IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
19.11.20 11:30
@Danča18 píše:
@Innaaemma
No a kdyz zadny nemam? Husty teda…

Co nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.11.20 11:35
@Danča18 píše:
Aha. Tak to je super. Tak pokud to tu nepujde, tak pujdu tam. Tak to moc dekuju.

Gennet doporuciji, my měnili CAR z duvodu vyberu darkyne, mensi Car je osobnejsi. Jinak v Gennetu doporucuji pani doktorku Langerovou. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 11:37
@Keka1 píše:
Gennet doporuciji, my měnili CAR z duvodu vyberu darkyne, mensi Car je osobnejsi. Jinak v Gennetu doporucuji pani doktorku Langerovou. :potlesk:

Tak super, dekuji moc. Ja jsem tak nervni, ze to nyni nevyjde, ze to snad ani neni mozny. Vubec to nemuzu ovlivnit. Furt se nervuju…ted zda se uchyti, pak zda to nebude mimodel. Pak odber plodovky, pak zda to vubec udrzim alespon do 28 tt. Desny. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.11.20 11:41
@Danča18 píše:
Tak super, dekuji moc. Ja jsem tak nervni, ze to nyni nevyjde, ze to snad ani neni mozny. Vubec to nemuzu ovlivnit. Furt se nervuju…ted zda se uchyti, pak zda to nebude mimodel. Pak odber plodovky, pak zda to vubec udrzim alespon do 28 tt. Desny. :? @Danča18

Neboj se, určitě to vyjde, po tom vsem si to zasloužíš. Tes se na Vanoce a nemysli na nic špatného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 11:43
@Keka1 píše:
Neboj se, určitě to vyjde, po tom vsem si to zasloužíš. Tes se na Vanoce a nemysli na nic špatného :palec:

Dekuju. Jsem uz jako blazen. Vcera jsem citila, jako by se uhnizdovalo a dnes nic. No magor. Jako by to slo nejak vyrazne poznat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.11.20 11:47

Nidace zacina tusim 5dpo do 12dpo a urcite to neni citit pořád. Take dnes od rana obcas ucitim trochu bolení, ale ja se hrozne pozoruju :lol: Vzpominam, ze u starsi dcery jsem mela bolesti az se mi delalo soufl, porad jsem behela na zachod, ze uz to dostanu… A dost me bolelo bricho, kdyz jsem sla do schodu. U te druhe dcery ani tuk… Ted se snazim najit nejakou cinnost, abych na to nemyslela… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 12:00
@Keka1 píše:
Nidace zacina tusim 5dpo do 12dpo a urcite to neni citit pořád. Take dnes od rana obcas ucitim trochu bolení, ale ja se hrozne pozoruju :lol: Vzpominam, ze u starsi dcery jsem mela bolesti az se mi delalo soufl, porad jsem behela na zachod, ze uz to dostanu… A dost me bolelo bricho, kdyz jsem sla do schodu. U te druhe dcery ani tuk… Ted se snazim najit nejakou cinnost, abych na to nemyslela… :lol:

Diky moc. Me to trosku ukidnuje. No ja pracuju na PC furt, ale stejne ty myslenky furt utikaji… :( dekuji a drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.11.20 12:13
@Danča18 píše:
Diky moc. Me to trosku ukidnuje. No ja pracuju na PC furt, ale stejne ty myslenky furt utikaji… :( dekuji a drzim palce.

Kdy planujes testovat? Ja si testy delam každý den, abych videla jak mizi ovitrille. Ja mam zatim na testovani hafo casu.. Ale vzdy kdyz jsem byla tehu, tak jsem mela od 9dpo slabe carky. 14 dpo uz dalnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 12:56
@Keka1 píše:
Kdy planujes testovat? Ja si testy delam každý den, abych videla jak mizi ovitrille. Ja mam zatim na testovani hafo casu.. Ale vzdy kdyz jsem byla tehu, tak jsem mela od 9dpo slabe carky. 14 dpo uz dalnice…

No ja byla na ET v pondeli. Nejradeji bych uz ted, ale nema to cenu. Testovat budu v nedeli. Ach jo, to je doba… Myslis, ze se nic nestane, kdyz budu mit pohl.styk. Se bojim, abych ho nevypudila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.11.20 13:37
@Danča18 píše:
No ja byla na ET v pondeli. Nejradeji bych uz ted, ale nema to cenu. Testovat budu v nedeli. Ach jo, to je doba… Myslis, ze se nic nestane, kdyz budu mit pohl.styk. Se bojim, abych ho nevypudila :(

Pohlavni styk je po ivf zakazany, takze v zadnem případě! Po kazdem trf jsem na to byla upozornena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 13:39
@Keka1 píše:
Pohlavni styk je po ivf zakazany, takze v zadnem případě! Po kazdem trf jsem na to byla upozornena…

Ajaj a jak dlouho nevis? Me to nikdo nerekl, ale radeji taky nic… diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.11.20 13:42
@Danča18 píše:
Ajaj a jak dlouho nevis? Me to nikdo nerekl, ale radeji taky nic… diky.

Minimalne do kontroly, tedy ultrazvuku v případě pozitivniho testu… Pak se domluv s lekarem. Vzdy mi bylo receno jen tohle a navic jsem to vždy mela napsane v propousteci zprave… Nyni to tam mam take.. Klidový rezim, nezvedat nic, zadny sport, zadny alkohol a pohlavni styk. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 13:44
@Keka1 píše:
Minimalne do kontroly, tedy ultrazvuku v případě pozitivniho testu… Pak se domluv s lekarem. Vzdy mi bylo receno jen tohle a navic jsem to vždy mela napsane v propousteci zprave… Nyni to tam mam take.. Klidový rezim, nezvedat nic, zadny sport, zadny alkohol a pohlavni styk. 8)

No to nene. Jako vic jak 14 dni? Neee 8o to nee. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
19.11.20 14:01

Me by zajimalo proc? normalne v teto dobe ani nevis, ze muzes byt tehotna a chovas se tedy normalne. chapu ty tezke veci atp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.11.20 14:08
@Toluma píše:
Me by zajimalo proc? normalne v teto dobe ani nevis, ze muzes byt tehotna a chovas se tedy normalne. chapu ty tezke veci atp :think:

Asi ty stahy delohy, aby ho nevypudily. Ale ja to asi nevydrzim :roll: Cetla jsem tu, ze pry do 12tt. Nooo to je sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí