aspon teda myslim :lol:

No ja taky uvidim. Dnes mam blbej den, to by me dorazilo. Asi to vydrzim do zitrka, ale udelam hned rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
24.11.20 15:04
@Danča18 píše:
No ja taky uvidim. Dnes mam blbej den, to by me dorazilo. Asi to vydrzim do zitrka, ale udelam hned rano.

Tak jsem ho prubla a ani ryska, natoz druha carka :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 15:07

@Keka1
Ach jo. Tak zitra tuty bude //. Je jeste fakt brzo. No ze bych to taky zkusila, hmhm. Ale uz jsem to vydzela az do ted ksakru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 15:15
@Danča18 píše:
@Keka1
Ach jo. Tak zitra tuty bude //. Je jeste fakt brzo. No ze bych to taky zkusila, hmhm. Ale uz jsem to vydzela az do ted ksakru…

Tak ja taky nic :,( ani to slabe, jako jsem nela vcera. Proste ani tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 15:22

@Keka1
Jedu pro dalsi testy
Jako to snad neni mozny. Zitra myslim uz by tam mel byt dusik fakt… Pocita se to od kdy? Rovnou od prvniho dne ET? Tak ze bych dnes byla 9 dnen? Noo to uz by tam mel byt myslim ne? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
24.11.20 16:08
@Danča18 píše:
@Keka1
Jedu pro dalsi testy
Jako to snad neni mozny. Zitra myslim uz by tam mel byt dusik fakt… Pocita se to od kdy? Rovnou od prvniho dne ET? Tak ze bych dnes byla 9 dnen? Noo to uz by tam mel byt myslim ne? :?

Pocitej to od oplodneni… Jako DPO, et je zradne, pac ja mela petidenni a ty tridenni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 16:58

@Keka1
Koupila jsem si testy 2. Zitra rano testuju. Pokud nic, tak az v patek. Ksakru jako… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
24.11.20 16:59
@Danča18 píše:
@Keka1
Koupila jsem si testy 2. Zitra rano testuju. Pokud nic, tak az v patek. Ksakru jako… :lol:

No neboj, zitra zase zkusim… To uz pojedu kazdy den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 17:02
@Keka1 píše:
No neboj, zitra zase zkusim… To uz pojedu kazdy den :lol:
:D ty jedes hihi. Dnes jsem nechtela, ale jak si napsala, sla jsem nato :lol: jinak… pritel dnes tedy zklaman. Ja ne. Doufam, ze to bylo tim, ze proste odpo. Tak ze rano zkusim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.11.20 18:37

@Keka1
Pada na me mega depka. Jako vcera dusik a dnes ani tuk. Myslis, ze je jeste moznost, ze to bude dobre? Ty si v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
24.11.20 18:47
@Danča18 píše:
@Keka1
Pada na me mega depka. Jako vcera dusik a dnes ani tuk. Myslis, ze je jeste moznost, ze to bude dobre? Ty si v klidu?

Jsem v klidku, dnes jsi mohla mit zredenou moč.. Ja to beru tak, ze je to 50:50. Kdyz tam nic nebude, jedeme dal… Stavaji se horsi veci :nevim: Jasne, ze bych si tam ty // přála, ale to neovlivnim… Udelala jsem pro to maximum. Dalsi odůvodnění, když s prckem neni neco v poradku, priroda si to prebere… Ale to uz nekde uplne jinde… Netrap se tim, zitra testnem zase a snad uz tam budou // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí