Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Keka1 píše:
My se tim prave take nechlubime… Radeji take rikame, ze to neresime. Ale obcas mam pocit, ze tam nějaké tušení bude
Ja to taky vubec nikomu nerikam. Pokud to vyjde, tak dokud nebudu v 7 mes tak nikomu nic. To jen pritel rikal matce, ze to resime. Ale nic vic, to bych mu vynadala ![]()
@Danča18 píše:
Ja to taky vubec nikomu nerikam. Pokud to vyjde, tak dokud nebudu v 7 mes tak nikomu nic. To jen pritel rikal matce, ze to resime. Ale nic vic, to bych mu vynadala
Nedivim se mu, kdyz do nej matka sije…
Podstupovala jsem IVF ve 38 letech, v únoru se nám narodí holčička. Bylo to moje druhé IVF, při prvním byl nevhodně zvolený protokol a nezralé oocyty. Z druhého máme 3 mrazacky.
@Biedronka13 píše:
Podstupovala jsem IVF ve 38 letech, v únoru se nám narodí holčička. Bylo to moje druhé IVF, při prvním byl nevhodně zvolený protokol a nezralé oocyty. Z druhého máme 3 mrazacky.
Moc gratuluji. 38 je jeste ok a k tomu, pokud nemas jine spatne vysledky…tak to jde samo.
@Biedronka13 píše:
To se máš
Ja mam od 29 let jen 1/4 vajecniku takze kdyz se u nas vydolovalo jedno vajicko, byl to uspech.. ![]()
@Danča18 děkuji
nějaké zdravotní komplikace jsou, ale s tím jsem v tomto věku počítala.
Ahojky, tak jak se citis? Uz zkusíš testnout? Ackoli je asi jeste moc brzo… ![]()
@Keka1 píše:
@Danča18Ahojky, tak jak se citis? Uz zkusíš testnout? Ackoli je asi jeste moc brzo…
Ahojky, myslela jsem na tebe, ze pi pisnu, co a ja, si me predbehla…
Ja se bojim ![]()
Kazdy den si rikam dnes, pak zitra a dnes si rikam ze zitra. Cely tyden jsem se jakoby citila tehu a ted jako by nic. Jsem v pohode a to me desi. Zitra uz asi nevydrzim. Co ty? Zkousela si? Ja jsem zitra tepr tyden…
@Danča18 píše:
Ahojky, myslela jsem na tebe, ze pi pisnu, co a ja, si me predbehla…Ja se bojim
Kazdy den si rikam dnes, pak zitra a dnes si rikam ze zitra. Cely tyden jsem se jakoby citila tehu a ted jako by nic. Jsem v pohode a to me desi. Zitra uz asi nevydrzim. Co ty? Zkousela si? Ja jsem zitra tepr tyden…
Ja se cítím úplně netehotne
Ja si delala test dnes rano, ale to proto, abych videla co ovitrille… U mne je moc brzo, ale uz jsek čistá, tak uz jen za par dnu zkusit testik jestli se tam neco neobjeví. Prvni dva dny bolelo bricho, vcera vecer jen po chvilkach v kříži, jinak vubec nic. Nicméně to nic neznamena… Jeste je u nas obou hodne brzo… Ty budes zitra cca 12 DPO? Pokud byl v pondeli trf 5denni blasty… Takze asi nemuzes cekat vic nez dusika… Pokud se bojis, tak netestuj a pockej do termínu. Hlavne zadny stres ![]()
@Keka1 píše:
Ja se cítím úplně netehotneJa si delala test dnes rano, ale to proto, abych videla co ovitrille… U mne je moc brzo, ale uz jsek čistá, tak uz jen za par dnu zkusit testik jestli se tam neco neobjeví. Prvni dva dny bolelo bricho, vcera vecer jen po chvilkach v kříži, jinak vubec nic. Nicméně to nic neznamena… Jeste je u nas obou hodne brzo… Ty budes zitra cca 12 DPO? Pokud byl v pondeli trf 5denni blasty… Takze asi nemuzes cekat vic nez dusika… Pokud se bojis, tak netestuj a pockej do termínu. Hlavne zadny stres
No a kdy si mela ovitille? Ja ve stredu a v patek transfer, to uz nemuze snad ovlivnovat. Za dusika bych byla rada. Zitra asi uz… a pak v nedeli az asi. Pritel si mysli, ze to vyjde. Z toho jsem na nerv. Lepsi nic neocekavat… Mas taky napuchly bricho? Ja vypadam jak ve 3 mes min. Desny. Ja plosule a mam bricho, ale je to asi z toho ultrogestanu. To jsou nervy, ale uz jsem na tom lip, nez v tydnu. Zitra pisnu uf uf. Drz se…
@Danča18 píše:
No a kdy si mela ovitille? Ja ve stredu a v patek transfer, to uz nemuze snad ovlivnovat. Za dusika bych byla rada. Zitra asi uz… a pak v nedeli az asi. Pritel si mysli, ze to vyjde. Z toho jsem na nerv. Lepsi nic neocekavat… Mas taky napuchly bricho? Ja vypadam jak ve 3 mes min. Desny. Ja plosule a mam bricho, ale je to asi z toho ultrogestanu. To jsou nervy, ale uz jsem na tom lip, nez v tydnu. Zitra pisnu uf uf. Drz se…
Jo aha… Ty jsi mela TRF uz v patek… Tak to uz by na testu neco melo byt videt… Ja mela ovitrille pred deviti dny a uz jsem od vcerejska na nule… Bricho mam nafoukly a rozpichany
Mam denne jeste 2 injekce a uz je to tedy otravny. Jinak se celá hrozne zavodnuji… Mam nahore za tyden 5 kg a to jim snad méně, ale hodně piju. Mam stale žízeň, ve dne v noci. To očekávání je na pytel… Ja s tim nejak nepočítám a když se mimco udrzi, bude to prijemne překvápko
A ty uz klido testni ![]()
@Danča18
Ten patek byl asi překlep ne? Ve stredu ovitrille, tak trf vychází na pondeli
![]()
Ahoj, čtu, že jste taky těsně po transferu - ja byla ve středu. Pobolívá mně v podbřišku a v kříži, ale jinak nic…
@Jaab píše:
Ahoj, čtu, že jste taky těsně po transferu - ja byla ve středu. Pobolívá mně v podbřišku a v kříži, ale jinak nic…
Ahoj, tak to jsme na tom stejne, take jsem byla ve středu
Pocity mam stejne… Bricho a v krizi, ale nutno podotkout, ze to boleni bricha delaji asi ty hormony… Mela jsem to stejne po kazdem trf a nic z toho…
Ale v krizi me boli poprvé, to jsem nikdy nemela…
@Keka1 píše:
Jo aha… Ty jsi mela TRF uz v patek… Tak to uz by na testu neco melo byt videt… Ja mela ovitrille pred deviti dny a uz jsem od vcerejska na nule… Bricho mam nafoukly a rozpichanyMam denne jeste 2 injekce a uz je to tedy otravny. Jinak se celá hrozne zavodnuji… Mam nahore za tyden 5 kg a to jim snad méně, ale hodně piju. Mam stale žízeň, ve dne v noci. To očekávání je na pytel… Ja s tim nejak nepočítám a když se mimco udrzi, bude to prijemne překvápko
A ty uz klido testni
Aha a proc si furt pichas? K cemu to jeste ted je? To nechapu, ja nic… ajaj 5kg, no ale to je voda… ja se radeji nevazim a nosim volne kalhoty
Ja zas furt pres noc curam. Je to az divny. Chodim snad kazdou hodinu a k rano po pul hodce a vycuram stezi mnozstvi na lzici. Proste me to nuti a bez vycurani uz neusnu. Des. Ja s tim take radeji nepocitam. Uf tak zitra testik…