Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Keka1 píše:
Ja tohle moc dobre znam… No nevim, nekdy si rikam jestli mi to stoji za to, hormony, nervy… Nemela bych si v tomhle veku zivot uzivat? Nejhorsi je, ze ja uz to mimco nepotrebuji.. Zni to strasne, ale ja to delam predevsim k vuli manzelovi… Samozrejme, ze bych si prala mit s nim dítě, ale ty nervy…
Pod tohle se podepíšu…je mi 41let, příteli 33let. Mám 12letou dceru přirozeně, teď zatím 2× neúspěšný KET a ještě 2 mrazáčci…všechno vyšetřeno, testováno a vše v nej pořádku🥺. Na další KET se bojím, moc už to nervově nedávám. Takže všem 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
@Jadviga2 píše:
Pod tohle se podepíšu…je mi 41let, příteli 33let. Mám 12letou dceru přirozeně, teď zatím 2× neúspěšný KET a ještě 2 mrazáčci…všechno vyšetřeno, testováno a vše v nej pořádku🥺. Na další KET se bojím, moc už to nervově nedávám. Takže všem 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Ufff… Tak snad uz se zadari… Ja si myslim, ze u nas je to o veku, ve dvaceti se tehotni lip no… Ikdyz dnes maji problem i holciny v pětadvaceti…
@Veverka61 píše:
@Danča18 určitě to neznamená že je 100% ok. Taky můžete být nekompatibilní…a vůbec, znám mladé lidi, co měli 1.dítě ve 20, o pár let později se pokoušeli o druhé a dlouho to nešlo, nakonec se zadařilo, ale evidentně ani u mladých a zcela zdravych lidí to nejde jako mávnutím kouzelné hůlky…chlapi mají představy dost mimo
Dekuju. Uvidime, nekam ho poslu
at taky vidi, ze to neni jen tak… ale oni to maj preci jen o hoodne…
Zitra rano zas testnu, ale ani tuk myslim. To by bylo uz neco dnes, ach jo ![]()
@Danča18 píše:
Dekuju. Uvidime, nekam ho posluat taky vidi, ze to neni jen tak… ale oni to maj preci jen o hoodne…
Zitra rano zas testnu, ale ani tuk myslim. To by bylo uz neco dnes, ach jo
Prvni rok jsem poslouchala fnukani, ze mu do kabinky…
Takze oni to chlapi maji chudacci jinak postavene… Bych mu přála punkci bez anestetik
a jeste to bylo k prdu ![]()
@Keka1 píše:
Prvni rok jsem poslouchala fnukani, ze mu do kabinky…![]()
Takze oni to chlapi maji chudacci jinak postavene… Bych mu přála punkci bez anestetik
a jeste to bylo k prdu
Presne. Me to minule desne bolelo. Mam tam krecaky, oba mi to napichla a ta bolest… des. Oni jdou do kabinky, cimi na jiny a je to ![]()
@Danča18 píše:
Presne. Me to minule desne bolelo. Mam tam krecaky, oba mi to napichla a ta bolest… des. Oni jdou do kabinky, cimi na jiny a je to
@Keka1 píše:![]()
![]()
naprosto presny.. V tomto Car maji pry nepohodlny pohovky… Desnej prusvih
@Danča18 zkus mamatest ráno, jestli byl dušík, tak už by mohl by lépe vidět. Jinak fakt se ještě můžou // objevit ![]()
@Keka1 píše:![]()
![]()
naprosto presny.. V tomto Car maji pry nepohodlny pohovky… Desnej prusvih
Tak to je mi ho fakt líto
![]()
@Jaab píše:
@Danča18 zkus mamatest ráno, jestli byl dušík, tak už by mohl by lépe vidět. Jinak fakt se ještě můžou // objevit
Dnes jsem zkousela a nic
zitra to nebude jine. Odpo jsem jeste zkusila ten papirek obyc a take uplne bilo
Uz neverim ani 1% uz by tam neco bylo 10 dni je 10 dni…
@Danča18 píše:
Dnes jsem zkousela a niczitra to nebude jine. Odpo jsem jeste zkusila ten papirek obyc a take uplne bilo
Uz neverim ani 1% uz by tam neco bylo 10 dni je 10 dni…
Ja si taky udělala test a spis bilo… Mozna konecne vidim aspon rysku
Jen se zeptam holky…od poledniho citim kriz a pichani v brise, jasny, hormony… Ale ted mam zimnici, teplotu 73.4 a citim se hak prejeta… Vim, ze jsem mela i pri poslednim trf zvýšenou teplotu… Jako kdyby se telo branilo… Nebo mate po tech hormonech taky teplotu? Normalne bych se nemerila, ale fakt to na sobe citim… ![]()
@Keka1 píše:
Ja si taky udělala test a spis bilo… Mozna konecne vidim aspon ryskuJen se zeptam holky…od poledniho citim kriz a pichani v brise, jasny, hormony… Ale ted mam zimnici, teplotu 73.4 a citim se hak prejeta… Vim, ze jsem mela i pri poslednim trf zvýšenou teplotu… Jako kdyby se telo branilo… Nebo mate po tech hormonech taky teplotu? Normalne bych se nemerila, ale fakt to na sobe citim…
Spis bilo? Tak to vypada nadejne ne. Pokrok… no je mozny spis, ze se to zavrtava… Ja teplotu nemam, ale je mi furt zima a bricho jsem do ted mela jak balon a neco jako by me tam simralo. Ted uz ne, asi se pustil… Drzim palce na zitra. Ja taky testnu, ale k nicemu to bude, uz neverim…
@Danča18 píše:
Spis bilo? Tak to vypada nadejne ne. Pokrok… no je mozny spis, ze se to zavrtava… Ja teplotu nemam, ale je mi furt zima a bricho jsem do ted mela jak balon a neco jako by me tam simralo. Ted uz ne, asi se pustil… Drzim palce na zitra. Ja taky testnu, ale k nicemu to bude, uz neverim…
Bilo… Doslova, to byla jen ze zacatku videt ryska…
Ale blbe mi je… Tak ti nevim jestli uz je to pro to telo takovy zahul… Hlavně at misto mimca nemám Covid ![]()
@Danča18 píše:
Nebo se konečně uvelebil a teprve zacne produkovat hcg ve velkem ![]()