IVF ve věku 38+, podstupujete ho teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
26.11.20 16:26
@Keka1 píše:
Ja tohle moc dobre znam… No nevim, nekdy si rikam jestli mi to stoji za to, hormony, nervy… Nemela bych si v tomhle veku zivot uzivat? Nejhorsi je, ze ja uz to mimco nepotrebuji.. Zni to strasne, ale ja to delam predevsim k vuli manzelovi… Samozrejme, ze bych si prala mit s nim dítě, ale ty nervy…

Pod tohle se podepíšu…je mi 41let, příteli 33let. Mám 12letou dceru přirozeně, teď zatím 2× neúspěšný KET a ještě 2 mrazáčci…všechno vyšetřeno, testováno a vše v nej pořádku🥺. Na další KET se bojím, moc už to nervově nedávám. Takže všem 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 16:36
@Jadviga2 píše:
Pod tohle se podepíšu…je mi 41let, příteli 33let. Mám 12letou dceru přirozeně, teď zatím 2× neúspěšný KET a ještě 2 mrazáčci…všechno vyšetřeno, testováno a vše v nej pořádku🥺. Na další KET se bojím, moc už to nervově nedávám. Takže všem 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

Ufff… Tak snad uz se zadari… Ja si myslim, ze u nas je to o veku, ve dvaceti se tehotni lip no… Ikdyz dnes maji problem i holciny v pětadvaceti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 17:25
@Veverka61 píše:
@Danča18 určitě to neznamená že je 100% ok. Taky můžete být nekompatibilní…a vůbec, znám mladé lidi, co měli 1.dítě ve 20, o pár let později se pokoušeli o druhé a dlouho to nešlo, nakonec se zadařilo, ale evidentně ani u mladých a zcela zdravych lidí to nejde jako mávnutím kouzelné hůlky…chlapi mají představy dost mimo :roll:

Dekuju. Uvidime, nekam ho poslu :) at taky vidi, ze to neni jen tak… ale oni to maj preci jen o hoodne… :mrgreen: Zitra rano zas testnu, ale ani tuk myslim. To by bylo uz neco dnes, ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 17:54
@Danča18 píše:
Dekuju. Uvidime, nekam ho poslu :) at taky vidi, ze to neni jen tak… ale oni to maj preci jen o hoodne… :mrgreen: Zitra rano zas testnu, ale ani tuk myslim. To by bylo uz neco dnes, ach jo :(

Prvni rok jsem poslouchala fnukani, ze mu do kabinky… :lol: :nevim: Takze oni to chlapi maji chudacci jinak postavene… Bych mu přála punkci bez anestetik :mrgreen: a jeste to bylo k prdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 17:56
@Keka1 píše:
Prvni rok jsem poslouchala fnukani, ze mu do kabinky… :lol: :nevim: Takze oni to chlapi maji chudacci jinak postavene… Bych mu přála punkci bez anestetik :mrgreen: a jeste to bylo k prdu :zed:

Presne. Me to minule desne bolelo. Mam tam krecaky, oba mi to napichla a ta bolest… des. Oni jdou do kabinky, cimi na jiny a je to 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 17:59
@Danča18 píše:
Presne. Me to minule desne bolelo. Mam tam krecaky, oba mi to napichla a ta bolest… des. Oni jdou do kabinky, cimi na jiny a je to 8o
:lol: :lol: :lol: naprosto presny.. V tomto Car maji pry nepohodlny pohovky… Desnej prusvih :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 18:01
@Keka1 píše: :lol: :lol: :lol: naprosto presny.. V tomto Car maji pry nepohodlny pohovky… Desnej prusvih :mrgreen:
:D :D :D presne. To je tak nespravedlivy vrrrr :zed: Njn chlapi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
26.11.20 18:18

@Danča18 zkus mamatest ráno, jestli byl dušík, tak už by mohl by lépe vidět. Jinak fakt se ještě můžou // objevit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
26.11.20 18:18
@Keka1 píše: :lol: :lol: :lol: naprosto presny.. V tomto Car maji pry nepohodlny pohovky… Desnej prusvih :mrgreen:

Tak to je mi ho fakt líto :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 18:58
@Jaab píše:
@Danča18 zkus mamatest ráno, jestli byl dušík, tak už by mohl by lépe vidět. Jinak fakt se ještě můžou // objevit :palec:

Dnes jsem zkousela a nic :,( zitra to nebude jine. Odpo jsem jeste zkusila ten papirek obyc a take uplne bilo :( Uz neverim ani 1% uz by tam neco bylo 10 dni je 10 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 19:05
@Danča18 píše:
Dnes jsem zkousela a nic :,( zitra to nebude jine. Odpo jsem jeste zkusila ten papirek obyc a take uplne bilo :( Uz neverim ani 1% uz by tam neco bylo 10 dni je 10 dni…

Ja si taky udělala test a spis bilo… Mozna konecne vidim aspon rysku :mrgreen: Jen se zeptam holky…od poledniho citim kriz a pichani v brise, jasny, hormony… Ale ted mam zimnici, teplotu 73.4 a citim se hak prejeta… Vim, ze jsem mela i pri poslednim trf zvýšenou teplotu… Jako kdyby se telo branilo… Nebo mate po tech hormonech taky teplotu? Normalne bych se nemerila, ale fakt to na sobe citim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.11.20 19:12
@Keka1 píše:
Ja si taky udělala test a spis bilo… Mozna konecne vidim aspon rysku :mrgreen: Jen se zeptam holky…od poledniho citim kriz a pichani v brise, jasny, hormony… Ale ted mam zimnici, teplotu 73.4 a citim se hak prejeta… Vim, ze jsem mela i pri poslednim trf zvýšenou teplotu… Jako kdyby se telo branilo… Nebo mate po tech hormonech taky teplotu? Normalne bych se nemerila, ale fakt to na sobe citim… :nevim:

Spis bilo? Tak to vypada nadejne ne. Pokrok… no je mozny spis, ze se to zavrtava… Ja teplotu nemam, ale je mi furt zima a bricho jsem do ted mela jak balon a neco jako by me tam simralo. Ted uz ne, asi se pustil… Drzim palce na zitra. Ja taky testnu, ale k nicemu to bude, uz neverim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 19:18
@Danča18 píše:
Spis bilo? Tak to vypada nadejne ne. Pokrok… no je mozny spis, ze se to zavrtava… Ja teplotu nemam, ale je mi furt zima a bricho jsem do ted mela jak balon a neco jako by me tam simralo. Ted uz ne, asi se pustil… Drzim palce na zitra. Ja taky testnu, ale k nicemu to bude, uz neverim…

Bilo… Doslova, to byla jen ze zacatku videt ryska… :mrgreen: Ale blbe mi je… Tak ti nevim jestli uz je to pro to telo takovy zahul… Hlavně at misto mimca nemám Covid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.11.20 19:19
@Danča18 píše:

Nebo se konečně uvelebil a teprve zacne produkovat hcg ve velkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
27.11.20 09:27

@Keka1 @Jaab
Ahoj holky, tak uplne bilo. Ani naznak, nic. Tak je to vic jak jasne :( Tak v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí