IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7486
18.11.20 21:30

@Danča18
nemyslela jsem cenu za nativ. u nativu se pocita s tim, ze kdyz se podari odebrat, kultivuje se 3 dny a sup zpet.
jenze my bychom pak museli priplacet PK a kdyz by byla blasta, tak jeste odber na genetiku a mrazeni a to je uz dalsich 20 000. a pak neprojde genetikou a mas zas prd.
u nas se zastavuji ten 4 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.11.20 21:32

@Toluma
Hm. Me v patek odebrali a v pondeli zavedli. Pokud to nevyjde, necham genetiku spermie a pokud ok, tak zaplatim prodlouzenou kultivaci na ten 5-6 den. A pokud ani to ne, tak uz nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.11.20 21:54
@Innaaemma píše:
Tak to každopádně, ta naděj, pozitivní testy HCG v krvi přes 7900iu a tak taková ztráta, pořád na krev, ultrazvuk atd…no a pak to vidět na ultrazvuku že tam je že bojuje a ty ho musíš zabít, když jsem šla na sál, tak jsem ho ještě pohladila a loučila se s ním :,(

To je tak smutny… Nevim jestli bych mela silu do toho jit znovu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
18.11.20 23:08

@Danča18 no me bude v únoru právě že už 40…a kde je chyba nikdo netuší, všechny testy máme v pořádku :( prostě asi stará vajíčka, plus jich je málo, při první ani druhé ivf nebylo ani co mrazit, sice 1 embryo na zavedení bylo, ale nechytly se…ovšem po tom co tady čtu, čím vším si prošly některé holčiny, se skoro stydím si stěžovat, protože já jsem ani žádné biochemko nebo nedej bože mimodelozni neměla. Jinak taky jsem byla překvapená, že se to může stát i při ivf! A že to nejde jinak než odebrat vejcovod asi není úplně pravda, jedné kamarádce ho sice vzít museli, ale jiné naopak pouze dali nějakou injekci, a tělo se toho embrya zahnizdeneho kde nemělo být samo zbavilo…a má veselé dal oba vejcovody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.20 23:08

Ahoj holky, můžu se zeptat, vy co jste 40 a více let, platí se v caru i odběr krve a všechna vyšetření, my máme jít s přítelem poprvé v lednu na konzultaci, ale nevím, platí se opravdu všechno, když mi je už 40 let. Můžete mi příp. napsat kolik vás odběry a vyšetření stála?

• Citovat
  • Upravit
18.11.20 23:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat, vy co jste 40 a více let, platí se v caru i odběr krve a všechna vyšetření, my máme jít s přítelem poprvé v lednu na konzultaci, ale nevím, platí se opravdu všechno, když mi je už 40 let. Můžete mi příp. napsat kolik vás odběry a vyšetření stála?

Ahojky,
Mě bylo v červenci 40 let,
Teď jsme byli v Plzni v IVF centru prof Zecha, krev ani první schůzku a vyšetření jsme neplatili, ani spermiogram. Jen mrazení spermií jsme už platili, protože partner jezdí do zahraničí pracovně, tak kdyby v den OPU nebyl, tak aby měli čím oplodnit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.20 23:51

@Kryšpínka1980 A to jste neplatili ani testy na HIV? Někde v carech na stránkách čtu, že se na to musí jít, i když jsou partneři.

• Citovat
  • Upravit
19.11.20 01:36
@Anonymní píše:
@Kryšpínka1980 A to jste neplatili ani testy na HIV? Někde v carech na stránkách čtu, že se na to musí jít, i když jsou partneři.

Testy na infekční onemocnění se musí dělat vždy, je to i pak kvůli mražení, pokud by něco vycházelo neprůkazně, musí se mrazit pak spermie či embrya zvlášť mimo ostatní klienty.
Dělali nám oboum vstupní vyšetření i tyto testy zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
19.11.20 01:51

Ja myslim, ze kdyz to mimodelozni zjisti vcas, ze se nekdy podari vejcovod zachranit. Ale asi to vetsinou konci odebranim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.20 01:59

Ahojky,
Je mi čerstvě 40 let, záčínám se stimulací na 2.IVF cyklus… Před 3 lety jsem měla 1.IVF cyklus ještě na pojišťovnu, teď už bohužel samoplátce.. Problém je u mě mám PCO a anovulační cyklus. Při první stimulaci získáno 24 vajíček k oplození, z toho bylo 5.den 7 krásných blastocyst… Kvůli hrozícímu OHSS jsem neměla ET, ale až další měsíc KET ( měla jsem mraženo 2× 2 embrya u sebe a 3× samostatně.) 1 KET těhotenství, které bohužel 7 tt skončilo SP, :( pak 3× KET nic a poslední 5.KET vloženy 2 embrya a z tohoto KETu se mi narodil syn, teď mu budou dva roky :srdce:
Chtěla jsem řešit druhé mimi hned po roce, ale bohužel jsem musela na operaci žlučníku a pak na rekonizaci LEEP, tak jsme museli plány odložit.
Strašně toužím po druhém dítěti, ale najednou začínám stimulovat a mám teď hrozný strach, aby ta OPU proběhla dobře, aby se mi nerozjel OHSS 8o, když jsem šla prvně, vůbec jsem tyhle pocity neměla, ale teď jak mám malého, :? tak se to ve mně hrozně mele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
19.11.20 05:57
@Toluma píše:
Ja myslim, ze kdyz to mimodelozni zjisti vcas, ze se nekdy podari vejcovod zachranit. Ale asi to vetsinou konci odebranim

U mě se o mimoděložnímu vědělo brzy, ale prý už je vejcovod poškozený a další pokus by dopadl stejně, prý to udělá jizvičky ve vejcovodu a radši ho odstraní celý, taky čekají až je vidět na ultrazvuku a je mimoděložní průkazné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 08:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat, vy co jste 40 a více let, platí se v caru i odběr krve a všechna vyšetření, my máme jít s přítelem poprvé v lednu na konzultaci, ale nevím, platí se opravdu všechno, když mi je už 40 let. Můžete mi příp. napsat kolik vás odběry a vyšetření stála?

Ahojky no ja chodim do Podoli prave kuli tomu, abych neplatila v caru. Tady se plati jen odebrani folikul 1000. Pokud je vajicko tak 10 tis a pokud je i transfer tak dalsich 10 tis. Krev a ani odbery jsem neplatila, jen 800 na hor. profil. v carech se plati, aspon v Praze i prvni konzultace. Je mi 41… Nevim kam jdes, ale na strankach je vzdy cenik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 08:54
@Veverka61 píše:
@Danča18 no me bude v únoru právě že už 40…a kde je chyba nikdo netuší, všechny testy máme v pořádku :( prostě asi stará vajíčka, plus jich je málo, při první ani druhé ivf nebylo ani co mrazit, sice 1 embryo na zavedení bylo, ale nechytly se…ovšem po tom co tady čtu, čím vším si prošly některé holčiny, se skoro stydím si stěžovat, protože já jsem ani žádné biochemko nebo nedej bože mimodelozni neměla. Jinak taky jsem byla překvapená, že se to může stát i při ivf! A že to nejde jinak než odebrat vejcovod asi není úplně pravda, jedné kamarádce ho sice vzít museli, ale jiné naopak pouze dali nějakou injekci, a tělo se toho embrya zahnizdeneho kde nemělo být samo zbavilo…a má veselé dal oba vejcovody :nevim:

Dekuju. Tak kdyz je oba nemam, tak propadne ta injekce, coz me ukludnuje. Snad ale nebude treba a budu to mit v poradku. Dnes jsem 4 den od ET a mam nervy hrozny. Nejradeji bych uz ted jela pro test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.20 08:56
@Anonymní píše:

V Gennetu všechny odběry včetně spermiogramu, HP i imunologie zdarma, vse uz behem prvni konzultace, za konzultaci jsme neplatili. V PFC se plati 1500 za konzultaci, ale pokud tam pak zustanes tak ti to odectou z balicku. Takze vlastne taky zdarma.

• Citovat
  • Upravit
179
19.11.20 09:01
@Anonymní píše:
V Gennetu všechny odběry včetně spermiogramu, HP i imunologie zdarma, vse uz behem prvni konzultace, za konzultaci jsme neplatili. V PFC se plati 1500 za konzultaci, ale pokud tam pak zustanes tak ti to odectou z balicku. Takze vlastne taky zdarma.

Aha. Tak to je super. Tak pokud to tu nepujde, tak pujdu tam. Tak to moc dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí