IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
22.11.20 21:11
@Jaab píše:
ano jako tuto středu 18., je to můj první pokus. Těším se zítra na tvůj test :palec:

Ja nebudu moct dospat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
22.11.20 21:20

@Danča18 je mi 42. Měla jsem tři stimulace a po prodloužené kultivaci a genetice máme dvě embrya. Jedno mi transferovali, druhé je možno transferovat až po konzultaci s genetikem. Věřím tomu, co mám u sebe, ze to je to pravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.11.20 21:23
@Jaab píše:
@Danča18 je mi 42. Měla jsem tři stimulace a po prodloužené kultivaci a genetice máme dvě embrya. Jedno mi transferovali, druhé je možno transferovat až po konzultaci s genetikem. Věřím tomu, co mám u sebe, ze to je to pravé :srdce:

Jeee moc ti drzim palce :srdce: my genetiku nemame… tu hodim az pak, pokud to nevyjde. Ja mam pokazde jen 1 folikulu a 1 vajicko… Chodim do Podoli a ty? Zaplatila si hodne? Ja 20 ris za toto jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.11.20 21:25
@Jaab píše:
@Danča18 je mi 42. Měla jsem tři stimulace a po prodloužené kultivaci a genetice máme dvě embrya. Jedno mi transferovali, druhé je možno transferovat až po konzultaci s genetikem. Věřím tomu, co mám u sebe, ze to je to pravé :srdce:

Tak to take nemate uplne jednoduche… Ja mam jeste dca mrazacky… Spolecne zamrazena. Pokid to nevyjde ted, tak jeste zkusime dvojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.11.20 21:26
@Keka1 píše:
Tak to take nemate uplne jednoduche… Ja mam jeste dca mrazacky… Spolecne zamrazena. Pokid to nevyjde ted, tak jeste zkusime dvojky :)

Tak to se mate, super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.11.20 21:31

@Jaab
Delala jsi si testik zda mas jeste pozitivní na ovitrille?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
22.11.20 21:33

@Danča18 @Keka1
chodím do Repromedy a zaplatili jsme opravdu hodně… majlant :roll: ale hlavně když se to podaří…
U nás v centru teda dvě embrya netransferuji, kvůli riziku předčasných porodu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.11.20 21:33
@Danča18 píše:
Tak to se mate, super…

Danco, on to takovy uspech prave není… A mam obavu, ze to druhe zamrazene bude horsi kvality… To nej mi bylo ve stredu zavedeno… A za ty peníze jsme cekali o neco vic embryjek. Ale pry je prvotridni kvality, tak snad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
22.11.20 21:34

@Keka1 dělala jsem hned první den po transferu a byl úplně neznatelny duch. Dneska jsem už 10 dnů po Ovitrelle, takže myslím, ze už je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.11.20 21:36
@Jaab píše:
@Danča18 @Keka1
chodím do Repromedy a zaplatili jsme opravdu hodně… majlant :roll: ale hlavně když se to podaří…
U nás v centru teda dvě embrya netransferuji, kvůli riziku předčasných porodu. :nevim:

Tak to neznam. Tak to je sileny, ty penize… At se vam to povede. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.11.20 21:41
@Jaab píše:
@Danča18 @Keka1
U nás v centru teda dvě embrya netransferuji, kvůli riziku předčasných porodu. :nevim:

Ja si prave myslim, ze u nas bude to jedno do poctu, horsi kvality… Take jsem byla prekvaoena, protože dvojky jsme pani doktorkou zamitly… No snad se zahrabe tenhle mrnous…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
22.11.20 21:41

@Danča18 dekuju nápodobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
22.11.20 21:42

@Keka1 přesně tak, určitě se pěkne hnízdí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.11.20 22:04

Držím Vám holky palce :kytka:. Ať Vám to vyjde.
Když si vzpomenu tak před týdnem jsem na tom byla ještě stejně jako vy. Čekala na výsledek testu z krve. Bohužel, teď už vím, že se ani nespletli. Dostala jsem to. A taky vám všem moc děkuji za podporu. Je to hrozné, když to nemůžete nikomu říct. S nikým si povykládat a uklidnit se. Budu vás sledovat a doufám, že za měsíc bude další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.11.20 22:45
@romca1403 píše:
Držím Vám holky palce :kytka:. Ať Vám to vyjde.
Když si vzpomenu tak před týdnem jsem na tom byla ještě stejně jako vy. Čekala na výsledek testu z krve. Bohužel, teď už vím, že se ani nespletli. Dostala jsem to. A taky vám všem moc děkuji za podporu. Je to hrozné, když to nemůžete nikomu říct. S nikým si povykládat a uklidnit se. Budu vás sledovat a doufám, že za měsíc bude další pokus.

Tak to me mrzi. Urcite priste to vyjde. Ja zkusim zitra, ale tehu se nyni necitim. Asi neusnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí