IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1248
18.11.20 19:01

Obdivuji vás všechny co nikdy nevzdáváte naději :kytka: a doufám že dřív nebo později to vyjde nám všem :srdce: já se musím přiznat, že po každém neúspěšném pokusu (ať už přirozeně, každý měsíc, nebo po nevydařené ivf) si kladu otázku, jestli to opravdu stojí za to, takhle se na něco upnout a porad čekat, a nechat mezitím roky života utíkat…že třeba smíření se s bezdetnosti by nakonec bylo nejlepší :nevim: prostě se to ve mě „mlátí“, zvlášť při čtení příběhů kde snažilky přisahají ze po ivf atd najednou otěhotněly přirozeně, když už to vzdaly…fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.11.20 19:22

@Veverka61
Ahoj, dekujeme. Znam lidi, kteri se snazili 10 let a nic. Ale znam i ty, kteri se dockali a stalo je to nemalepenize. Kolik ti je? Urcite vydrz… me rikali, ze musim cekat na to spravne vajicko. Tak snad to bude toto, co mam v sove. Jinak predchozich 5 bylo chybnych. A to uz mi je 41 a mam vse spatne… bojim se vseho nyni desne. V nedeli zkzsim test. Bude brzo ale zkusim. Tobe drzim moc palce a nevzdavej to! A mas vajicka? Mela si transfer? Kde je chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
18.11.20 19:28

@Danča18 to my za poslední 4IVF jako samoplátci platili pomalu 70tisic a jen jedno embryjko :,( a akorát mimoděložní a tě bolesti, přišla jsem jak o vejcovod, tak i o to miminko… Nechápu jak může u IVF být mimoděložní těhotenství :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.11.20 19:30

@Innaaemma
Aha no to taky nechapu. To mi je lito. Hele vydrz. Ja nemam ani jeden vejcovod. Je to o nervy teda… ja uz 5 dni nespim a jsem na nerv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.11.20 19:35
@Innaaemma píše:
@Danča18 to my za poslední 4IVF jako samoplátci platili pomalu 70tisic a jen jedno embryjko :,( a akorát mimoděložní a tě bolesti, přišla jsem jak o vejcovod, tak i o to miminko… Nechápu jak může u IVF být mimoděložní těhotenství :(

To mimodelozni take nechapu :nevim: Vždy jsem si myslela, ze se to muze stat jen u přirozeného tehotenstvi, ze vajco nedoputuje do delohy. My uz mame za sebou 3IVF na pojistovnu. Pak uz jen nativy a ted toto. Manza ma prenosnou genetickou vadu, takze jsme museli hradit navic 10 tisic a otestování darkyne. Tyto 3 embryjka nas staly se vsim vsudy 140 tisic. :roll:
Jinak si myslim, ze genetika je základ, my zacali v Gennetu, sice neúspěšně, ale genetika byla na prvnim miste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
18.11.20 19:49

Holky pri ivf je vyskyt mimodelozniho castejsi nez prirozene. embryjko zas muze z delohy vycestovat nebo spadne z te zavadeci pipety jeste ve vejcovodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
18.11.20 20:00

@Toluma stává se to u IVF u 2% u přirozeného otěhotnění je to častější… Já už i 2× biochemické, 1× zamlklé těhotenství a teď tohle mimoděložní… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.11.20 20:12

@Innaaemma
To je horsi nez kdyz to nejde vubec… Pozitivni test a pak nic :,( a to mimodelozni, to si nedovedu vubec predstavit… Ver tomu, ze to nejhorsi mas za sebou a uz bude jen lip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
18.11.20 20:42
@Keka1 píše:
@Innaaemma
To je horsi nez kdyz to nejde vubec… Pozitivni test a pak nic :,( a to mimodelozni, to si nedovedu vubec predstavit… Ver tomu, ze to nejhorsi mas za sebou a uz bude jen lip…

Tak to každopádně, ta naděj, pozitivní testy HCG v krvi přes 7900iu a tak taková ztráta, pořád na krev, ultrazvuk atd…no a pak to vidět na ultrazvuku že tam je že bojuje a ty ho musíš zabít, když jsem šla na sál, tak jsem ho ještě pohladila a loučila se s ním :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.11.20 21:04

@Innaaemma
Holky no to mi radeji ani nerikejte. A jak to jako pak dostanou ven? Kdyz je to tak male… pod narkozou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.11.20 21:06

@Keka1
Nas nikdo nikam nehnal. Pokud to ted nevyjde, poalu pritele… ja chodim do Podoli nativ. Je to levnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
18.11.20 21:20

@Danča18
me by se nativ taky libil, kdyby to vychytali, mam ovulaci asi kazdy mesic a myslim i s vajickem. jenze k tomu pak pripocist penize za odber na genetiku, PK, mrazeni a taky by nas to vyslo na pekny balik, kdyby ta blasta byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
18.11.20 21:22
@Danča18 píše:
@Innaaemma
Holky no to mi radeji ani nerikejte. A jak to jako pak dostanou ven? Kdyz je to tak male… pod narkozou?

Vezmou celý vejcovod… Bohužel to jinak řešit nejde… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.11.20 21:23

@Toluma
No v podoli je to ok. Ja ani nemam menstuaci. Max 1 den trosku a od 3 dne beru Femaru. Ta stoji 300kc. No a pak cca od 13 dne chodim na kontroly a meri mi folikulky. Pokazde jim to vyslo. Jen prestaly rust po 2 dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.11.20 21:23

@Innaaemma
No a kdyz zadny nemam? Husty teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...