IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1124
23.11.20 14:33

@Danča18 to musí klapnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 14:35

@Jaab
Urcite :) ja furt zkoumam ten ranni testik. No jako nevim. Pritel nic nevidi, chlap a ja si to samo vsugerovala, ze tak je neviditelna carka avsak je :lol: No magor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
23.11.20 14:43

@Danča18 zítra bude silnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.11.20 15:00
@Jaab píše:
@Danča18 @Keka1 tak ja se k vám holky ve středu přidám :)

Super… To jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.11.20 15:01
@Jaab píše:
@Danča18 zítra bude silnější :)

Takze dalsi testik bude zitra :lol: at to mas s cim porovnat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 15:03
@Keka1 píše:
Takze dalsi testik bude zitra :lol: at to mas s cim porovnat :potlesk:

@Keka1 @Jaab
Holky no premyslim, ze udelam zitra uz, no nevim. Zkusime vydrzet do te stredy? Vsechny? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.11.20 15:07
@Danča18 píše:
@Keka1 @Jaab
Holky no premyslim, ze udelam zitra uz, no nevim. Zkusime vydrzet do te stredy? Vsechny? 8o

Ja klido budu vyvolavat duchy :lol: Ale je fakt brzo… Nicmene ja jsem testovaci maniak a vzdy prubezne testuju, jen ne od 10 dpo, ale az tak od 12 dpo… Jenze nic neocekavam a pro mne lepsi postupně testovat nez pak v den terminu testu zazit ten sok, ze nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 15:16

@Keka1
Asi sem taky testovaci maniak :lol: Ja myslela, ze nejlepsi je to rano. Ta moc je nejsilnejsi. Ach jo. No uvidim rano, s jakou se probudim. Fakt je ten, ze dnes jsem moc nespala a jen cekala na rano a to uz nechci :? Dam si dnes pivco na nervy. Mam desnou chut, tak snad se prcek nebude zlobit, pokud tam je. Jedno snad muzu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.11.20 15:37
@Danča18 píše:
@Keka1
Asi sem taky testovaci maniak :lol: Ja myslela, ze nejlepsi je to rano. Ta moc je nejsilnejsi. Ach jo. No uvidim rano, s jakou se probudim. Fakt je ten, ze dnes jsem moc nespala a jen cekala na rano a to uz nechci :? Dam si dnes pivco na nervy. Mam desnou chut, tak snad se prcek nebude zlobit, pokud tam je. Jedno snad muzu :D

Nekdo doporucuje vecer decku červeného. Ja mam vzdy naopak pozitivni spis vecer nez rano… Rano mivam moc zredenejsi, pac chodim v noci co dve hodiny… No, ale co si budem namlouvat, kdyz to tam je tak je pozitivni kdykoli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 15:41
@Keka1 píše:
Nekdo doporucuje vecer decku červeného. Ja mam vzdy naopak pozitivni spis vecer nez rano… Rano mivam moc zredenejsi, pac chodim v noci co dve hodiny… No, ale co si budem namlouvat, kdyz to tam je tak je pozitivni kdykoli :nevim:

Tak ja zitra testnu asi vecer, nebo po obede a je to. Nebudu se na to upinat. Dam si pivco a treba zitra // Jako zy ty testy taky koukam utratime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.11.20 15:43
@Danča18 píše:
Tak ja zitra testnu asi vecer, nebo po obede a je to. Nebudu se na to upinat. Dam si pivco a treba zitra // Jako zy ty testy taky koukam utratime :D

Snaz se pred tim mene pit, at moc neni moc zredena… A nehrot to, kdyz tam nic nebude, za dve hodiny byt může. Ja mela napoaledy test negativni, cca v 10 dopoledne a ve dve odpoledne uz tam byla druha carka… A take zalezi na tom cim testujes, nektere maji mene barviva a je to videt pozdeji… Hlavne pri tom casnem testovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.20 22:39

Trochu závidím, že už řešíte testíky. Moc držím palce :) ať tam všechny máte // ;)
Já 6.den stimulace na každém vaječníku min 10 folikul největší 13mm jinak okolo 9mm, píchala jsem 300 jednotek Merifertu a ode dneška mám zvýšit na 400jednotek. Ve čtvrtek znova sono, to se rozhodne zda bude OPU v sobotu nebo až v pondělí.
Spíše by se nám hodila sobota, myslíte že by mohly narůst na těch 20mm do té soboty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 22:53
@Kryšpínka1980 píše:
Trochu závidím, že už řešíte testíky. Moc držím palce :) ať tam všechny máte // ;)
Já 6.den stimulace na každém vaječníku min 10 folikul největší 13mm jinak okolo 9mm, píchala jsem 300 jednotek Merifertu a ode dneška mám zvýšit na 400jednotek. Ve čtvrtek znova sono, to se rozhodne zda bude OPU v sobotu nebo až v pondělí.
Spíše by se nám hodila sobota, myslíte že by mohly narůst na těch 20mm do té soboty? :think:

Ahojky, teda ty se mas. Tolik folikul? Jako… ja mam vzdy jen jednu folikulu haha. Myslim, ze ti urcite narostou. A kdyz ne, tak pujdes v pondeli. Me rostli asi pomalu o 4mm za 2 dny. Jednou mi vyndali i 17cm a bylo vajicko a zrale, ale po 2 dnech nic. Ted je to poprve dobre. Drzim palce. Ja testnu zas zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.20 23:02

@Danča18
Mám PCO tak proto tolik folikul… Hlavně aby se ty vaječníky nesplašily, bojím se OHSS… No uvidíme jak budou vypadat ve čtvrtek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.11.20 23:04
@Kryšpínka1980 píše:
@Danča18
Mám PCO tak proto tolik folikul… Hlavně aby se ty vaječníky nesplašily, bojím se OHSS… No uvidíme jak budou vypadat ve čtvrtek. 8)

No se mnou tam lezela holcina, ktere se splasily. Mela 27 folikul. Musela pak 3 mes. pockat, nez mohla na transfer, ale pokud chodis do caru, tak si to ohlidaji. To se neboj. Budes to mit ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí