IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
22.11.20 22:48
@romca1403 píše:
Držím Vám holky palce :kytka:. Ať Vám to vyjde.
Když si vzpomenu tak před týdnem jsem na tom byla ještě stejně jako vy. Čekala na výsledek testu z krve. Bohužel, teď už vím, že se ani nespletli. Dostala jsem to. A taky vám všem moc děkuji za podporu. Je to hrozné, když to nemůžete nikomu říct. S nikým si povykládat a uklidnit se. Budu vás sledovat a doufám, že za měsíc bude další pokus.

To je mi moc lito… Vim jak se citis, sama jsem si ta zklamani zažila. Pravda je, ze ja jsem si uz zvykla a pocitam spíš s neúspěchem. Je to taková má sebeobrana. Diky této skupince je to cekani na vysledek snesitelne… A jednou to vyjde…Musi :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.11.20 23:16

@ Danča18
tak to ti věřím, já taky skoro nespala. Zkus meduňkový čaj a knížku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.11.20 23:19

@Danča18
Take radim meduňku… Ja si davam kazdy večer, abych lepe spala… Rano uvidis // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 08:34

Dobre rano, je brzo… ale nic :,( uple bilo ani duch. Pritel je hotovej :( Myslite, ze je jeste moznost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 08:50
@Danča18 píše:
Dobre rano, je brzo… ale nic :,( uple bilo ani duch. Pritel je hotovej :( Myslite, ze je jeste moznost?

No mozna tam neco jako hooodne slaby je, ale jako hooodne nepatrny. Nebo jsem si to vsugerovala. Ve stredu si delam zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
23.11.20 08:53

@Danča18 a kolikaty den a jak staré embryo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 08:57
@Jaab píše:
@Danča18 a kolikaty den a jak staré embryo?

No 4 denni. V patek mi ho vyndaly a v pondeli ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
23.11.20 09:03

@Danča18 tak ještě vydrž :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.11.20 11:44
@Danča18 píše:

Ahojky…nehazej flintu do zita… Pokud 4 denni, tak mas na carku jeste cas… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.11.20 11:46
@Danča18 píše:

Kocko to je dokonce tedy 3 denni pokid dobre počítám… Ja mam 5ti denni trf ve stredu, takze jsme na to de facto stejne… U nas je na testik skutecne brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 11:51
@Keka1 píše:
Kocko to je dokonce tedy 3 denni pokid dobre počítám… Ja mam 5ti denni trf ve stredu, takze jsme na to de facto stejne… U nas je na testik skutecne brzo…

Tak snad jo, dekuju. Kdy ty budes testovat? Ja zas ve stredu. Ale jestli ve stredu nic, tak budu hoodne nervni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.11.20 12:53
@Danča18 píše:
Tak snad jo, dekuju. Kdy ty budes testovat? Ja zas ve stredu. Ale jestli ve stredu nic, tak budu hoodne nervni.

Ja jsem si ten test udelala taky, abys vedela.. Taky tam nic nemam a to je naprosto normalni… Dle ovu jsme na tom uplne stejne a je vazne jeste strasne brzo… Takze klidek, relaxuj, nemysli na to a zkus ve stredu… Ja zkusim taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 12:56
@Keka1 píše:
Ja jsem si ten test udelala taky, abys vedela.. Taky tam nic nemam a to je naprosto normalni… Dle ovu jsme na tom uplne stejne a je vazne jeste strasne brzo… Takze klidek, relaxuj, nemysli na to a zkus ve stredu… Ja zkusim taky :mrgreen:

Diky, tak jo. Ve stredu si pisnem. Pritel jeste doufa…ja taky. Ale pak zas bude stres, zda to neni mimodel. Pak odber plodovky atd… jako furt neco, ale toto je zaklad. Tak hezky den a ve stredu drzim palecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
23.11.20 14:30

@Danča18 @Keka1 tak ja se k vám holky ve středu přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 14:32

@Jaab @Keka1
Super. Snad budem mit vsechny // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...