IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
13.1.25 10:30

@Lentilka009 děkuji ❤️

jeeee ještě bych asi počkala s testováním 😊 každá jsme jiná.
Budu ti držet palce aby ti to vyšlo ❤️ a třeba ještě MS nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.1.25 10:34

@Luca131992 jo,to já to jenom zkusila 🙂 netrpělivost 😆 neházím flintu do žita… Myslím, že pod tou dardou léků se ms ani nerozjede, tak budu dál čekat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.1.25 10:38

@Lentilka009 chapu taky jsem byla netrpělivá a testovala uz 4 den clovek uz to nemůže vydržet.

Budu na tebe myslet ❤️ 🍀a dej vědět jak se to vyvíjí.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.1.25 10:40

@Luca131992 děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
13.1.25 10:42

Držím palce oběma ;)
My stále a stále čekáme na výsledky genetiky :( dnes 35 dnů od odběru vajíček, 28 dnů od odeslání do laboratoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvka735
13.1.25 11:25

Ahoj holky, a kam chodíte na IVF?

• Citovat
  • Upravit
422
13.1.25 11:27

@boruvka735 První dva cykly Gennet Letná, nyní Clayo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.1.25 11:28

My chodíme do Brna do Helisou a ty @boruvka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
13.1.25 11:32
@boruvka735 píše: Více

První cyklus Gennet Liberec, druhý cyklus UPMD Praha Podolí a třetí bude snad v rámci klinické studie v Gynem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
13.1.25 12:16

@bluciste změna toho Gennetu byla jen prostě zkusit to jinde a nebo jste tam nebyli spokojeni? Já byla teď dvakrát také ve stejném centru Art ČB a právě se rozmýšlím, pokud by to opravdu teď neklaplo, jestli zkusit jinde a zrovna o Gennet Letná jsem přemýšlela…

Jinak ty testy už určitě brzy budou, u nás vždy těch 30 dní to přesně trvalo od odeslání vzorků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
13.1.25 12:36

@Jane486 My tam byli nespokojeni z hlediska přístupu, člověk je pro ně jen číslo v kartotéce, co jsem si nevydupala za testy, to nebylo, nebyla žádná snaha něco řešit, měnit mezi jednotlivými cykly, při každé návštěvě u dr jsem si připadala, jak když jí obtěžuji a její blahosklonný výraz, když mi odpovídala na jakoukoliv otázku byl opravdu nepříjemný. Navíc mají nastavené takové divné postupy například, NK buňky z dělohy vám uděláme až poté, co budete mít alespoň 3× neúspěšný transfer - a bylo jim úplně jedno, že to pro nás může znamenat, že vyplácáme tři cykly i víc úplně k ničemu - u nás je problém získat zdravé embryo.. Prostě z nich mám pocit továrny na peníze.. Poprvé nám nedali žádnou selekci spermií, ikdyž ji manžel potřeboval, my nezkušení mysleli, že za námi po odběru sperma přijdou a řeknou, hele je jich dneska málo, udělali bychom to a to, je to ok.. no to se nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
13.1.25 12:59

@bluciste děkuju za zkušenost, je dobré toto vědět. Ale přeci jen zase znám slečnu co tvrdí že tam je skvělý přístup, tak nevím vlastně, jestli to je o tom na koho zrovna člověk narazí. :nevim: Je ale pravda, že to s těmi 3 transfery neúspěšnými a pak až řešit imunitu, to sdělili i me u nas, ale kdyz jsem rekla po tech dvou neúspěšných KET, ze to chci, tak mi testy bez problému udělali… vyšly mi jednou NK buňky lehce vyšší a po kontrolním odběru uz v normě, tak se tvářili, ze to bude ok, ze to tim asi nebude, ale ja uz si hodlám nechat příště kdyžtak na tu imunitu něco dat, s cim teda nemají problém a nemeli ani uz u druhého pokusu, kdy jsem jeste nemela imunologický testy za sebou, ale ja dala nakonec na ne, ze to tim pravděpodobně není… ted jsem teda na tu imunitu před KET nemela, protoze jak mam zavedenou mozaiku a tam je to o tom, ze pokud se chytne, melo by byt vse ok, ale je velká pravděpodobnost, ze se prave nechytne, a ze tam neco je špatně v tom embryu… chtěla jsem to ted nechat opravdu pouze na přírodě..

chapu, nam jde taky právě o to mit zdravé embryo, jsem prenasecka urcite mutace

A imunologii teda nakonec ted uz mate zkontrolovanou? Vyšlo vám něco vyšší?

Příspěvek upraven 14.01.25 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
13.1.25 13:22

@Jane486 Ve výsledku, je to doktor od doktora a každý bude chválit to centrum, odkud má dítě, mě to tam prostě nesedlo.. Imunologii z krve mám hotovou od začátku, před druhým cyklem jsem si vydupala její zopakování, mám tam zvýšené ANA protilátky, ale to by prý vliv mít nemělo, ale NK buňky z dělohy mi právě odmítli zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
13.1.25 13:31

@bluciste to je pravda. A ten odběr NK buňek z dělohy se dělá kdy? Nějak po transferu neúspěšném a nebo kdykoliv? Kazdopadne to by me taky naštvali, kdyby mi to odmítli udělat, kort po dvou neúspěších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
13.1.25 13:38

@Jane486 dělá se kdykoliv, jen to zabere jeden menstruační cyklus… Takových věcí tam bylo víc, třeba jsem po transferu chtěla odběr krve na progesteron, odmítli atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.